Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Het leven van een 18-jarige studente in Rotterdam Home | Profile | Archives | Friends
Bizar,spannend,divers,saai,verassingen..kortom een dagboek van een 18-jarige studente die alles wilt ontdekken.

Welkom welkom!11/10/2006

Mijn eerste blog....

Ik voel me een groentje....éerste keren zijn altijd spannend, maar vooral eng. Je doet extra je best, je wilt het niet verprutsen.maar vooral: Je wilt niet uitgelachen worden!

 

Mijn eerste...zoen: Was vreselijk. Ik was 12 jaar. Het was met een half-surinaamse jongen. Ik was niet eens verliefd op hem, ik werd gekoppeld, hij was stoer en iedereen vond hem stoer. Ik wilde stoer zijn! Het was op een verjaardag van een vriend van mij, toendertijd een super tof feestje, het was namelijk in een discotheek. Iedereen vond het tijd dat ik ''ontgroent'' moest worden en stond er dus ook allemaal op te kijken. Ik deed mijn ogen dicht en stak mijn tong uit. We hebben 3 seconde mekaars tongen geraakt en geen 1 seconde mekaar lippen geraakt :/ het was vooral mekaars mond aflikken. Vreselijk..heel erg vreselijk. gelukkig had ik een maand later een herkansing...met zijn beste vriend :)

 

Mijn eerste...keer vrijen: Ik was 16, hij 20. We waren geen stelletjes...scharrels waren we. Het werd tijd dat ik otnmaagd werd, ik wilde het. Het was zijn verjaardagskado aan mij. het was in mijn ouders bed en het deed pijn. Niks spannends of gecompliceerd. Het duurde 2 minuten. Hij was voor 2 minuten een duracell konijntje.

 

 

1 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer