Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Uitvaartverzekeringen en overlijdensrisicoverzekeringen

Uitvaartverzekering

{ 07:54, 21/7/2009 } { 0 comments } { Link }
Bent u op zoek naar de goedkoopste uitvaartverzekering / begrafenisverzekering? Dan komt u bij ons uit. 

Het premievoordeel kan zomaar oplopen tot enige duizenden euro's. Uitkering in geld, dus 100% duidelijkheid.

Bij een andere verzekeraar dezelfde lage premie? Kijkt u dan eens naar hoe lang u daar premie moet betalen. Het kan zo maar zijn dat u daar tot uw 85e moet blijven betalen. Het verschil kan, als u wat jonger bent, oplopen tot meer dan 30 jaar langer premie betalen! Bij een premie van e 11,- per maand is dat al bijna e 4.000,- premieverschil over de hele looptijd van de verzekering.

Klik op de link en u kunt meteen uw premie berekenen. In totaal kunt u bij ons online de uitvaartverzekeringen / begrafenisverzekeringen van 8 uitvaartverzekeraars vergelijken. Aan u de keus!
Het direkt online aanvragen van de uitvaartverzekering / begrafenisverzekering werkt ook heel eenvoudig.

Na het online afsluiten van een uitvaartverzekering / begrafenisverzekering ontvangt u ook nog een waardebon van e 15,-! (een per gezin). Bij ons geen grote kado's waaraan allerlei nadelige voorwaarden kunnen kleven, maar gewoon een hele lage premie voor uw verzekering.
U kunt bij ons online de uitvaartverzekeringen van de volgende verzekeraars vergelijken en aanvragen: Dela, Monuta, Yarden, Klaverblad, Ardanta, Aegon, Reaal en De Facultatieve

Bestebegrafenisverzekering.nl
Roetman en Van Gulik
T. 0548-626 323
Kvk 8164407
AFM vergunning 12017334
Opgenomen in het register als bedoeld in art.1:107 WFT
Uitvaartverzekering

 Overlijdensrisicoverzekering en gestopt met roken?

{ 08:52, 20/7/2009 } { 0 comments } { Link }
Als u al meer dan 2 jaar geleden gestopt bent met roken en u heeft destijds een overlijdensrisicoverzekering als roker afgesloten dan is het helemaal interessant om eens op zoek te gaan naar een goede aanbieding voor een nieuwe overlijdensrisicoverzekering. De premies voor overlijdensrisicoverzekeringen zijn de afgelopen jaren fors gedaald en de premie voor een niet-roker is nog een stuk lager dan voor een roker. Dubbel voordeel dus! Wij raden u aan ook even uw eigen verzekeraar een briefje sturen en te vragen om een nieuw voorstel omdat u al meer dan 2 jaar niet gerookt hebt).
 
Het is natuurlijk altijd verstandig eerst de nieuwe overlijdensrisicoverzekering aan te vragen en als u geaccepteerd bent dan pas de oude verzekering op te zeggen. Zo voorkomt u dat u tussen wal en schip belandt.
 
Dagelijks vergelijken wij meer dan 40 verschillende overlijdensrisicoverzekeraars. Wij nodigen u uit om een vrijblijvende berekening van deze en andere overlijdensrisicoverzekeringen bij ons op te vragen. Het is gratis, anoniem en vrijblijvend!
 
Roetman en Van Gulik Financieel Adviseurs, Nijverdal.


About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

«  December 2017  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Links


Categories


Recent Entries

Uitvaartverzekering
Overlijdensrisicoverzekering en gestopt met roken?

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer