Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Turnen

Home - Profile - Archives - Friends

Turnplannen

Posted on 5/3/2012 at 11:32 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hoi allemaal,

 

Zoals ik in mijn vorige post zei, zijn we momenteel bezig met het plannen van een weekendje weg met ons team. We willen dit jaar weer een vakantiehuis huren en het liefste in de buurt van een grote gymzaal, zodat we ook af en toe kunnen trainen. We hebben nu het idee om een vakantiehuis met zwembad te huren, zodat we lekker kunnen plonzen en overdag altijd wat te doen hebben. Moet het weer natuurlijk wel een beetje mee zitten. We gaan in juni, dus dat zou in principe wel kunnen.

 

We gaan binnenkort met zn allen naar Cirque du soleil!! We zijn er 1x eerder met de groep heen geweest, jaren terug. Dat vonden we zoo ongelofelijk vet dat we er altijd nog een keer extra heen hebben willen gaan. De shows wisselen namelijk iedere keer weer. Dit jaar gaan we naar Corteo. Het is een theatrale show met veel acrobaten staat er.. Ben benieuwd! Het is in de Amsterdam Arena, dus we gaan overdag gewoon lekker shoppen in Amsterdam en ergens eten.

 

Binnenkort hebben we weer een wedstrijd. Ik kan helaas dan niet mee doen omdat ik in die week word geopereerd aan mijn neusamandelen. Die worden dan verwijderd. Ik ben dus alleen toeschouwer die dag. Beetje jammer want mijn oefening is aangepast en ik had hem graag eens tijdens een wedstrijd willen laten zien om te kijken hoe ik daar in scoor. Misschien ook wel goed, want ik heb een beetje last van springschenen. Mocht je dat niet kennen, hier lees je er wat meer informatie over. Kan ik de schenen iets meer laten rusten, is op zich ook niet verkeerd. Maar dat betekent wel dat ik moet stilzitten tijdens de wedstrijd en daar ben ik over het algemeen niet zo goed in. Maar we zullen zien, misschien doe ik ervaring op als extra coach of mental coach ;)

 

Groetjes Romy

 

 

 

 


Turnen

Posted on 28/2/2012 at 10:10 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hoi allemaal,

 

Welkom weer op mijn blog! Ik kom net terug van de training en heb weer genoeg onderdelen bijgeleerd. Ik ben ook even wezen kijken naar het acro-turnen van onze vereniging. Die trainen in de zaal langs ons. Heel erg leuk om te zien!

 

De laatste tijd had ik behoorlijk wat last van mijn polsen. Dat zijn gewoon steeds weer mijn zwakke plekken. Ik heb daarom weer nieuwe polsbanden besteld waarmee ik handstanden kan maken zonder het gevoel te hebben dat ik alles van binnen kapot maak. Ik heb ze besteld bij Medicomfort. Daar bestel ik eigenlijk al mijn bandages en dingetjes die ik nodig heb voor het turnen. Ze hebben veel verschillende polsbandages, ik heb de linksbovenste gekozen. Voor allebei mijn polsen dus. Overigens loopt heel mijn groep met die dingen rond. Zeker als je wat ouder wordt en relatief zwaarder, worden die gewrichten steeds meer belast wat op een gegeven moment pijn veroorzaakt.

 

We gaan ieder jaar met de groep naar het Univé gym gala toe. Een hele mooie show met echt alle verschillende disciplines van het turnen. Zo komt er veel normaal turnen, maar ook veel acro en tumbling in voor. Meestal wordt dit gala in december gehouden. De kaartjes voor 2012 kunnen helaas nog niet besteld worden, maar zodra dat wel mogelijk is, zijn wij er als de kippen bij natuurlijk.

 

We gaan best vaak met heel de groep iets leuks doen. Het is natuurlijk altijd wel heel erg op het turnen gericht. Dus samen naar grote wedstrijden toe, Univé gym gala, andere gala's. We gaan ook ieder jaar een weekendje weg. Dat is meer voor de teambuilding die we dan opbouwen. Gewoon gezellig een weekend in een vakantiehuis die we dan huren, lekker eten, overdag leuke dingetjes doen en s'avonds vaak stappen. Soms huren we ook een gymzaal in de buurt af zodat we een paar uurtjes kunnen trainen. Vorig jaar hadden we een vakantiehuis in België gehuurd. We zijn nu een beetje bezig met de plannen voor dit jaar. Het maakt ons eigenlijk niet zo veel uit waar we heen gaan, maar het moet niet te ver zijn en het liefst een huis met een sauna ofzo :)

 

Groetjes Romy

 

 

 

 

 


welkom op mijn blog

Posted on 25/2/2012 at 12:57 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hoi allemaal,

 

Ik ben Romy en ik ben 23 jaar oud. Ik ben een grote fan van het turnen. Al sinds mijn 8e ben ik zelf actief. Ik heb nooit echt het profniveau bereikt, maar neem wel aan zoveel mogelijk wedstrijden deel. Naast dat ik turn omdat ik vind  dat je genoeg moet sporten om fit te blijven, vind ik het ook nog eens geweldig om te doen. Bovendien heb ik heel erg veel vriendinnen bij het turnen zitten. Naast de lessen gaan we ook heel erg vaak met elkaar om. We gaan vaak samen stappen, shoppen of andere leuke dingetjes doen.

Op deze blog wil ik al mijn turnverhalen met jullie delen. De nieuwe onderdelen die ik leer, wat we met de meiden hebben gedaan, verhalen over de wedstrijden, verhalen over de trainingen en ook de speciale dingen die we een aantal keer per jaar ondernemen.

 

Veel leesplezier en succes met het turnen!

 

Groetjes Romy


Hosting door HQ ICT Systeembeheer