Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Vage Verhalen :)

Dinges!!

17:54, 10/12/2010 .. 0 comments .. Link

Er was eens een dinges genaamd rare Michelle de holbewoner. Op een paard zittend ging hij naar de Aldi om pasta te stelen die rond en afgrijselijk rook. Maar toch zat daar geen pasta in! OH NEE! het is spinazie! en hij lust alleen pindakaas! en natuurlijk ook poepjes, maar dat is nu niet van toepassing. Toch kocht hij een hamster die Sinterklaas gebruikte om koeien mee uit te persen. Dus ging hij naar de groenteafdeling waar ze hamers verkochten maar die hadden ze niet meer omdat Sinterklaas ze allemaal opgegeten had. Dat vond hij erg lekker, zeker met joppiesaus, maar ook speciaal is de combinatie met hondenpoep of olifantenpoep. Toen kwam Takel van Bob de WC-reperateur want hij was een legende voor Sinterklaas die loempia's aan het eten was. Takel is stiekem een spektakel maar dan zonder spek en hij at altijd lekkere kiwis omdat hij van harige dingen houd. en in zijn kiwis had bob Norrit en Pokon gestopt want dat vond hij smakelijk ruiken. Toen ging een vorig leven dood. Toen kwam een nieuw leven en dat ging nogal heel erg snel weg want hij was ongesteld. Daarna kwam meneer Korgerova met een poncho want hij was bang voor zijn vrouw die ooit een man was en dus moest poepen want ze had vlees gekamd omdat ze moest oefenen voor een modewedstrijd in Kamtjatska. Toen ze zelfmoord pleegde omdat haar man haar mishandeld heeft. Toch heeft ze daar veel kennis aan opgedweild. Bob kwam met een etui om dit alles op te eten. Daarna kontste hij een chihuahua uit en die vertelde een verhaal over dit alles.

EINDE... of toch niet?

Want daarna vertelde het zusje van die chihuahua een dinosauriër omdat dat grappig is. Maar stiekem toch niet. Maar dat komt door een gekke soort van humor. De humor van ons is namelijk bekakt en stinkt ook nog naar oude wijven. Daarna ging chich, de chihuahua, naar Bob om hem om te toveren in een hamkaassnack want dat vond hij wel lekker. Ook werd hij opgegeten door Bob en weer uitgekotst. Zoals ook bij Sinterklaas was gebeurd. Daar had hij nogal trek in en hij had ook zin in hamers met joppiesaus. Toen kwam er een cactus die Sjaak heet omdat hij uit Amerika ontsnapt was en daar John Minnaard heette en baardhaar stal van Kerstman die toevallig ook Hamers at net zoals Sinterklaas, maar dat is weer niet van toepassing. Chihuahua vertelde ook nog over de avonturen van Aeneas Troianus est. Die gingen zo:

Aeneas Troianus est.
Aeneas currit. Fugit.

Anchises Troianus est.
Non currit. Senex enim est.

Ascanius Troianus est.
Currit. Puer enim est.

Aeneas et Anchises et Ascanius fugiunt.
Cur fugiunt? Bellum enim est.

Ook vertelde hij over een poepje en zijn dropjes genaamd 'die vlekken' en de rest. Het verhaal vertel ik een andere keer. Daarom nu eerst: Kung-fu Panda! En: Teenage Mutant Ninja Oranges! En: De Supermagagigantischeontiegelijkepieremogoggelachtigekinderachtigeirritante Fred die hij het liefst Judy noemt en in de supermarkt omdat pepernoten bedorven zijn. Toen at hij die toch maar even op omdat hij een heleboel honger in zijn teenhaar had opgeslagen want zijn teen is net zo groot als een Boeing 747 en weegt even veel als het kapsel van Beatrix dat miljoenen belastinggeld per jaar kost.

EINDE. nee, toch niet

Ja toch wel! Nee, toch niet

JA TOCH WEL!!!!!

grapje! Nu ging het niet verder. Omdat Sinterklaas nu niks deed.

EINDE!!                NIETES!

De chihuahua ging dood.

EINDE!
nou, vooruit dan.
Jippie ja jeej!
oh nee, toch is het
EINDE        over 3 bladzijden!
NIETES NIETES NIETES!!
ik vind WELLES!!

Dit is het EINDE denk ik.About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Dinges!!

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer