Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Tussendoortjes

25/2/2013 - Tot slot

Helaas. Ik vind het heel erg jammer maar ik heb besloten te stoppen met mijn blog! Dit nadat ik meerdere malen problemen heb ondervonden met vooral foto's te plaatsen. Terwijl dat voor mij een groot deel van een blog moet uitmaken! Iedere keer weer hetzelfde verhaal: te weinig ruimte. Maar als ik dan van alles ga verwijderen, dan pakt'ie ze nog steeds niet! Weken later weer wel, om na een dag of twee hetzelfde probleem te melden! Ik vond het erg leuk de eerste 6 maanden terug in ZA met jullie te kunnen delen, en ik ben sowieso nog per mail (hesterhelenahill@gmail.com) of op Facebook te vinden en te volgen!
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

17/2/2013 - Bruce Willis

Gisterenavond met Graham en zijn zoon Conradie naar A Good Day to Die Hard geweest. Voor het eerst in lange tijd dus naar een actiefilm geweest. En jeetje, wat voor actie!! Zo een actiefilm is helemaal niet mijn ding, maar ik moet zeggen, ik zat op het puntje van mijn stoel! Ik dacht dat Bruce Willis al te oud zou zijn voor zo een rol, maar nee hoor, hij heeft het prima gedaan! Of anders waren zijn stuntmannen heel erg goed haha.
Enfin, het was me wel een week zeg! Met dat gedoe rond Oscar Pistorius waar de kranten bol van staan! Zuid-Afrika staat te schudden op zijn grondvesten! Iedere dag meer details rond de moord en alles wat eraan vooraf was gegaan! Vreselijke taferelen op de TV en in de kranten!
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

16/2/2013 - Valentijnsdag

En dan was het eindelijk zover: een Valentijnsdag samen met mijn kersverse man! Ach het was zo leuk. Puur verwennerij langs alle kanten en op alle fronten!
Tja, sorry, meer krijgen jullie niet te horen!!
Moest ook zo vreselijk lachen om een blauwe envelop in de post gisteren! Een Dwangbevel in Naam der Koningin! Wat betreft een belastingaanslag die ik in december al volledig heb betaald!! Tjonge tjonge tjonge, wat is het toch met de Belastingdienst die het maar niet voor elkaar krijgt hun zaken op orde te krijgen? Ze lopen altijd achter de feiten aan!
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

11/2/2013 - SpiritFest Africa

Ik maak me gereed voor mijn allereerste yogafestival hier op Afrikaanse bodem! 24 maart is het zover, en ook lekker dichtbij! In Stellenbosch - 30km hiervandaan! Ik had het niet beter kunnen treffen! Ben erg benieuwd - er worden sowieso oefeningen aangeboden, en vanzelfsprekend wordt er ook gemediteerd, maar ze hebben ook heel veel mantrazang en "biodance" op het programma! Voor de rest zit ik erg veel naar India te verlangen op dit moment. Een vriendin van mij is net terug uit India, en op dit moment vindt er de Mega Kumbh Mela plaats. Grootste religieus feest ter wereld - honderden miljoenen Hindoes komen erop af. Wordt normaal om de 12 jaar gehouden (dan wordt het een Kumbh Mela genoemd), en om de 144 jaar wordt het een Mega Kumbh Mela genoemd, en dat is dus extra speciaal dit jaar!
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

10/2/2013 - George Old Car Show

Net terug van de George Old Car Show, met ruim 800 oldtimers! Jammer genoeg heb ik geen extra batterijen voor mijn camera ingepakt, en ik heb alleen maar 21 foto's gemaakt! Maar goed, het is niet anders, en ik heb toch enorm genoten! Ze kwamen van overal in het land, en sommigen hadden 2000km gereden om erbij te zijn. Kijk, vraag me niks omtrent autotechniek, ik weet alleen of ik ze mooi vind of niet haha. Maar ik kan je vertellen, er zaten en heleboel mooie auto's bij! Een MG blijf ik mooi vinden, en ook Ferrari en Cadillac. De oudste auto was van het jaar 1907!
Heb geprobeerd een foto te uploaden maar het wilde maar niet lukken. Ik probeer het later weer...
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

7/2/2013 - Autoshow

Gisteren en vandaag op en neer geweest naar Calvinia, waar ik opgroeide en waar mijn vader nog steeds woont. Alles bij elkaar bijna 1000 km! Tja, je hebt van die afstanden in ZA, niet normaal! En morgen ga ik samen met Graham naar een autoshow in George: http://www.scocc.co.za/old%20car%20show.htm
Ruim 800 auto's worden geshowd, ook ééntje van Graham uit de jaren tachtig. Het wordt een leuk weekend, zo met alle autogekken bij elkaar! Ze voorspellen wel regen voor zaterdag, en dat is minder leuk, ook voor de bezoekers natuurlijk. Dus, duimen voor droog weer graag!
 
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

5/2/2013 - Up the Creek II

We zijn terug van Up the Creek Muziekfestival! En dat kamperen! Manmanmanmanman. Echt niets voor mij, MAAR voor muziek heb ik heel veel over, en ik moet bekennen, ik zag een paar bands langskomen waar je U tegen kunt zeggen! De Blues-bands waren keigoed! Het was echt genieten! Tussendoor weinig geslapen, nat geregend, het ontzettend warm gehad (het was vrijdag 43 graden Celsius!), veel gelachen, junk food gegeten, enz enz. En of ik het volgend jaar wéér zal doen? Jeetje, vraag me over een paar maanden weer ;-)
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

30/1/2013 - Up the Creek

Morgen gaan we naar Up the Creek Music Festival! Mijn vader gaat logeren bij goede vrienden van hem hier in Strand, en wij gaan samen met een stel vrienden richting Swellendam (tot en met zondag - dus helaas kan ik dan ook niet bloggen). Op de website van Up the Creek staat een hele goede beschrijving van het muziekfeest: "It doesn't matter whether you're a staunch oke, a trance tripper, a hip hipster or a hip hop head.It doesn't even matter if you're a zombie robot.At Up The Creek everyone comes together. No VIP nonsense. No pretence. No cliques. Just a beautiful river. Three epic stages. Thirty awesome live bands and our country’s coolest comedy acts. So don't make plans between the 31st of January and the 3rd of February because you'll be setting up camp just outside of Swellendam for three days and three nights of happy, happening madness.  

 You will rock, you will laugh, you will sing and yes, you will get wet. And a little crazy.  Okay a lot crazy.  Think of it as Woodstock. Just wetter. "  :-)  Ik ben benieuwd!


Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

27/1/2013 - Calvinia

Vandaag weer voor het eerst in lange tijd naar mijn "thuisdorp". Om mijn vader op te halen. Hij moet komende week een nierspecialist spreken. Nog geen idee wat er aan de hand is, en hopelijk niet zoveel.

Gisteren was er een race met rubberboten hier op het strand. Best gevaarlijk. Regelmatig sloegen ze om, en zagen we deelnemers door de lucht vliegen. Op gegeven moment was er duidelijk iets mis. Één van de deelnemers moest uit het water worden gehaald, en op een brancard worden geplaatst. Er werd een infuus aangelegd en hij werd uiteindelijk zelfs beademd! Werd opgehaald door een ambulance. Het zag er niet goed uit. Zal van de week even in de locale krant kijken......
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

24/1/2013 - Charlize

Charlize Theron, populaire zuidafrikaanse actrise, heeft tijdens de Economische Forum in Davos de Crystal Award in ontvangst mogen nemen! Wordt normaliter uitgereikt aan een artiest die heel veel doet om de wereld te verbeteren. Charlize is heel actief op het gebied van Aids, en probeert iedereen meer bewust te maken. Good for her! Vandaag moet ik ook nog naar Stellenbosch met een heleboel formulieren onder de arm - bedoeld om ergens in een douanekantoortje gestempeld te worden. Geen idee wat voor oefening het wordt, en mijn boek gaat weer mee ;-)
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Tussendoortjes is bedoeld om even in de pauzes van het leven te nuttigen en van te genieten. Even pas op de plaats. Even herkauwen aan een brokje nieuws. Brokjes nieuws over mijn (nieuw) leven in Afrika!

«  May 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer