Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Ulaanbaatar

Baresi spreekt spelers FC Ulaanbaatar toe

11:30, 26/7/2011 .. Posted in Nieuws .. 0 comments .. Link

Voetballer Franco Baresi, een van de grootste verdedigers uit de geschiedenis van het voetbal, is op bezoek in Mongolie. De voormalige Italiaanse vedette hoopt dat hij en zijn club AC MIlan, waar hij nog steeds een vertegenwoordiger van is, iets kunnen betekenen voor het Mongoolse voetbal. Baresi sprak in Ulaanbaatar onder meer met de burgemeester van de stad. G.Munkhbayar. 

Baresi: ,,Het was geweldig om deze ontmoeting te hebben in een Mongoolse ger. Als vertegenwoordiger van AC Milan ben ik ervan overtuigd dat ik iets kan bijdragen aan de ontwikkeling van het voetbal in Mongolie. Ik ben blij dat ik een bezoek kan brengen aan dit land en hier ook een voetbaltraining kan geven aan de jeugd'' Na de ontmoeting met de burgemeester werd Baresi voorgesteld aan de spelers van de vorig jaar opgerichte club FC Ulaanbaatar. Baresi wees de spelers op het belang van teamwork.Behalve Barese arriveerden nog eens acht italiaanse coaches. Zij zullen deze hele week trainen verzorgen bij FC Ulaanbaatar. ,,Dit is pas het begin van onze samenwerking met het doel om het Mongoolse voetbal beter te maken.''  Baresi bezoekt onder meer het Milan Junior Camp Mongolia, een initaitief van AC Milan, gericht op kinderen tussen de 6 en 15 jaar.

Mongolie staat 179ste op de wereldranglijst. In 2009 bereikte het de hoogste positie ooit 171ste.

Er is ook nog een filmpje van het bezoek, maar helaas wel in het mongools. Ulaanbaatar

00:18, 26/7/2011 .. 0 comments .. Link

Impressie van Ulaanbaatar

 Het weer in Ulaanbaatar

21:32, 25/7/2011 .. Posted in Het weer in Ulaanbaatar .. 0 comments .. Link

 Stedenband met Los Angeles lonkt

21:06, 25/7/2011 .. Posted in Nieuws .. 0 comments .. Link

Als het aan het stadsbestuur van Ulaanbaatar ligt, gaat de hoofdstad van Mongolie een stedenband aan met Los Angeles in de Verenigde Staten. De jumelage kwam ter sprake tijdens de viering van Mongools culturele dagen in de filmstad vanwege het honderdjarig bestaan van de staat Mongolie. Het zou niet de eerste Amerikaanse stad zijn die een stedenband aangaat met Ulaanbaatar. In 2001 werd er al een overeenkomst getekend met Denver.

Hiernaast het stadswapen van UB

 About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links

www,mongolie.web-log.nl

Categories

Attracties
De stad uit
Feiten en cijfers
Het weer in Ulaanbaatar
Nieuws
Slapen en eten

Recent Entries

Baresi spreekt spelers FC Ulaanbaatar toe
Ulaanbaatar
Het weer in Ulaanbaatar
Stedenband met Los Angeles lonkt

Friends

Website counter
Hosting door HQ ICT Systeembeheer