Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
blogweb

de laatste tijd

Posted in Unspecified
zaterdag was het voor ons pakjes avond voor ons! en zondag heb ik heel veel gekregen mario smash footbal, mp3 speler (256 mb), strijkralen, disco lamp, junior woordenboek, 1000 stukjes puzzle (hele mooie puzzel!!!!!!!!) , ballenbak en schudden tot het sneeuwt dvd! (liedje: schudden tot het sneeuwt sneeuwt alles schrots en schreef in de tuin en het huis sneeuwt sneeuwt schudden tot het sneewt sneeuwt moto mompelt moeizaam t`is me wat en de kok houdt zich vast het fornuis anneloets valt in het trappenhuis juffrouw bubbels die beeft bijna uit het bad en dan kasper vrolijk flauten want hij gaat naar buiten sneeuw sneeuwt schudden tot het sneeuwt sneeuwt!)

16:29 - 6/12/2005 - comments {2} - post comment


woensdag

Posted in Unspecified

ik ben naar school geweest en ik heb de hele hele hele hele hele hele hele hele hele hele hele hele middag aan mijn seprise gewerkt maar er is niet echt zoveel gebeurt.

 

 

 

 

(ik heb zoals gewoonlijk erge haast dus tot morgen, maar als ik geen tijd meer heb dan sla ik soms wel eens een dag over!)

07:55 - 1/12/2005 - comments {0} - post comment


mop

Posted in Unspecified

word boxxer, meer kans op slagen!

 

wil je er nog meer ik geef ze zo nu en dan wel eens weg!

07:07 - 30/11/2005 - comments {0} - post comment


dinsdag

Posted in Unspecified

na school ben ik om 4 uur met jedder en tom gaan spelen en in de avond heb ik aan mezelf geleerd hoe je moet kopieeren en mamma is erg ziek met hoofdpijn en zo

07:00 - 30/11/2005 - comments {0} - post comment


maandag

Posted in Unspecified

ik heb gewoon een normale dag gehad maar ik heb een beetje haast dus ik kan het altijd nog veranderen.

06:58 - 30/11/2005 - comments {0} - post comment


zondag

Posted in Unspecified

vandaag was mijn opa nico blijven eten en gisteren moch ik m`n schoen zetten en er zat een gedicht in dat iedere keer rijmde op oord en bij dat gedicht zat een medaie van chocolade en dat was erg lekker en ik kreeg een cakemix van alfred jodokus kwak en die waren verukkelijk! ik ben druk geweest met m`n topografie en het was erg rustig vanaf 04:00 het feest van sinterklaas!

18:22 - 29/11/2005 - comments {0} - post comment


msntaal

Posted in Unspecified

msntaal: ff=effe, w8=wacht, eey=hoi, gr=groetjes, en andere smileys=hoe je je voelt.

 

 

er komen wel eens tips of een grap of een weetje voor de lol!

20:07 - 27/11/2005 - comments {0} - post comment


zaterdag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted in Unspecified

ik moest vanochtend vroeg opstaan want ik ging turnen! een wedstrijd nog wel. ik begon bij de ringen en dat ging behoorlijk goed. ik werd als eerst door edwin opgetild toen moest ik steunen 1 tel hoeksteun en naar achteren vallen in vouwhang. toen moest ik lang worden en 3 keer zwaaien inlock recht tussenzwaai spreidsalto! alles ging goed behalve die spreidsalto, want ik viel op de dikke mat!

het volgende onderdeel was de sprong: handstand op de kast en dan overslag en staan op de mat: dat ging het beste want ik mocht er 2 doen en ze waren alle 2 recht en goed, dus ik had een 9.0! en toen kregen we rekstok en dat ging bijna helemaal goed, want: ik deed als eerste m`n benen eromheen en toen trok ik me op, maar ik moest het andersom doen! toch een 8.8.

eindelijk naar de brug: dat ging niet slecht en het was toch wel een moeilijke oefening. toen gingen we naar de lange mat en dat was het op 3 na beste onderdeel, want ik had daarvoor een 8.4! als laatste ging ik naar het voltige, maar dat ging het slechtste want ik deed het niet zo goed: hiervoor had ik een 5.4.

toen de uitslagen bekend werden hoorde ik dat ik 11e stond! (van de 25)

we hebben verder nog thuis gespeelt en zo is de dag omgegaan.

18:19 - 26/11/2005 - comments {2} - post comment


vrijdag

Posted in Unspecified

ik ben naar school gegeaan en begon ik met lezen, maar het was heel grappig, want tom en ik hadden eerst het zelfde boek over piraten en we hadden het tegelijk uit en tegelijk een boekverslag gemaakt en tegelijk ons boek ruilenen het zelfde boek genomen en ik mocht vandaag samen lezen met juf marloes (de juf die nog aan het leren is), maar toen zei Tom: "we hebben allebij het zelfde boek dus mag ik ook mee?" en dat mocht! we mochten omsteburt een zin vorlezen en dat ging erg goed en ik vroeg aan de juf of ik in de klas ook samen mag lezen met Tom, maar dat mocht niet. even later deden we het toch gelukkig had de juf het niet gemerkt! toen moesten we stoppen en we gingen trefwoord doe maar ik had 1 keer geen zin om te luisteren. toen gingen we werken en in de middag open podium gedaan. toen ik naar huis ging werd ik kleddernat.

ik heb nog geoefend voor morgen van de wedstrijd en dat was het voor vandaag!

17:11 - 25/11/2005 - comments {0} - post comment


donderdag...

Posted in Unspecified

naar school en gedicht voor de gene die ik heb getrokken gemaakt.

naar turnen (moeilijk!)

17:09 - 25/11/2005 - comments {0} - post comment


woensdag

Posted in Unspecified

ik heb vandaag heel veel gedaan suprise inkopen en m`n boek uitgelezen en naar school gweest maar ik heb haast dus dat is het belangrijkste wat ik heb gedaan staat erin.

07:57 - 24/11/2005 - comments {0} - post comment


msn

Posted in Unspecified

even tussen door: heb jij msn? dan kan je me toevoegen! tvm777@hotmail.com

 

 

07:05 - 24/11/2005 - comments {0} - post comment


dinsdag

Posted in Unspecified

Vandaag was het een hele drukke maar ook een hele leuke dag want vanochtend toen ik wakker werd rekte ik me uit en keek op de klok en zag staan07:27 uur! ik dacht: o jee kom ik nog op tijd op school? ik ging me gelijk aankleden en naar beneden en snel eten om 08:07 kon ik pas gaan tandepoetsen! ik ging toen ik klaar was gelijk naar me vriendje jedder, maar hij kwam al naar tom fietsen dus ik ging met hem mee en ik dacht dat ik laat was maar tom was laat want toen wij bij hem kwamen was die nog niet klaar! toen konden we uiteindelijk naar school en toen opeens zagen we dat de school nog dicht was dus we waren echt vroeg! gisteren ben ik vergeten te vertellen dat ik vandaag in de weblog  op school mocht schrijven!

dus dat was erg leuk! in het begin gingen we gewoon lezen maar ik en jazzmin en stephan mochten op de computer een boekverslag maken maar we hadden hem helemaal af en toen was die niet opgeslagen. toen gingen we tref doen en het ging over een meisje die naar haar oma vernoemd is en d`r tante zei dat iedere keer en daar werd ze erg kwaad van! daarna werd de taalles uitgelegd en mochten we aan het werk tien minuten later was het pauze maar ik had m`n werk niet af van gisteren dus dat moest ik toen afmaken maar dat ging best vlot! en ik hoefden nog maar twee dingen daarna: spelling en rekenen! toen ik dat af had gingen lars en ik kieswerk doen. we deden allebij sudokou en dat ging zo: je had een  hele lange rij met getallen en je mocht maar 1 getal per rechte lijn schrijven. daarna gingen we een sinterklaas opdracht knutselen! je moest eerst op een half velletje allemaal daken tekenen en die uitknippen en dan pakte je een wit vel en daar ging je met rood, geel en oranje daarop krijten en even later op je papiertje laten uitvrijven en dan plakte je dat halve papiertje en die plakte je erop en als allerlaatste plakte je er een sint en een piet en americo erop! na school stond er lekkere cuppesoep voor mij klaar en een zakje ships! voor de rest heb ik lekker rustig aan gedaan, maar toen papa klaar was met werken zei die onverwachts!: we gaan naar de Clinkhoef chinees halen! en dat vond ik wel een feest, want daar zijn allemaal leuke vissen groete en kleine en er waren twee kleine nemo visjes bij en die waren iedere keer verstopt achter een plantje of zo en het duurden niet lang hooguit vijf minuutjes.

toen we thuis kwamen hadden we allemaal reuzen honger en gingen gelijk aan tafel zitten eten.

het was erg lekker maar die satesaus was ook erg heet!

daarna hebben vera en suzanne toetje gegeten en ik kon niet wachten om te kijken of een reis naar new york of barcelona hadden gewonnen maar het bleek zo dat je alles over jezelf moest invullen maar ik heb gewoon bij mijn naam gezet: hssyga

en op het laatst stond er over drie weken zeggen we of je hebt gewonnen of niet! dus ik zei tegen mezelf: ja dag als we het zo gaan doen doe ik het niet meer.

en toen dacht ik dat ik weer verder kon schrijven met m`n weblog!

20:10 - 22/11/2005 - comments {0} - post comment


maandag

Posted in Unspecified

het was vandaag een gewone schooldag met gym en topografie. maaaaaar er was 1 leuk dingetje! en dat was turnen!!!!!

we begonnen met de lange mat! daarna voltige en toen de sprong!

bij de lange mat moest ik m`n oefening doen: overslag, lichtsteun omdraaien, hoeksteun, heffen, streksprong halve draai, koprol achteruit, aanloopje arrebier!

bij het voltige moest je gewoon flanken en dat ging best goed! ik kan het 9/10 deel.

bij de sprong moest ik hele hele hele harde aanloop en springen op de sprinplank en op de kast handstand overslag en op de mat recht staan!

 

(ik had niet meer zo veel tijd om nog verder te schrijven morgen schrijf ik weer wat uitgebreider dus daarom had ik ook geen tijd meer voor een foto tot morgen!)

19:46 - 21/11/2005 - comments {0} - post comment


Zondag

Posted in Unspecified

We hebben op school ook een weblog en dat leek mij ook wel leuk dus heb ik vanaf 06:54 uur gezocht op google naar een weblog maar dat ging niet zo gemakkelijk! Om 07:30 uur kwam Vera binnen en ging lawaaierig met de dominostenen spelen. Om 08:15 uur  kwam Suzanne binnen en ging meespelen en het werd een heel kabaal. Ik vroeg even later "En hebben jullie al in je schoen gekeken?" " Nee, nee" , zeiden ze. Toen gingen we kijken en er zaten voor Vera en Suzanne een horloge in met de omtrek van diertjes, en die kon je erop drukken. Ik had een goocheltruc gekregen en er stond op het doosje dat er een touw, 1 1/2 ei en een eierdopje in moest zitten. Maar bij mij zat er 1 ei en een touw te weinig in! Papa heeft het gelukkig bij Zwarte Piet en Sinterklaas kunnen ruilen.

Even later gingen we aan tafel zitten en zoals gewoonlijk op zondag is het een gekkenhuis hier.

 

Vera en Suzanne hebben ook nog tandartsje gespeeld.

Wij hebben nog een disco gehouden op mijn kamer en toen gingen we naar beneden en hebben Vera en Suzanne met mama een stoomboot in elkaar gezet.

Daarna hebben we op de bank gespeeld en we wilden elkaar aan het lachen krijgen, dus we hebben gekke bekken getrokken voor de spiegel, erg grappig!

Daarna hebben we heerlijke lasagne gegeten. Toen ben ik met deze weblog begonnen.

 

 

20:03 - 20/11/2005 - comments {1} - post comment


Description
gaaf zeg dat jij op mijn weblog bent!
Home
User Profile
Archives
Friends
Recent Entries
- de laatste tijd
- woensdag
- mop
- dinsdag
- maandag
- zondag
- msntaal
- zaterdag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- vrijdag
- donderdag...
- woensdag
- msn
- dinsdag
- maandag
- Zondag
Hosting door HQ ICT Systeembeheer