Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

zanger(essen)

big time ruch

10:37, 4/9/2011 .. 0 comments .. Link
Big Time Rush is een Amerikaanse live-actionsitcom, uitgezonden door Nickelodeon. Vier hockey spelende tieners uit Minnesota (Kendall Knight, James Diamond, Carlos Pena en Logan Mitchell) worden plotseling naar LA gehaald, waar producer Gustavo Rocque van hen de volgende boyband wil maken. Kendall is de leider van de groep en moest in een aflevering de "bad boy" zijn. James is de knapste van het stel. Carlos draagt altijd een helm en is de grappige kluns van het stel en Logan is deKendall Knight (Kendall Schmidt) - Kendall is leider. Hij is groot en blond, met brede wenkbrauwen. Gustavo kiest Kendall als zijn zanger terwijl Kendall in feite geen auditie deed, maar Kendall kreeg Gustavo omgepraat om van hem, James, Carlos en Logan een boyband te maken. Later wilde Gustavo dat Kendall de cliché stereotype bad boy zou worden, maar Kendall weigerde iemand te zijn die niet bij hem (en de andere jongens) paste. Kendall is de meest loyale van de vier, hij houdt de groep bij elkaar. De andere jongens kijken naar hem op, en kloppen altijd bij hem aan als ze een probleem hebben dat ze zelf niet op kunnen oplossen. Kendall wordt beschreven als de loyale vriend, die altijd voor iedereen klaar staat met goede ideeën. Nadat alle jongens helemaal veranderd waren door Hollywood Fever was hij ook degene die hen weer bij elkaar brengt. Hij is ook heel erg verliefd op Jo Taylor die later zijn vriendin wordt wijsneusJames Diamond (James Maslow) - James was degene die als eerste had bedacht dat hij beroemd wilde worden. Hij is geobsedeerd door zijn haren en zijn uiterlijk en heeft altijd zijn gelukskam bij zich. Volgens Carlos is James degene die er het beste uitziet, en die altijd met de leuke meiden mag uitgaan. In de aflevering Big Time Dance vraagt James per ongeluk meerdere meisjes tegelijk naar het schoolbal om Logan te helpen Camille mee uit te vragen naar het `bal`. Hij is ook geobsedeerd door bandana's en wil ze altijd dragen. Hij noemt zichzelf dan ook Bandana Man.Carlos Garcia (Carlos Pena, Jr.) - Carlos is de grappigste van het stel, onafscheidbaar van zijn hockeyhelm. Zijn vader is politieagent en wanneer Carlos' helm gestolen wordt, zetten ze samen een heel onderzoek op om de helm terug te vinden. Carlos is gemakkelijk in de omgang en wanneer zijn vrienden ruzie maken stelt hij altijd voor om over lieve katjes te denken. Carlos vindt het ook geweldig om rondgedragen te worden door Vrachttrein, de enorme bodyguard van Gustavo

Logan Mitchell (Logan Henderson) - Logan is de slimste uit de groep, die zodra hij onder druk wordt gezet gaat panikeren. Zodra zijn vrienden iets slechts doen zegt hij altijd: Ik heb nieuwe vrienden nodig, en ook zegt hij vaak: Ik wil andere vrienden, maar dat meent hij nooit en hij staat altijd klaar voor zijn vrienden ook al vindt hij hun ideeën nog zo slecht. Logan heeft verkering met Camille, een actrice uit Palmwoods. Het was niet duidelijk of Logan wist dat Camille heel erg verliefd op hem was, maar wanneer Camille hem zoende voor een auditie voor One Three Hill zegt hij dat hij aangenaam verrast is. In de aflevering `Big Time Dance` wil Logan Camille meevragen naar het ´bal´, maar omdat hij nog nooit een meisje mee heeft uitgevraagd wordt hij geholpen door James, maar dat lukt niet echt goed omdat Logan )als hij onder druk wordt gezet' nogal onhandig kan worden. Na een hele hoop gedoe wint Logan uiteindelijk Camilles hart door op een paard (Kendall en James in kostuum) te vragen of ze met hem uit wil. Hij is de meest slimme,nuchtere en realistische van de vier, en ziet altijd de keerzijde van hun plannetjes. En hij houdt van katten, tenminste dat zegt hij in een aflevering. En zijn echte naam is Hortence, maar ze noemen hem Logan omdat de moeder van James Hortence geen leuke naam vindt.

Katie Knight (Ciara Bravo) - Katie is het kleine zusje van Kendall, die de jongens af en toe helpt. In de aflevering Big Time Break komt Katie erachter dat Jo liegt over haar vriendje, en helpt zo haar grote broer aan een date met Jo. Katie weet beter hoe ze met de hele situatie moet omgaan dan haar moeder. Katie is bazig, slim en listig, en ze helpt de jongens vaak met hun plannetjes.

Gustavo Rocque (Stephen Kramer Glickman) - Gustavo Rocque is een wereldberoemde producer. Hij ontmoet de jongens in Minnesota en geeft Kendall de kans om met hem mee te gaan naar Los Angeles om een ster van hem te maken. Gustavo was ooit heel succesvol, maar hij heeft al negen jaar geen hit meer gehad, en hij hoopt dat de nieuwe boyband hem weer naar de top brengt. Hij is cliché gemeen, en hij heeft altijd een frons in zijn voorhoofd als hij naar een nieuwe song van de jongens luistert, ook als hij die goed vindt. Hij zegt dat hij van een hond nog een ster kan maken, en hij noemt de jongens dan ook `Pups`. Zelfs als hij de jongens vertelt dat een lied niet zo goed is als hij het zou willen, weten de jongens altijd zijn ongelijk te bewijzen. Na een tijdje geeft hij zelfs toe dat hij de jongens mag, nadat ze hadden afgerekend met een boyband die Gustavo haatte omdat ze zo perfect waren. Gustavo heeft ernstige problemen met zijn woedebeheersing, en zijn bloeddruk kan soms heel snel omhoogschieten. Een keer was het zelfs zo erg, dat hij een aardbeving veroorzaakte van 3,1 op de schaal van Richter.

Jo Taylor (Katelyn Tarver) - Het vriendinnetje van Kendall. Wanneer ze nieuw komt in Palmwoods, zijn direct alle vier de jongens smoorverliefd op haar. Kendall zet door en Jo wordt uiteindelijk zijn vriendin. Later in de serie kreeg ze een rol aangeboden waar bijna elke ster van droomde. Ze moest dan wel drie jaar naar Nieuw Zeeland. Ze wou niet gaan maar Kendall zei dat ze wel mag gaan. Ze ging dus weg. Ze komt nog terug in de serie...

Kelly Wainright (Tanya Chisholm) - Kelly is de assistent van Gustavo. Ze kiest meestal de kant van de jongens, en ze is altijd bezig met Gustavo rustig te houden. Ze kan absoluut niet liegen, en wordt dan ook buiten het plan gehouden als Gustavo en de jongens Wayne-Wayne (een jongen die de bad boy moest zijn in de band) aan de kant willen schuiven.

Vrachttrein (Stephen Keys) - De bodyguard van Gustavo, die er altijd voor zorgt dat iedereen doet wat Gustavo wilt.

Camille Roberts (Erin Sanders) - Camille is een actrice in Palmwoods, die heel erg verliefd is op Logan. En uiteindelijk ook zijn vriendin wordt. Ze is erg aardig en helpt de jongens altijd als ze weer een plan willen uitvoeren om iets voor elkaar te krijgen. Ze slaat Logan en Kendall altijd om haar acteerlessen uit te oefenen.

Jennifer Knight (Challen Cates) - Mevrouw Knight is de charmante, attente, overbezorgde moeder van Kendall en Katie. Ze is slecht in wiskunde en geschiedenis. Ze heeft een tijdje een relatie gehad met Fabio, maar het is niet duidelijk of dat nog steeds zo is. Ze heeft veel ervaring met kinderen, hoewel ze soms iets te bezorgd kan zijn, meer over Kendall dan over Katie. Hoewel Kendall 16 is, belt ze hem toch om het uur om te checken of hij veilig is.

Reginald Bitters (David Anthony Higgins) - Mr. Bitters is de manager van het hotel Palmwoods. Hij heeft altijd iets als hij in zijn kantoor zit. Citaat: "Ik ben bezig." Hij is altijd op jacht als er een feest wordt gegeven in Palmwoods. Als iemand een fout maakt dan plakt hij een rood kruis op zijn of haar appartement in Palmwoods.

Arthur Griffin (Matt Riedy) - Arthur Griffin is de baas van Gustavo. Hij geeft Gustavo opdrachten om singles te maken. Hij staat op nr. 4 van CEO Tiger magazine en draagt altijd warme broeken.

Mercedes Griffin (Carlie Casey) - Mercedes is de mooie, rijke en bazige dochter van Arthur Griffin. Ze zei dat zíj degene was die de demo koos, maar later werd bekend dat een chimpansee, genaamd Lolo, de goede demo kiest.

Tyler Duncan (Tucker Albrizzi) - Tyler is een 10-jaar oude roodharige jongen die zich altijd verstopt voor zijn moeder, omdat zijn moeder hem altijd in een tv-reclame wil stoppen. Hij werd er van verdacht de helm van Carlos gestolen te hebben.

Tylers moeder (Alyssa Preston) - Is de opdringerige moeder van Tyler. Ze wil hem altijd in een televisiereclame steken, ook al wil hij dit niet, haar echte naam is niet bekend.

De Jennifers (Denyse Tontz, Spencer Locke/Kelli Goss en Savannah Jayde) - De Jennifers zijn drie meiden die alle drie Jennifer heten. Ze vinden zichzelf helemaal geweldig, maar ze worden door niemand aardig gevonden. Volgens Camille liepen ze eerst niet in slow motion

Gitaardude (Barnett O'Hara) - Gitaardude verblijft ook in Palmwoods. Hij speelt altijd gitaar. Het enige wat hij zegt is "what's up" en daarbij gebruikt hij (natuurlijk) zijn gitaar.. Volgens Camille was hij eerst nog een cellist die klassieke muziek speelde.

Buddha Bobb (Daran Norris) - Is de klusjesman van Palmwoods. Mevrouw Knight dacht dat hij een bijlmaniak was, wat echter niet bleek te zijn want hij was bezig met een jam donut.

Bliksem ("Lightning") - Is een hond die vaak opduikt in de serie, bijvoorbeeld toen hij Carlos' helm had gestolen en hij een drol liet liggen waar Logan met zijn nieuwe hele dure schoenen instapte.

Dr.Hollywood (Lorenzo Lamas) - De dokter in Palmwoods, Maar hij is niet de beste dokter.simple plan

10:33, 4/9/2011 .. 0 comments .. Link
simple plan is een lerere rockg muziek  maar in 1995 ging het miss toen waaren ze boos op elkaar en dus een schijding maar!!!! ......... ze zijn nu weer aan elkaar gelukkig!

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

big time ruch
simple plan

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer