Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Uitvaartnieuws

Description

Nieuws over uitvaart


My Links

» Home
» My Profile
» Weblog Archives
» Friends

Stomdronken priester verpest uitvaart

Kunt u zich dit voorstellen? U heeft een prachtige uitvaartdienst samengesteld met de nabestaanden en dan verpest de priester het. Hoe kan dit, zult u zich afvragen? Dit overkwam een Zweedse familie toen de priester stomdronken kwam opdagen op de uitvaartplechtigheid.

Hij heeft de dienst gehouden, echter verstond niemand hem omdat hij in zichzelf aan het mompelen was en ook nog eens met dubbele tong praatte. De nabestaanden zijn hier zo over ontdaan, want dit kun je nooit meer overnieuw doen, dat zij besloten hebben om er een rechtszaak van te maken.

Hierbij eisen ze dat de kerk de volledige dienst vergoed. De Zweedse kerk gaat nu een verder onderzoek instellen naar de priester en naar de mogelijkheden voor een eventuele schadevergoeding.

Bron: Stomdronken priester verpest uitvaartUitvaart Weetjes biedt relevante informatie aan bezoekers die meer willen weten over de uitvaart. Zo kunt u de verschillende aanbieders bekijken en vindt u nuttige informatie terug over uitvaart in Nederland. Tevens kunt u uitvaartverzorgers reviewen en beoordelen.

Posted: 13:09, 7/10/2009
Comments (0) | Add Comment | Link

Rouwauto en volgauto minder geliefd bij uitvaart

Doordat rouwauto’s en volgauto’s steeds vaker worden vervangen door alternatieve vervoersmiddelen, zijn uitvaartondernemers genoodzaakt om het wagenpark dramatisch in te krimpen. Zo beschikken sommige ondernemers geen eens meer over een wagenpark omdat dit niet langer financieel haalbaar was. Of hebben andere uitvaartondernemers moeten zoeken naar een andere oplossing om toch hun klanten rouwauto’s e.d. aan te bieden.

Zo heeft uitvaartondernemer Van Tilburg’s Taxi & Uitvaartverzorging besloten om zijn taxi’s ook in te zetten als rouw- en volgauto’s zodat nabestaanden een beroep kunnen doen op zijn diensten. Wanneer de auto’s niet worden ingezet als rouwauto’s dienen ze als een normale taxi. Naast het feit dat er een trend in Nederland zichtbaar is voor alternatieve vervoersmiddelen heeft de terugloop in vraag naar rouwauto’s ook nog een andere oorzaak.

Veel verzekeraars hebben de volgauto’s namelijk uit hun verzekeringspakketten geschrapt. Dit is de reden dat veel nabestaanden uit kostenoogpunt niet langer volgauto’s overwegen voor een uitvaart en hiervoor hun eigen vervoer inzetten.

Bron: Rouwauto en volgauto minder geliefd bij uitvaart

Uitvaart Weetjes is een website met alle informatie met betrekking tot de uitvaart. Naast informatie kunt u ook nieuwsberichten terugvinden en reviews lezen en schrijven over uitvaart. Uiteraard kunt u ook de verschillende aanbieders in Nederland bekijken.

Posted: 10:28, 22/9/2009
Comments (0) | Add Comment | Link

Nominatie Funeral Award voor Gooische Uitvaartverzorger

Niets is zo vervelend als in de file staan helemaal als je hierdoor te laat komt bij de uitvaartdienst van een dierbare. Voor uitvaartverzorgers die gevestigd zijn in de Randstad blijkt dit geen uitzondering te zijn en komt het geregeld voor dat nabestaanden die verder weg wonen geteisterd worden door fileleed.

Voor dit probleem heeft De Gooische Uitvaartverzorging (GUV) in Hilversum een oplossing gevonden. Deze uitvaartverzorger biedt namelijk overnachtingen aan in een nabij gelegen hotel tegen gereduceerd tarief. Deze oplossing is uniek en mede hierom is GUV genomineerd voor de internationale Funeral Award. De uitreiking van deze award vindt plaats op 24 oktober in het Belgische Aarschot.

Bron: Nominatie Funeral Award voor Gooische Uitvaartverzorger

Uitvaart Weetjes is een website met alle informatie met betrekking tot de uitvaart. Naast informatie kunt u ook nieuwsberichten terugvinden en reviews lezen en schrijven over uitvaart. Uiteraard kunt u ook de verschillende aanbieders in Nederland bekijken.

Posted: 10:24, 15/9/2009
Comments (0) | Add Comment | Link

In 2010 kan begrafenisplechtigheid door leek worden uitgevoerd

Vanaf 2010 wordt het mogelijk in Limburg om de begrafenisplechtigheid te laten leiden door een leek in plaats van een pastoor. Begin 2010 start namelijk de cursus ‘Gebedsbegeleider van de uitvaart’. Deze cursus is in het leven geroepen om de werkdruk van de priesters te verlagen en aan de toenemende vraag voor gebedsbegeleiders van de uitvaart te kunnen voldoen.

Limburgse priesters zijn erg te spreken over dit initiatief en geven aan dat dit aanzienlijk hun werkdruk zal verminderen. Op deze manier kunnen namelijk de minder-gelovigen onder ons een beroep doen op de cursisten aangezien hun band met god en de kerk ook minder sterk is dan bij de gelovigen.

Bron: In 2010 kan begrafenisplechtigheid door leek worden uitgevoerd

Uitvaart Weetjes is een website met alle informatie met betrekking tot de uitvaart. Naast informatie kunt u ook nieuwsberichten terugvinden en reviews lezen en schrijven over uitvaart. Uiteraard kunt u ook de verschillende aanbieders in Nederland bekijken.

Posted: 12:06, 14/9/2009
Comments (0) | Add Comment | Link

Uitvaart op afbetaling

Het bedrijf LeaseUitvaart.nl heeft als gevolg van de stijgende prijzen in de uitvaartbranche voor een uitvaart of grafsteen en de huidige kredietcrisis een oplossing gevonden voor mensen die moeite hebben om deze kosten in een keer op te brengen. De oplossing ligt voor de hand het bieden van de mogelijkheid om de grafsteen of uitvaart op afbetaling te kopen. Na de mogelijkheden besproken te hebben met diverse geldverstrekkers is de uitvaart op afbetaling een feit en kan LeaseUitvaart dit actief aanbieden aan haar klanten.

Volgens de ondernemer achter LeaseUitvaart.nl zijn de kosten sinds de introductie van de euro namelijk expotentieel gestegen. Voor de introductie van dit betaalmiddel had men een eenvoudige uitvaart voor 3. 000,- gulden tegenwoordig is dezelfde uitvaart in prijs gestegen naar 4.500 euro! Guldens zijn euro’s geworden met daar bovenop nog een flinke prijsstijging. Dit zijn nog maar de prijzen voor een simpele uitvaart, maar wanneer men een uitgebreid pakket neemt met aanvullende diensten kan men rekenen op een prijskaartje van 15.000 euro.

Bron: Uitvaart op afbetaling

Posted: 11:18, 5/8/2009
Comments (0) | Add Comment | Link

Eerste uitvaarthotel in Nederland

Het eerste uitvaarthotel in Nederland is een feit. Dit uitvaarthotel is een initiatief van Stork Uitvaartverzorging Maasdriel en zal in het Gelderse Hedel komen te staan. Al eerder bood deze uitvaartverzorger een extra service aan de nabestaanden door ze tegen gereduceerd tarief te laten overnachten in een naburig hotel het Amrath Hotel in Lapershoek. Doordat dit erg gewaardeerd werd zag Strok een gat in de markt en besloot zelf een uitvaarthotel op te zetten. Bron: Eerste uitvaarthotel in Nederland

Posted: 10:12, 31/7/2009
Comments (0) | Add Comment | Link

Rouw op de werkvloer na het verliezen van een dierbare

Hoe gaat u om met een rouwende collega of werknemer? Iedereen rouwt op zijn eigen manier, toch zijn er een aantal kenmerkende factoren die u in acht kunt nemen wanneer er sprake is van rouw op de werkvloer. Dit wordt naar voren gebracht in de gelijknamige brochure van Yarden ‘Rouw op de werkvloer’.

Bron: Rouw op de werkvloer van het verliezen van een dierbare

Posted: 12:59, 28/7/2009
Comments (0) | Add Comment | Link

Luiden van noodklok voor reclame uitingen in uitvaartbranche

Een uitvaartondernemer uit Deventer heeft de noodklok geluidt omtrent het steeds commercieler worden van de verschillende uitvaartmaatschappijen. Dit gaat met name over de banieren die geplaatst worden met het bedrijfslogo en de kopjes koffie met reclame erop. Ook voor ondernemingen in de uitvaartbranche is naamsvermelding en herkenbaarheid onmisbaar voor een onderneming, dus waarom niet voor ondernemingen in de uitvaartbranche? Volgens de uitvaartondernemer uit Deventer en naar zijn zeggen klachten van nabestaanden wordt dit als uitermate ongepast ervaren om dergelijke marketing en reclame uitingen met een uitvaart te combineren. In reactie op dit bericht zegt de woordvoerder van uitvaartverzekeringsmaatschappij Monuta dat dit al tijden een ethische en gevoelsmatige kwestie is. Monuta doet er dan ook alles aan om hier op gepaste wijze mee om te gaan. Soms is de scheidslijn echter heel dun, men moet namelijk goed vindbaar zijn voor bezoekers, maar tegelijkertijd dit niet bereiken door middel van opdringerige reclame langs de kant van de weg. Yarden een van de andere uitvaartverzekeringsmaatschappijen laat weten dat ze juist geen negatieve berichten krijgen op de banieren die momenteel bij verschillende uitvaartcentras geplaatst worden. Zij hebben het concept eerst echter wel voorzichtig getest, maar geen enkele klacht hierover ontvangen. Zij zullen het aantal banieren bij de verschillende uitvaartcentra juist uitbreiden. Bron: Luiden van noodklok voor reclame uitingen in uitvaartbranche

Posted: 13:23, 23/7/2009
Comments (0) | Add Comment | Link

Thuisbegraven nieuwe trend in uitvaartbranche

Als gevolg van de recessie is op dit moment een trend waarneembaar in de uitvaartbranche in de Verenigde Staten. Meer Amerikanen begraven hun overleden dierbaren namelijk in de tuin om zo te besparen op de kosten van een uitvaart. De verwachtingen zijn dat deze trend zich ook zal doorzetten naar de rest van de wereld.

Veel mensen schakelen over op thuisbegraven omdat er gewoonweg geen geld is voor een begrafenis. Wanneer mensen normaliter al moeilijkheden ondervinden om aan hun betalingsverplichtingen te voldoen lijkt dit een logische stap om verder op de kosten te besparen.

Bron: Thuisbegraven nieuwe trend in uitvaartbranche

Posted: 11:27, 22/7/2009
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer