Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Twitter

Twitter $7 miljard waard?

Posted in Unspecified
Op basis van de laatste investeringsronde die Twitter houdt is het bedrijf inmiddels $7 miljard waard. Dit is het dubbele van wat het eind 2010 nog waard zou zijn. Het enige wat Twitter heeft om een dergelijke marktwaarde te verantwoorden is een winst dit jaar van $150 miljoen, niet slecht maar ook niet fantastisch. Het past in de huidige markt waarin LinkedIn op basis van de beurskoers $9 miljard waard is met zo mogelijk nog minder winst dan Twitter. De markt is duidelijk volop bezig de tweede dotcom bubble te laten groeien, de vraag is natuurlijk enkel, tot hoever kan deze groeien voordat het weer ontploft.

12:40 - 7/7/2011 - comments {0} - post comment


Volgers krijgen op Twitter?

Posted in Unspecified
Het lijkt leuk om je gedachten te tweeten en af en toe misschien zelfs een commercieel bericht op je twitter te gooien maar als je maar 10 volgers hebt zul je weinig reacties krijgen. Tweet Adder is een stukje software waarmee je gericht nieuwe volgers kunt zoeken. Het enige dat je zelf moet doen is keywords invoeren en Tweet Adder zoekt volgers die hierbij aansluiten. Vervolgens kan Tweet Adder deze mensen zelf gaan volgen waardoor er een grote kans is dat ze jou weer terug volgen.

19:42 - 30/6/2011 - comments {1} - post comment


Description
Alles over Twitter
Home
User Profile
Archives
Friends
Recent Entries
- Twitter $7 miljard waard?
- Volgers krijgen op Twitter?
Hosting door HQ ICT Systeembeheer