Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Vakantie in Nederland

12/12/2011 - De Veluwe!

Hoi allemaal,

Wil je echt een mooie vakantie waarbij het even lijkt alsof je je in het buitenland bevindt? Ga dan naar de Veluwe! Een prachtig stukje Nederland waar je hele mooie wandelingen of fietstochten kunt maken. Voor meer informatie kun je het beste op de VVV site kijken van de Veluwe. Hier vind je informatie over wat er te doen is, te zien is en veel tips over overnachtingen, eten en drinken en andere leuke dingen. Ik gebruik de site altijd om fiets- en wandeltochten uit te zoeken. Je fiets door verschillende landschappen wat het gebied zo aantrekkelijk maakt. Er is een uitgebreid fiets- en wandelnetwerk uitgestippeld waardoor je gemakkelijk een mooie route kunt volgen.

Ik zal jullie enkele tips geven voor je vakantie in de Veluwe. Je moet natuurlijk flink gaan fietsen en wandelen want daar is het gewoon hét gebied voor. Daarnaast moet je er ook echt een bezoekje brengen aan de sauna. Ik ga altijd graag naar de Veluwse bron in Ernst. Een schitterend en modern wellnesscentrum waar ook mijn man zich prima vermaakt. Breng ook een bezoekje aan het bezoekerscentrum de Hoge Veluwe. Een soort attractiepark waar je meer te weten komt over de natuur, dit op een hele leuke manier. We zijn er al een aantal keer geweest en iedere keer weer zijn we blij verrast.  

Ook in de Veluwe huren wij een vakantiehuis. Wij zoeken altijd een huis dat dicht bij de natuur ligt. Vanuit ons vakantiehuis in Gelderland kunnen we ook de leuke steden in de regio bekijken. Ikzelf ga heel graag naar Apeldoorn. Een hele leuke stad om doorheen te wandelen en ook om lekker in te winkelen. Wil je een lekker hapje eten? Er zijn genoeg lekkere restaurantjes in de regio te vinden.

Groetjes Els

0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

12/12/2011 - Het Nederlandse kustgebied

Nederland heeft een prachtig kustgebied! Ik woon zelf vrij dicht bij zee, dus kom er regelmatig. Maar niet alleen in Noord-Holland is de kust mooi, ook in Zeeland, Friesland en Groningen is het een mooi gebied.

In de online kustgids lees je veel informatie over wat er te doen is. Niet alleen de natuur aan de kust is mooi, ook de cultuur van de kustplaatsen is prachtig! Hier zie je een lijst met kustplaatsen en informatie over die plaats. Ik heb zelf natuurlijk een aantal favorieten. zo vind ik Vlissingen heel erg mooi. Hoek van Holland vind ik ook prachtig en in Friesland is Dokkum mijn favoriet. Vooral de sfeer in de Zeeuwse plaatsen is leuk! Het strand is natuurlijk lekker om overdag te vertoeven, maar de boulevards met de leuke terrasjes is heel gezellig!

Wij zelf gaan vaak op vakantie naar de kust. Je moet in Nederland natuurlijk wel een beetje geluk hebben met het weer, maar de duinen zijn ook prachtig om doorheen te wandelen als het weer wat minder is. Maar met wat geluk, is het ook gewoon lekker warm en kun je lekker bakken op de Nederlandse stranden. Wij zelf nemen de honden altijd mee op vakantie en dan is het wel belangrijk om te weten waar die het strand op mogen. Hier zie je een lijst met alle stranden waar je hond op mag. Bij sommige stranden mag dit maar een paar maanden per jaar, bij sommige stranden maar tussen bepaalde tijdstippen en gelukkig bij sommige stranden ook altijd. Niets is er zo fijn voor een hond om lekker door het zand te ravotten en de zee in te rennen.

Als wij in Nederland op vakantie gaan, huren we meestal een vakantiehuis. Als de honden meegaan is dat natuurlijk een stuk makkelijker en ik vind het wel lekker om zo dicht mogelijk aan het strand en zo rustig mogelijk te zitten. Afgelopen zomer hadden we een heel mooi vakantiehuis in Zeeland gehuurd. We zaten dicht bij het strand. We hoevden de duinen maar over te steken en we stonden al met onze voeten in het zand. Het weer viel een beetje tegen, we hadden veel regen gehad. Gelukkig hebben we toch wel heel veel mooie wandelingen kunnen maken en terrasjes kunnen pakken.

Groetjes Els

0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

12/12/2011 - Nederland als vakantieland!

Hoi allemaal,

Welkom op mijn blog! Ik hoop dat je hier interessante dingen gaat lezen.

Mijn naam is Els en woon in Noord-Holland. Ik werk in de zorg en ga in mijn vrije tijd graag naar het strand met mijn hond, doe aan bloemschikken en ga graag met vriendinnen op pad. Samen met vriendinnen en vrienden gaan we 1x per jaar op vriendenweekend. Met mijn man ga ik ook graag weekendjes weg. In de 10 jaar dat we al samen op vakantie gaan, zijn we Nederland nog nooit uit geweest. Nederland heeft namelijk veel meer te bieden dan de meesten van ons denken! Het is een heel erg mooi vakantieland en iedere provincie heeft wel iets speciaals wat echt de moeite waard is om te ontdekken.

Op deze blog wil ik jullie verhalen van mijn laatste vakanties en vakantieplannen vertellen, tips geven voor jouw vakantie naar Nederland en ervaringen uitwisselen.

Voor mij geen Spaanse costa's of Franse gebieden, maar gewoon ons eigen, mooie en interessante kikkerlandje.

Groetjes Els

0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

About Me

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends


Hosting door HQ ICT Systeembeheer