Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
vaatwassers Home | Profile | Archives | Friends
Wij hebben een ruim asortiment vaatwasser onderdelen van bekenden merken :Bosch Siemens Neff Whirlpool Bauknecht Aeg Electrolux Candy Hoover Brandt Liebherr Ikea Philips etc. Vaatwasser

vaatwasser zoekmachine27/9/2009
Vergelijk meer dan 800 vaatwassers op vaatwassernet
Ben je op zoek naar een goede vaatwasmachine (vaatwasser)r? De Consumentenbond heeft de beste vaatwassers op een rij gezet. Om je in de keuze te helpen, staat hier de goede selectie. vergelijk

vaatwasser zoekmachine vergelijkt mielevaatwassers, Bosch vaatwassers. AEG

Op vaatwassernet.nl proberen we zoveel mogelijk informatie te geven over alle verschillende vaatwassers. we vergelijken de prijzen en zetten de beste aanbiedingen op een rij.

Bij het kiezen van een vaatwasser speciale aandacht besteden aan de grootte en type (zie Vaatwasser Prijzen en maten) en de energie-efficiëntie en prestaties. Kies een gekwalificeerde vaatwasser.

De fabrikant is een belangrijk referentiepunt bij de aankoop van een vaatwasser, maar aangezien dezelfde fabrikant bieden zeer verschillende modellen met zeer uiteenlopende voorstellingen, speciale aandacht te besteden aan de vaatwasser energie label.
Gekwalificeerde Energy Star Models & Ratings

In de Verenigde Staten en Canada kiezen Energy Star-label vaatwassers. Dat betekent een bijzonder efficiënt apparaat, met minder energie en water dan conventionele modellen.

Energy Star-label voor Gids DishwashersAlso controleren de gele EnergyGuide label. Dit label schattingen van de hoeveelheid energie die het model gebruikt, en vergelijkt deze met soortgelijke modellen. Het label geeft ook een raming van de exploitatiekosten van de vaatwasser, gebaseerd op de geschatte jaarlijkse kosten van water-gas-of elektrische verwarming voor een wekelijkse zes wassen ladingen, met typische instellingen.
Europese afwasmachine rating

Het Europees Eco-label - gesymboliseerd door een bloem - is het equivalent van de Amerikaanse EnergyGuide label. Dat label is een garantie van een lager energieverbruik (klasse A + en A +++), minder lawaai gemakkelijk recycling en hoge prestaties.

Voor meer informatie, zie: Europese Dish Washer Eco-label
Australische afwasmachine rating

Australië heeft ook een Energy Rating etiket voor vaatwassers, waarbij regels grotendeels gelijk aan die gebruikt worden om andere apparaten tarief (zie Koelkast Labeling). Het label brengt een aantal sterren, voor een snelle vergelijkende beoordeling (hoe meer het aantal sterren, hoe beter) en een evaluatie van het energieverbruik.


Amerikaanse en Europese fabrikanten

Europese afwasmachine fabrikanten omvatten bekende namen als Miele, Bosch, Indesit of Fisher & Paykel. Amerikaanse fabrikanten behoren namen als GE, Maytag, Sears Kenmore of Whirlpool ...

Om een volledige lijst van fabrikanten en hun modellen en ratings, zie het Energy Star-pagina voor vaatwasser fabrikanten en hun modellen. of kijk op vaatwasser zoekmachine om vaatwassers te vergelijken en de best geteste vaatwassers te vinden.
Vaatwasser ratings en garanties

Garanties sterk variëren van fabrikant tot fabrikant, en zijn verschillend in de inhoud ervan: ze kunnen betrekken gratis onderdelen en arbeid, de deur, enz.

Een een jaar volledige garantie is een veel voorkomende garantie, maar er zijn fabrikanten (Maytag, bijvoorbeeld) biedt veel grotere.
0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer