Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Vanuatu

Blog 2

23:20, 8/3/2009 .. 0 comments .. Link
Dit is de tweede blog, deze week hebben we niet veel te doen gehad, het enigste wat we hebben moeten doen was onze taak van nederlands afgeven. We moesten een webtekst en een advertorial bekritiseren. Dit heb Ward en ik (lander) gedaan. Ook moesten we onze campagnes van Frans voorstellen die we gekozen hebben. We hebben twee campagnes gekozen in verband met drugs en alcohol. Een campagne die uitging van een school en een andere die uitging van een overkoepelende organisatie. Volgende week meer

Eerste Blog

21:22, 26/2/2009 .. 0 comments .. Link

Na heel wat vertraging, is onze eerste blog en feit. Ik had pas laat door dat mijn eerste emailadres dat ik had doorgegeven foutief was, zodat onze blog nog niet in orde was. Na een ander te hebben ingegeven was ik direct vertrokken.

Onze eerste week was wat stroef verlopen. Daar zijn meerdere redenen voor. Ten eerste omdat we een kleine groep zijn, slechts vier man. Een andere reden was dat 3 van de 4 personen IT-studenten zijn. Dit zorgde voor heel veel digitale briefuitwisselingen tussen student en lector.

Maar desondanks onze stroeve start is ons werkstuk, gemaakt door Florence, Ward en Hanan geselcteerd door de jury voor te presenteren op de opendeurdag van de school.

Hier sluit ik onze eerste post

LanderAbout Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Blog 2
Eerste Blog

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer