Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

De wereld van Twijfeltje

30/7/2008 - Mijn eerste entry...

Welkom in de wereld van Twijfeltje...

Er gebeurt nogal wat in mijn wereldje. En als modern mens (ahum) begin je dan een weblog of blog... Bovendien vind ik het makkelijker om over dit soort zaken te schrijven dan te praten, dus dat maakt de keuze voor een blog nog logischer.

Ik zal me even voorstellen... Ik ben Twijfeltje, ik ben 31 jaar en moeder van een zoon van 4 jaar. Ik werk fulltime op een particuliere MBO school. Ik ben daar docent, maar ik doe ook een aantal managementtaken. Sinds vorig jaar april zijn er een aantal flinke schuren in mijn interne beschermmuur gekomen. Ik heb een flinke tijd in de ziektewet gezeten. Nog niet zo lang geleden heb ik een intakegesprek gehad bij psychotherapeutisch centrum De Viersprong. Ze hebben ook een diagnose gesteld: depressieve stoornis, eetstoornis NAO, borderline persoonlijkheidsstoornis, misbruik van alcohol.

Ik heb momenteel het rijk helemaal voor mezelf. Mijn zoontje is met zijn vader op vakantie. Natuurlijk mis ik hem wel een beetje, maar het is ook fijn om even wat tijd voor mezelf te hebben. Ik ben op het moment bezig de kamer van mijn zoontje te schilderen en op te knappen. Nog twee muren schilderen en dan kan ik het gaan afwerken. Jammer alleen dat het zo warm is...

Ik voel me op het moment nogal *PIEP*... ik heb hoofdpijn, veroorzaakt door de fles wijn van gisteren. Ik voel me somber, leeg, moe. Ik heb geen zin... ik heb nergens zin in. Ik wil wegkruipen in een hoekje en daar voor altijd blijven. Mijn lichaam doet pijn, ik ben veel te dik, maar toch blijf ik steeds maar verlangen naar eten. Ik voel me af en toe net een junk... steeds op zoek naar mijn volgende shot.

 

Dit is wel even genoeg voor vandaag... See you!

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Recent Posts

Mijn eerste entry...

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer