Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Bezwaar maken bij problemen met uitkering van gemeente

About Me

Informatie over bijstandsuitkeringen van de gemeente. Tevens GRATIS juridische hulp bij bezwaar maken. www.bezwaarbijgemeente.nl
Home | Profile | Archives | Friends

Uitkering stopgezet of afgewezen? - 13:14, 16/11/2013


0 Comments | Post Comment

Bewijzen als je een uitkering aanvraagt of hebt - 11:20, 16/11/2013

Als je een uitkering hebt aangevraagd of deze al hebt, moet je er rekeing mee houden dat je alles wat je zegt moet bewijzen. De gemeente zal jouw aanvraag of recht op uitkering namelijk toetsen aan de voorwaarden in de Wet werk en bijstand, dus er start een juridische procedure. 

Je eigen beleving van het leven verschilt daarbij heel veel met de regels uit het recht. Om een voorbeeld te geven: als jij geld leent van familie of vrienden zal het wel in goed vertrouwen gaan. Maar als de gemeente naar een lening vraagt, moet deze altijd op papier staan, voordat ze deze lening ook zullen erkennen als lening. Wil je hier mee over weten? Voeg mij dan toe op Facebook met de volgende link: https://facebook.com/marijke.rosa

Op Facebook zet ik regelmatig handige tips en adviezen voor mensen met een uitkering van de gemeente.

Groetjes,

Marijke


0 Comments | Post Comment

Gratis hulp bij bezwaar maken over je uitkering - 05:55, 14/11/2013

Heeft de gemeente uw uitkering stopgezet, afgewezen of teruggevorderd? Of is uw uitkering tijdelijk verlaagd door een maatregel?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik ben juridisch specialist in de Wet werk en bijstand. Ik help mensen GRATIS om bezwaar te maken bij de gemeente. Na ruim 10 jaar ervaring met de gemeente, de wet, de rechtspraak en de bezwaarprocedure ben ik een adviesbureau gestart. Naast mijn expertise van de wet voeg ik vooral mijn juridische blik toe.  Zodra je een uitkering ontvangt of deze aanvraag wordt je altijd juridisch benadert door de gemeente. Mijn ervaring is dat er een groot verschil is tussen de beleving van mensen en de juridische benadering van mensen door gemeenten. Om die kloof te overbruggen heeft u deskundige hulp nodig.

Ik heb al veel mensen mogen helpen bij hun bezwaar, waardoor ze toch hun uitkering kregen of de uitkering weer herstelt werd. Wie mag ik nu helpen?

Als u op dit moment geen bezwaar wilt maken, maar wel geïnteresseerd bent in informatie over uitkeringen, dan is het leuk om deze weblog te lezen of mij als vriend toe te voegen op facebook: https://www.facebook.com/marijke.rosa.

Voor meer informatie over mijn diensten leest u mijn website: www.bezwaarbijgemeente.nl

Tot een volgende keer!

Mw. mr. M. de Weger


0 Comments | Post Comment
Hosting door HQ ICT Systeembeheer