Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
.
Caesar F1 - Haslou F1 4 - 37/9/2008

Caesar F1 - Haslou F1     4 - 3

 6-sept-2008                      

 

Na het goed verlopen bekertoernooi van afgelopen week, waarin er 3 x gewonnen werd, start vandaag de echte competitie.

Caesar begint meteen flink met aanvallen en Haslou moet  vol op de verdediging spelen, maar dat is geen probleem. De eerste aanval van Haslou is een mooi schot van Jim dat knap door de goede keeper van Caesar wordt tegengehouden.

Ook Niels maakt een mooie redding, Haslou komt in de beginfase nog goed weg met een bal naast, hard op de lat en weer naast. In de 10e minuut heeft Caesar dan toch een gaatje gevonden : 1-0.

Haslou blijft aanvallen en Kay legt een bal breed op Marco T. maar deze schiet net naast, jammer. Ook Caesar blijft aanvallen en schiet op doel, Niels raakt de bal nog met zijn handen, maar helaas niet hard genoeg : 2-0.

Haslou komt nu meer aan aanvallen toe en krijg een paar corners achter elkaar en een vrije trap op een mooie afstand van het doel Marco P. legt de bal breed, maar Caeser verdedigt goed, het blijft nog 2-0. Een volgende corner wordt door Kay goed genomen, Liam loopt de bal simpel in het doel : 2-1.

 Even later zoekt en vindt Marco T. Jim die net achterlangs schiet. Ook Marco P. en Jarno helpen mee in de opbouw en een aanval via Liam komt bij de keeper van Caesar terecht. Ook Jim heeft vlak voor rust geen geluk, hij speelt 2 man uit maar schiet net naast. Wij gaan rusten met een kleine achterstand.

 

De tweede helft begint Haslou meteen met aanvallen, want we willen natuurlijk wel winnen. Liam speelt zichzelf met een mooie actie goed vrij, maar de bal schiet, mede door het kunstgras, te ver van zijn voet, de keeper van Caesar let goed op en pakt de bal. De volgende combinatie via Jesper, Jim en Marco gaat net naast.

Ook de volgende aanval is van Haslou, Marco T. schiet mooi hoog in en even later haalt Jarno hard uit, maar ook nu houdt hun keeper Caesar op de been. Een doelpunt hangt in de lucht voor Haslou, de vraag is alleen wie zal hem maken. Jim en Liam werken goed samen voorin en jawel hoor na een strakke voorzet van Jim, tikt Liam koel binnen : 2-2.

Vanaf de aftrap valt Caesar weer aan, iedereen verdedigt mee ook Stijn komt vanaf het middenveld helpen, Niels weet een schot van Caesar eerst nog goed naast te stompen, maar even later komt Caesar toch weer op voorsprong 3-2.

 

Bij de volgende aanval, schiet Marco goed over naar de vrijstaande Kay, de bal gaat net naast. Het spel gaat nu meer op en neer en Niels redt Haslou nog een keer, even later krijgen wij de bal op links niet weg en schiet Caesar de 4-2 binnen. Caesar heeft vervolgens een aantal overtredingen nodig om Haslou te stoppen. Jim krijgt een vrije trap op een mooie plek en weet hier wel raad mee, hij plaats de bal mooi  in de linkerhoek : 4-3.

Haslou blijft aanvallen en gaat op jacht naar de gelijkmaker, Jim speelt op Liam die schiet net naast. Maar ook Caeser blijft aanvallen, Niels let goed op en pakt de bal. De bal gaat naar Stijn en via een aantal inworpen komen wij toch weer op de helft van Caesar terecht. In de laatste speelminuten krijgt Haslou nog 2 corners, Jim kopt hard, maar helaas net over.

Dan fluit de scheids af, na een spannende wedstrijd met veel kansen voor beide partijen, pakt Caesar de winst.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Penaltybokaal najaar 20061/2/2006
Wedstr. WD1 WD2 WD3 WD4 WD5 WD6 WD7 WD8 WD9 WD10 totaal
Brian
 1     1
1
 
 1 5
Jesper
   

1
     1   2
Gianni

1

1
  1
      3
Joris 1
     1 1
       1  1 5
Niels  1 1 1
 
1 1
 1     6
Jim
1
  1
1
1
   1     5
Koen 1

 


1  1     3
Rick

1 1
  1  1     5
Finn 1
  1
 
       1  1 4

 

1
Permanent Link

Penaltybokaal voorjaar 20071/2/2006
Wedstr. WD1 WD2 WD3 WD4 WD5 WD6 WD7 WD8 WD9 WD10 eindst.
Brian   1
   1 1


1
6
Jesper1
1
1


 1 4
Gianni
1  1
Joris
1
1

1

1
1
1
 1 7
Niels   
1
1

 1 3
Jim
-
-
1
1
1 - 3
Koen

1

1
1  3
Rick

-1


  1
Finn
1

1

1


1
  4

 

Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer