Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Uitgaan in de leukste steden!

Wilde verhalen over het stapweekend in Antwerpen

12:13, 7/11/2011 .. 0 comments .. Link

Hoihoi!

Zoals ik in mijn vorige bericht vertelde, zou ik in dit bericht ingaan op ons stapweekend in Antwerpen. In september 2010 zijn we voor een weekendje naar Antwerpen gegaan. Dat was me het weekendje wel zeg.

Het begon al met de rit er naar toe. We waren met 2 auto's omdat we met zessen waren. Nog geen 30 km. van huis verwijderd ging het al mis. Onderweg kreeg 1 van de auto's een klapband. Op zich schijnt dat geen ontzettend grote ramp te zijn, alleen als je met 6 vrouwen bent wel dus. Niemand wist hoe we hiermee om moesten gaan dus we konden eindelijk een keer de wegenwacht inschakelen! Na 30 minuten langs de snelweg te hebben gestaan, kwam die gele auto eindelijk aankakken. Ik weet niet precies wat we alle 6 verwachtten dat uit die auto zou stappen, maar ik denk dat niemand had gerekend op een super aantrekkelijk jongen, breed gespierd, met knappe kop en ook nog eens super aardig! Helaas hadden we alle 6 een half huispak aan om comfortabel in de auto te zitten, ons haar in een oma-knot zitten en geen make-up op. Toch hebben we hem er met onze charmes van kunnen overtuigen ook die avond naar Antwerpen te komen stappen! Hij woont namelijk in Breda en gaat vaker naar Antwerpen toe. Een band verwisselen duurt helaas niet zo lang dus na ongeveer een half uur zaten we weer alle 6 in de auto, nog steeds onder de indruk van de wegenwacht gast.

Eenmaal in Antwerpen aangekomen, hadden we ons vakantiehuis snel gevonden. Midden in de stad lag ons prachtige appartementje! Dichtbij de hippe clubs en de leuke winkels. Ideaal dus! Een appartement in Antwerpen  is ook niet zo duur als je met zn 6-en bent. We waren er rond 1 uur smiddags ter plaatse en hadden onderhand wel honger gekregen. We hadden het plan om te besparen op de kosten van het eten, zodat we meer konden uitgeven aan het winkelen en het stappen. We hadden echter zo'n honger dat we meteen bij het eerste terras zijn neergeplofd en meteen alle 6 de daghap hebben besteld, zonder ook maar een blik op de prijslijst te hebben geworpen. Uiteindelijk hebben we voor 30 pp gelunched. Vraag niet hoe we het voor elkaar hebben gekregen, maar zo gaat dat wel vaker bij ons.

Na de hele dag te hebben gewinkeld, zijn we alle 6 de douche ingesprongen, de make-up studio gepasseerd en langs onze persoonlijke kapster geweest. Heel handig als je die 1 in de groep hebt zitten ;) Jammer dat ze altijd chagrijnig is na 5 personen te hebben voorzien van make-up en een mooi kapsel. We hebben in het kader van de dure lunch te compenseren maar pizza's laten bezorgen en een fles wijn gehaald in de plaatselijke supermarkt. Heel gezellig hoor. Om 23:00 zijn we naar de Noxx gegaan. Een vette danstent waar we ons tot 4:00 hebben vermaakt. Er was 1 of andere schijnbaar bekende DJ aan het draaien, geen idee wie het was maar de muziek was prima! In de agenda van de Noxx kun je trouwens bijhouden wie er iedere avond komt. Misschien moet ik die volgende keer ook raadplegen, dan kan ik ook meepraten ;)

De volgende dag zijn we weer lekker gaar naar huis gereden. Ik moet er wel bij zeggen dat we ons eerst hadden verslapen,  vervolgens 3 pakken sultana's naar binnen hadden gewerkt en 1 van ons hard van de trap was gevallen. Achja.. om 14:00 waren we weer thuis na een fantastische weekendje Antwerpen.X KellyStapverhalen en weekendje Amsterdam

11:33, 7/11/2011 .. 0 comments .. Link

Hi stapliefhebbers,

Afgelopen zaterdag zijn we weer een keer naar Eindhoven gegaan. In totaal gaan we dan met 2 auto´s want het is voor ons wel een eindje rijden. Jammer dat er altijd iemand moet bobben, maar dat is nu eenmaal zo als je in een boerendorp op 15 km. afstand woont. En..... 100% BOB is 0% op natuurlijk! Geleerd van veilig verkeer Nederland ;)

De avond begon goed met heerlijk mexicaans eten bij Tortillas. Niet duur en super lekker! Kaart vind je op de site. Daarna hebben we een lekkere cocktail gedronken bij Mundial! Ook in de Dommelstraat.. De cocktailkaart wisselt volgens mij iedere keer want elke keer dat we er zijn heb ik weer een andere cocktail. De bobbers onder ons kregen een virgin cocktail: de  save sex on the beach  Na kipenchiladas en 2 cocktails verder zijn we naar stratumseind gegaan. Onze avond begon in de Kix, ging verder in de Playerz en eindigde in de Thomas. Dat vind ik persoonlijk ook de leukste tenten in Eindhoven. De spijker naast de Thomas is trouwens ook heel leuk en behoort tot dezelfde eigenaar volgens mij.

We hebben een weekendje weg geboekt naar Amsterdam! Begin februari, wanneer kerst en oud en nieuw allang weer geweest is, gaan we lekker weg naar onze hoofdstad. Niet onbelangrijk: de sale valt meestal ook in deze periode dus we kunnen lekker gaan shoppen! Het is trouwens best moeilijk om een goede accommodatie te vinden voor 6 personen (4 meiden konden helaas niet mee ). We willen namelijk wel bij elkaar zitten. Maarrrrrrrrrr... na lang zoeken zijn we bij een vakantiehuis van Belvilla terecht gekomen. Een super gezellige B&B in hartje Amsterdam waar we met zn 6-en in passen. Er zijn trouwens best veel appartementen voor stedentrips  waar je met grotere groepen heen kunt gaan. We hebben het plan om naar de Jimmy Woo te gaan. Niemand van ons is daar nog ooit geweest. Anders wordt het het Leidsche plein.

Wilde plannen dus, ben benieuwd of het net zo leuk wordt als ons weekendje weg afgelopen september. In mijn volgend bericht zal ik daar wel over vertellen

X Kelly

 

 Welkom bloggers!

11:24, 7/11/2011 .. 0 comments .. Link

Hello!

Leuk dat je op mijn blog komt kijken!
Ik hoop dat je iets aan mijn tips en tricks hebt!

Ik ben Kelly en een grote liefhebber van het uitgaan. Samen met 9 vriendinnen gaan we ieder weekend op stap in ons geliefde Tilburg of Eindhoven. Sinds een aantal jaren gaan we vaak weekendjes weg naar een leuke stad in Nederland om daar het uitgaansleven te ontdekken.

Over Tilburg en Eindhoven kan ik je alle ins en outs vertellen, maar misschien is het leuker om je wat te vertellen over onze weekendjes weg. We zijn in totaal met 10 leuke, gekke meiden dus er gebeurt altijd wel iets.

In ieder geval super leuk dat je mijn blog bezoekt en ik wens je veel plezier tijdens het lezen van onze wilde verhalen!

X KellyAbout Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Wilde verhalen over het stapweekend in Antwerpen
Stapverhalen en weekendje Amsterdam
Welkom bloggers!

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer