Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

vakantiehuis Frankrijk

vakantiehuis Frankrijk

{ 17:07, 27/12/2012 } { 0 comments } { Link }

Beste vakantiegangers! Bij mijn bezoek aan het vakantiehuis in Frankrijk heb ik wat ervaringen op gedaan ik wil deze ervaringen dan ook graag delen met jullie.

Vorige keer ben ik al begonnen met wat tips te geven over een vakantiehuis in Frankrijk. Nu wil ik het graag wat meer hebben over de reis en wat de doen wanneer u aankomt bij uw vakantiehuis in Frankrijk, dit zal ik af en toe afwisselen met weer wat handige tips over de reis naar Frankrijk.

De reis is vaak waar we het meest tegen op zien wanneer we naar een vakantiehuis in Frankrijk gaan. Daarom wil ik dit obstakel zo min mogelijk maken. En een paar dingen aangeven zodat u hier zich op voor kunt bereiden. Het belangrijkste is eigenlijk het goed voorbereiden van de reis, dit geeft een goed gevoel voor onderweg en draagt bij aan een meer dragelijke reis.

Wanneer u naar uw vakantiehuis in Frankrijk gaat zet dan van te voren even de navigatie aan en kijk ongeveer hoe de rit verloopt, zo heeft u enig idee welke weg u rijdt. Ga niet om geld te besparen via de niet-tolwegen door Frankrijk heen rijden. Het geeft veel meer reistijd en vaak is het verbruik ook meer dan dat u de tolwegen volgt. Ook is het verstandig om voor Parijs even een tussenstop te maken om te plassen en dergelijke zodat u zo uitgerust mogelijk door dit hectische deel van Frankrijk door kan. En wees een beetje brutaal op de periferique (Rondweg Parijs) en kijk goed van te voren welke afslagen u moet hebben.

vakantiehuis Frankrijk

Het is ook verstandig te tanken in België of in Nederland alvorens de rit voort te zetten naar uw vakantiehuis in Frankrijk. Op de tolweg in Frankrijk zijn de brandstofprijzen erg hoog en als u dan toch in Frankrijk moet tanken kan dit het beste bij een tankstation bij een supermarkt.

Ik zal in mijn volgende blog meer tips geven over de aankomst bij het vakantiehuis in Frankrijk!About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

«  July 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Links


Categories


Recent Entries

vakantiehuis Frankrijk

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer