Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Triple A Home | Profiel | Archief | Vrienden
Logboek Triple A van Els Schiltz, Sara Van den Heuvel, Elisa Bosteels, Marjanne Smits, Silvia Cavallo, Sofie Aerts, Janne Vaerten en Kim Van Breda.

Afterproject15/3/2007

De avond zit erop! Tegen 2u lagen we allemaal moe maar tevreden in onze nest. Op enkele technische kantjes na en 'personeel' tekort (en mensen die om 19.30u al stonden aan te schuiven om binnen te komen!) is de avond perfect maar snel verlopen.
Ps:Onze avond is te zien op de site van ATV, bij 'zoeken' geef je 'Triple A' in. Er wordt een filmpje gedownload.

Elisa

0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Silvia13/3/2007

Dinsdag is mijn blogdag, maar aangezien vanavond dé avond is, zal ik nu al iets posten. Ik heb er echt wel zin in, ook al zouden de mensen mij nu niet eens zien zitten op mijn kot, wegens de vele dozen en zakjes die hier liggen. We hebben vandaag nog wat werk voor de boeg, maar dat komt allemaal wel in orde. Let's do it!

0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Sofie11/3/2007

 

de zondag OP ZONDAG! De sangria, salami en kaas en al de rest wat ik moet meebrengen zijn in Antwerpen geraakt (nadat ik de mama alles naar mijn kot heb laten sleuren (eigen schuld dikke bult als ze mij niet persoonlijk willen afzetten daar en verplichten de bus te pakken... :-) 

Ik moet toegeven: ik zie het volledig zitten momenteel ! wat denken jullie? 
Morgen en overmorgen nog heeps te flyeren ook! En voorbereidend werk, waar ook nog wel wat tijd insteekt....

COUNTDOWN : 46 uur  33 minuten 12 seconden.

Groet!  


 

1 Reacties | Reageren | Permanente Link

De Zondag11/3/2007

Onze avond staat in het gratis krantje De Zondag bij rubriek 'Regionaal'. Bij Zone03 was niks te bespeuren. Nu maar hopen dat het Nieuwsblad onze avond er dinsdag inzet (+foto;-) )
Elisa

1 Reacties | Reageren | Permanente Link

De laatste beetjes10/3/2007

Hey,

ik ben vandaag de enveloppe gaan halen. Het zijn rode A4 enveloppe geworden.
Silvia, als jij nog iets leuks met een vakantiegevoel in de Blokker hebt gevonden, dan hebben we een leuke en mooie hoofdprijs om te overhandigen. (Als je niets gevonden hebt, dan ga ik maandag nog wel effe op zoek!)

Ik heb vandaag de walkies getest en ik heb er 4 die samen op 1 kanaal werken. Morgen gaan we langs Elzenveld om te testen dat we niet op het kanaal van het ziekenhuis zitten!

 Voila, dat was het zo wat!
Geniet morgen allen van het mooie weer en hou de stress voor dinsdag

Marjanne

 

1 Reacties | Reageren | Permanente Link

Janne9/3/2007

Dit was onze laatste week voor de awardshow. Deze week nog veel gedaan. De bakken van Ordal en de Koninck zijn gehaald en ook nog andere naar andere winkels gereden. De plaatjes voor de awards zijn besteld en kunnen maandag gehaald worden (met dank aan mijn papa) Het programmaboekje is met een week vertraging dan toch afgeraakt. Daarnaast veel gepuzzeld om het draaiboek in orde te krijgen en natuurlijk ook nog veel reclame gemaakt voor de avond zelf.

De tweede award is ook af. Hij is ook heel mooi! Hij is heel fragiel dus mijn mama en papa gaan de awards pas dinsdag meebrengen.

Groetjes

0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Ijskast8/3/2007

Na onze lange zoektocht naar een geschikt middel om onze dranken te koelen kwamen we na een telefoontje met Elzenveld tot besef dat we de koelruimte in Elzenveld op het gelijkvloers dan toch kunnen gebruiken. Ook het uur dat we in de zaal mogen dinsdag is vervroegd naar 14u in plaats van 17u.
Vanmiddag zijn de sprekers bepaald die de inleiding en het dankwoord gaan zeggen. Het draaiboek is zo goed als af en de taken voor volgende week maandag zijn verdeeld. Alles is op zijn plooien aan het vallen...Het gaat een superavond worden!

Elisa

1 Reacties | Reageren | Permanente Link

Kim7/3/2007
We krijgen TIEN bakken Budweiser van Corsendonk geschonken!!
0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Silvia6/3/2007

Vandaag weer veel gedaan. Sofie heeft het stembiljet gemaakt. Janne heeft het draaiboek vervolledigd (met wat hulp van mij). Kim heeft weer mogen bellen. De tekst voor het programmaboekje is bijna volledig af (ik moet nog twee namen van sprekers weten).

We hebben besloten twee zakjes te maken, één voor de genomineerden en één voor de sponsors. Tenminste als alles in dat zakje van Studio Brussel kan.

Red Bull stuurt tijdens de receptie een promo-team, dat zal rondlopen met plateaus. Het bureau The Young Ones maakt het tombolabiljet. Voor morgen weet ook iedereen wat te doen. Het worden drukke dagen! Laat maar komen...

0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Sportlife5/3/2007

Eindelijk! Ik heb vandaag antwoord gekregen van de distributeurs van Sportlife. Ze willen sponsoren en niet gewoon van die staaltjes. Ze geven 250 Sportlife X-Plode Car cups! Ik vind dat echt wel super. Nu hebben we van elk bedrijf achter de genomineerden (plus de Morgen) wel iets om weg te geven. Dat van de Lijn zou ik ook geweldig vinden. It's all coming together...

Silvia

1 Reacties | Reageren | Permanente Link

Uitnodigingen3/3/2007

Hey,

De uitnodigingen naar de reclamebureaus en de jury zijn weg. Nu nog de sponsors en dan maar hopen dat we veel bevestigingen krijgen...

 

0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Janne2/3/2007

Het was weer een productieve week: veel affiches gehangen, flyers uitgedeeld, uitnodigingen verzonden, programmaboekje afgewerkt,...

Jaja het komt steeds dichterbij! Nog een weekje hard werken en dan is het zover!!!!

Groetjes

0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Kim2/3/2007

Hoi Hoi

Ik wil maar even melden aan Els: Ik heb uw balpen nog  dus vraag die maandag terug of ik vergeet die terug te geven en dan lijkt het op diefstal!!

En voor de rest: We staan op de agenda van MM, GVA gaat zeker een stuk schrijven over ons. Of ze na het project iets gaan schrijven was nog niet zeker. Omdat die avond waarschijnlijk geen journalist aanwezig zou kunnen zijn. Maar het kon van wel, maar we moesten er niet op rekenen. Maar ze vonden dit studentenproject wel in het oog springen tegenover de andere projecten die ze te zien krijgen. Want die zijn soms belachelijk. Maar dit niet dus we mogen zeker een artikeltje verwachten. Een foto dat is natuurlijk niet zo vanzelfsprekend want foto's van awarduitreikingen zijn cliché, blablablablaaaaaaaa. Zo ging het nog even door  Kort samengevat: we verschijnen in de Gazet Van Antwerpen! De Morgen heeft ook een hele uitleg gedaan, maar lang niet zo uitgebreid. Moest het persbericht nogmaals doorsturen, en ik ga maandag nog eens bellen want Marc Schoetens en Jeroen Verelst waren beide niet aanwezig.

In ieder geval: een prettig weekend iedereen!

Kim

0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Giftzakje1/3/2007

Zowel de bikken,als de zakjes als de Glam its zijn in orde. Het giftzakje komt dus in orde. Nog éen probleempje, gaan we nu zowel Het nieuwsblad, dat 250 kranten sponsort als De Morgen, die éen van de genomineerden is in de zakjes steken of gaan we zoals Marjanne voorstelde 500 zakjes bij de Standaard vragen en 1 zakje voor de genomineerden en 1 zakje met sponsormateriaal maken. Daarover zou nog beslist moeten worden. Ik zal morgen eerst een bij De Standaard horen of het mogelijk is  er 500 te krijgen.

Groetjes
Elisa

1 Reacties | Reageren | Permanente Link

Woensdag28/2/2007

Hey,

via de vele mails heb ik alles zo wat kunnen volgen en er is al heel wat werk verzet. Vanaf morgen ben ik er terug bij, misschien iets trager maar dat gaat ook.

Tot morgen, goed werk door iedereen en ik zal vanaf morgen dan aan een inhaalmanoeuvre beginnen hé.

Groetjes,

Els

0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Silvia27/2/2007

Vandaag weer een productieve dag gehad, ook al waren we met wat minder volk. Eerst en vooral zeggen dat we (ik en Marjanne) de uitnodigingen hebben afgedrukt bij Imelda. Het is gedrukt op A4 formaat en van dat dik papier. Ik heb er een stuk of 50, ze liggen in de kast in het redactielokaal. Ze zagen er goed uit, geen rode vlekken ofzo... Dus morgen gewoon bijsnijden (het EMI ging sluiten dus dat konden we niet meer doen) en verdelen.

 

Ik heb ook nog naar de Morgen gebeld en we krijgen de weekendbijlage van het weekend voor onze avond. Op maandag zullen ze dat leveren aan mijn kot, dus maandag 12 maart kan ik wrs niet op de vergadering aanwezig zijn.

 

We hebben ook affiches gehangen in de lokalen (Sofie je kan goed overweg met plakband ) en op nog wat plaatsjes in Plantijn. De lay-out van het programmaboekje is goedgekeurd. Het moet enkel nog verbeterd worden door Broos.

 

Zo ik denk dat de afwezigen nu wel goed op de hoogte zijn van alles...

 

Morgen hopelijk nog zo'n productieve dag!

0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Kim26/2/2007

Hoi hoi!

Eerst en vooral: het werk van de drukker is echt wauw! Ik denk dat we er allemaal wel echt heeeeel tevreden over zijn!

Vandaag naar Stubru getelefoneerd en zij gaan stickers opsturen. Wel van Studio Brussel omdat er buiten de spots geen materiaal gemaakt is geweest van StuBruTV. Silvia heeft nr Sportlife gebeld en zij gaan samplen. De Morgen zal misschien wel enkele kranten kunnen missen. Unesco heb ik nog niet kunnen bereiken, maar zij zullen waarschijnlijk ook wel folders ofzo kunnen missen. The Young Ones gaan zo snel mogelijk laten weten welke spreker komt, en nr Dubois Meets Fugger moet ik morgen nogmaals terugbellen. Fé gaat ook zeker iets laten weten, maar daar zal ik ook nog eens nr telefoneren indien zij morgen of overmorgen nog steeds niets hebben laten weten.

3 Reacties | Reageren | Permanente Link

Sofie25/2/2007

Zondag! Wat vertel je op een zondag? Dat ik hoofdpijn heb en bubbeldrankjes vandaag uit den boze zijn...?
Morgen een nieuwe week, we vliegen er nog eens stevig in. Uitnodigingen weg, de avond verder uitdokteren, hét programmaboekje (!!!),... En we zouden dringend onze rekening moeten kunnen checken om te zien of de sponsors wel degelijk betaald hebben! Een eigen rekening zou toch pakken handiger zijn!

Maar goed, voor vandaag zit mijn denkwerk erop en morgen weer fris!
 
Groet.

Sofie

0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Pers24/2/2007

Hey,

ik dacht dat er over de perslijst al beslist was. Ik had de adressen allemaal samen gezet en ik heb het persbericht al naar hen verstuurd. Ik dacht toch dat dat beslist was op de vorige vergadering.

In ieder geval ze zijn verstuurd, we moeten enkel nog een uitnodiging achterna sturen, dus dit lijkt me een prioriteit voor maandag. De uitnodiging afmaken en ze versturen en rond brengen.

Hopelijk krijgen we ook nog wat nieuws van de pers maar in ieder geval had ik gedacht om ze dinsdag allemaal op te bellen en te vragen of ze alles goed aangekregen hebben. Dan kunnen we ineens ons product nog eens verkopen.

Zo dat was het nieuws tot nu. Tot maandag en zalig verhaal van Sara, zo mogen er nog komen.

Els

1 Reacties | Reageren | Permanente Link

glazen24/2/2007

oh ja

We hebben 200 champagne glazen ter onzer beschikking.

joepie

0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Page 1 of 4
Last Page | Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer