Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
universum

GELD

Geld ... geld .... als je na denkt over geld, denk je snel over wat je allemaal er mee kan doen.
Om eerlijk te zijn, mensen zijn een stel zwijnen als het gaat om geld.Mijn moederse vriendin, gaat voor 10 cent ( !!!!) naar een andere supermarkt.Dan denk ik echt 10 cent ? Is het waard ? En door deze Euro is alles niet beter gegaan.
Nou, aan de ene kant klopt het wel een beetjedat je moet oppassen met geld , maar aan de andere kant...Slaat het nergens op, maar jah zo is leven.
En nou ik over leven praten, geld gaat voor een groot deel in je leven mee.Want je werkt om geld te verdienen , om voedsel te halen,om je huis te betalen, etc... Maar je hebt ook vriendschap nodig hoor :P Maar over die onderwerp praat ik andere keer over ;)

Next story : 24 - 01 - 0612:50 - 21/1/2006 - comments {0} - post comment

Voor het eerst.
Dit is mijn eerste blog,en weet vast wel dat dat altijd niet zo soepel loopt.Er kunnen veel dingen soepel lopen in het leven.Maar er kunnen veel dingen lopen alsof het niet aan jou kant staat.Dan is dat gewoon SHIT .Maar volgende keer heb ik meer voor jullie .

Volgende story : 21-12-05


21:18 - 18/12/2005 - comments {0} - post comment

Description
van alles en nog wat

Home
User Profile
Archives
Friends

Recent Entries
- GELD
- Untitled

Friends
Hosting door HQ ICT Systeembeheer