Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
just live

Home - Profile - Archives - Friends

op school

Posted on 9/5/2013 at 20:06 - 0 Comments - Post Comment - Link

ik zit op school maar ik voel me niet echt deel van mijn klas iedereen is anders op zijn eigen manier maar het is vaak zo dat mensen zich anders voor doen dat ze zijn en daardoor worden zij geaccepteerd en toegelaten tot hun groepjes door dat ik volkomen mij zelf blijf word ik buiten gesloten en genegeerd. dit doet veel pijn. je kan zien aan mensen hun gedrag hoe ze zijn bv er zit een meisje in de klas die er altijd percies goed uit wil zien en zich van alles aan trekt, als of de werld vergaat als haar, haar niet goed zit. je kan daaraan zien dat ze niet arrogant is maar gewoon onzeker. ze moet altijd zeker weten dat ze er goed genoeg uit ziet om om te gaan met de "populare" mensen. ik snap dat je er bij wilt horen maar ik zal mezelf nooit veranderen zodat mensen me mogen ik zal altijd volkomen bij mij keuzen staan. soms is dit moeilijk als mensen bij voorbeeld iets zeggen over mijn kleding maar het is mijn keus en dat blijft zo. hopelijk doen jullie dat ook, blij altijd volkomen jezelf. 
je kunt merken dat ze erg bang zijn om elkaar kwijt te raken daar door slepen ze elkaar mee in dingen die je in de 2e echt nog niet moet doen. roken en drinken. nu al.
zo proberen ze het spannend te houden.
het doet erg veel pijn het buitensluiten vooral als ze duidelijk laten merken dat ik er buiten sta. er moesten bv bij drama een paar mensen gaan staan (waaronder ik) en dan moesten de mensen die nog zaten om de beurt bij iemand gaan staan bij wie ze wouden in een groep. en ik stond daar uit eindlijk helemaal alleen. want mijn enige vriendin moest daar ook gaan staan, en het is zo iritand want ze ligt veel beter in de groep dan ik. en soms negeerd ze me ook en dat haat ik. meestal probeer ik er niet aan te denken en hou me dan de hele dag sterk maar als ik dan thuis kom hou ik het niet meer en dan huil ik echt heel lang. ik zit in de 2e en het is al vanaf de middelbare bezig. ik hoop zo dat de 3e beter word als ik eindelijk een nieuwe klas krijg.  
Want mijn enige vriendin gaat naar Havo en ik doe vmbo-t. ik ga haar zo erg missen, maar misschien is het beter zo want ze behandeld me ook niet al te goed.
ik heb nu vakantie en dat is fijn, eindelijk mijn hoofd leeg maken. Ik ben op zeilkamp geweest en het was super iedereen is daar zo aardig. en ik zit ook op toneel maar het sesoen is af gelopen en ik mis het verschrikkelijk want ik had daar zoveel vrienden en dus elke keer als ik daar was voelde het als of het even niet uit maakte dat ik geen goede vrienden op school had dat het alleen belangrijk was dat ik vrienden daar had.
gelukkig heb ik een goede band met mijn ouders, er is natuurlijk wel eens ruzie maar ik hou heel veel van ze. 
JustMe....
 


mijn begin

Posted on 9/5/2013 at 20:02 - 0 Comments - Post Comment - Link

het begin van mijn blog, ik weet niet of het een goed idee is om mijn leven op internet te zetten maar zolang het anoniem is lijkt het me oke. ik wil wel even laten weten dat dit een anonieme blog is dus ik gebruik andere namen voor mensen als ik bv daar over heb. ik hoop heel erg dat dit een beetje helpt mijn hoofd leeg te maken. want het is soms echt een zooi daar in, o ja ik ben vrij jong dus als er spel fouten staan let er alsjeblieft niet op..


Hosting door HQ ICT Systeembeheer