Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

De laatste druppels

En waar begin je dan?

12:58, 7/5/2012 .. 0 comments .. Link
Het liefst wil ik in een streep van A t/m Z schrijven. Maar dat is teveel, te complex en te lang. Toch denk ik dat het belangrijk is om mijn leven van nu en de weg ernaar toe zo goed als alles te maken hebben met hoe het begon. Bij A beginnen dus, anders word Z totaal onbegrijpelijk. Ik wil om verschillende redenen mijn levens verhaal vastleggen, op de eerste plaats voor mijn kinderen en kleinkinderen, op de tweede plaats voor de maatschappij, in de hoop dat er iets zal veranderen voor mijn lotgenoten. Als eerste wil ik me verontschuldigen voor mijn schrijfstijl en taalfouten, sommigen zullen er willens en wetens doorheen glippen maar voor het overgrote deel heeft het te maken met mijn gebrek aan opleiding, ik heb zo goed als alleen basis onderwijs gehad.

Deze blog is weliswaar niet bedoeld als literair hoogstandje maar aangezien ik het zelf heel vervelend vind om teksten te lezen vol taalfouten en/of zonder leestekens zal ik mijn best doen om mijn teksten zoveel mogelijk te checken op fouten en leesbaarheid.

Deze blog is, zoals gezegd, in de eerste plaats bedoeld voor mijn kinderen en kleinkinderen. Het is ondoenlijk om (ookal had ik dat het liefste gewild) om aan al mijn kinderen en kleinkinderen een persoonlijke brief achter te laten. Het zal later duidelijk worden waarom. Op de tweede plaats hoop ik dat er met mijn levens verhaal mensen bereikt worden en dat bepaalde zaken beter begrepen zullen gaan worden.

Om alvast een globaal kijkje te geven in wat komen gaat;
Dit word het verhaal van een misbruikt kind die met haar 15e er alleen voor stond en die zelf 10 kinderen en tot nu toe 3 kleinkinderen heeft en er voor gekozen heeft om er op zo'n goed mogelijke manier (voor zover dit kan) uit te stappen. Ik ben geeindigd op de ruine's van mijn verleden, op emotioneel, sociaal en financieel vlak en ben me aan het voorbereiden op mijn dood. Om dit begrijpbaar te maken voor mijn kinderen en kleinkinderen, mijn weinige naasten en de maatschappij moet ik iedere steen van de ruine gaan beschrijven. Hoe ze ontstaan zijn, hoe ze weer andere stenen aan het rollen hebben gebracht, hoe ik ze geprobeerd heb te stoppen, te ordenen en hoe ze mij uiteindelijk bedolven.


About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

En waar begin je dan?

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer