Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Vakantie Portugal

Home - Profile - Archives - Friends

Stedentrips in Portugal

Posted on 26/4/2012 at 11:30 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hallo iedereen,

 

Leuk dat je er bent! Wist je dat Portugal ook een zeer geschikt land is voor je stedentrip? Mijn eerste stedentrip was natuurlijk naar de hoofdstad Lissabon. Deze stad is altijd in mijn hart gebleven want ik vind dat echt een prachtige plek om te zijn. De top 10 bezienswaardigheden vind je hier. Ik zelf vind de Alfama wijk zo geweldig. Daar kun je heerlijk doorheen wandelen en genieten van typische lekkernijen. Ik heb er denk ik onderhand ieder tentje wel gehad voor een lekkere koffie met gebak. :)

 

Naast Lissabon kent Portugal nog meer interessante steden die je absoluut moet bezoeken. Wat dacht je van Porto! Misschien stiekem nog wel iets leuker dan Lissabon, in ieder geval met heel veel sfeer en gezelligheid! Ik ga er over een paar weken weer heen en kan nu al weer niet wachten! We hebben een vakantiehuis in het centrum gehuurd, want we zijn weer met meer meerdere stelletjes. We hebben gepland om lekker te genieten van de culinaire hoogstandjes daar en de gezellige barretjes, terrasjes en winkeltjes. Kijk hier voor het aanbod vakantiehuizen in Porto. En voor de restaurantjes moet je hier kijken.

 

Dit zijn wel de twee meest interessante steden van Portugal die ook de moeite waard zijn om te bezoeken voor een stedentrip. Verder kent Portugal echt nog veeeeeel meer leuke steden, maar die zijn emer leuk om een dag te bezoeken tijdens je vakantie in Portugal. Albufeira in het zuiden bijvoorbeeld. Maar ook in het Noorden van Portugal liggen mooie steden en vissersdorpjes die heel leuk zijn om te bezoeken!

 

Groetjes Danielle


De eerste tips & tricks

Posted on 24/4/2012 at 08:22 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hoi allemaal,

 

Bedankt dat je weer een kijkje komt nemen op deze blog. Ik vind het een hele eer om je te mogen ontvangen om mijn verhalen te delen. Ik wil deze blog graag wat meer vertellen over het zuiden van Portugal, waar zich de meest bekende plaatsen bevinden. Dit gedeelte van Portugal is het meest populair onder de zon- en strandaanbidders. Ik moet zeggen dat we hier ook het meeste zijn geweest aangezien wij wel van een zon-, zee en strandvakantie houden. Ook als je wel van wat gezelligheid en stappen houdt, zit je in het zuiden het beste. Dan met name het gedeelte rondom Albufeira. Dat is het meest bekend ook onder de jongeren die hier ieder jaar in grote getalen naartoe trekken. Natuurlijk zijn wij niet meer zo jong als de gemiddelde puber die hier heen trekt, maar wij houden natuurlijk wel van een feestje!


De Algarve is de regio waar ik het over heb. Naast de mooie stranden en het gave uitgaansgebied die de Algarve kent, heeft het echt nog wel meer te bieden. Ik vind het namelijk altijd heel erg leuk om te zien waar de mensen daar hun brood mee verdienen. In de Algarve is dat voornamelijk het vissersgebeuren. Je ziet er schattige kleine bootjes met vissers die proberen om zoveel mogelijk vangst binnen te halen. Een gebied met veel vissers betekent ook automatisch veel visrestaurantjes. Ontdek absoluut de keuken van de Algarve, want hier proef je de beste visgerechten! Piri Piri is een veel gebruikt ingrediënt.

 

Vorig jaar zijn we voor het laatst naar de Algarve gegaan, met in totaal 4 stelletjes, 8 personen dus. We hadden een groot vakantiehuis gehuurd met zijn allen. Er zat een zwembad bij, dus we hadden verschillende poolparty's gehouden. Ga je ook met een groep op vakantie, dan kan ik je wel een vakantiehuis in de Algarve als accommodatie aanraden. Dit is zo super gezellig met zn allen. Dan hoef je niet eens het huis uit.

 

Groetjes Danielle


Welkom!

Posted on 23/4/2012 at 08:19 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hoi allemaal,

 

Welkom op mijn blog. Ik vind het een hele eer dat je een bezoekje komt brengen. Misschien ben je zelf ook net zo'n grote liefhebber van Portugal dan ik ben.

 

Als het even kan, ga ik 3x per jaar naar Portugal toe om vakantie te vieren.  Ik ben mijn hart ongeveer 6 jaar geleden verloren aan het land toen ik er met mijn vriendinnen heen ging nadat we geslaagd waren. We zaten toen in het zuiden, waar je het beste een feestje kunt houden. We hebben een prachtige 12-dagen beleefd en we waren allemaal helemaal verliefd geworden op het land.

 

Ik ben het jaar er op weer met enkele vriendinnen terug geweest naar Portugal, maar dit keer naar een ander gedeelte. Onze liefde voor het land werd alleen maar versterkt en om die reden bleven we maar terugkomen, meerdere keren per jaar. We hebben ondertussen al een heel groot stuk van het land gezien, dus ik ben wel redelijk bekend met alle ins & outs. Omdat ik het zo leuk vind om over het land te schrijven en te vertellen, ben ik deze blog begonnen. Hier wil ik alle tips neerzetten en allerlei informatie vertellen die voor een bezoeker interessant kan zijn.

 

Groetjes Danielle

 

 


Hosting door HQ ICT Systeembeheer