Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
My Life

Description

Read it, and you will know


«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

boring day

12-07-2012

1:14, Netherlands

over een paar uur word de saaiste dag van de week denk ik. eerst ga ik werken van 11 uur tot 7 uur dan ben ik helemaal verrot & hoop ik eigenlijk dat ik naar davy kan maar die zei dat die ze koffer in wou pakken maar dat doet ie dan maar lekker met mijn erbij ik mis hem!

maar eigenlijk heeft dat geen nut, want ik ben er toch pas laat. tuurlijk kan ik blijven slapen, maar ik ben ongesteld en dat vind ik dan zoo irritant want dave is een beetje me kont verslaafd en dan voelt die straks wat zitten afschuwelijk haha

but i'm gonna to sleep

xoxox


Posted: 00:14, 12/7/2012
Comments (0) | Add Comment | Link

first blog

17-07-2012.

1:03, Netherlands

DIt is mijn eerste blog. Ik zal wat over me zelf vertellen. Ik ben valerie, 15 jaar oud woon in een groot huis met allemaal beesten dus gewoon een boederij. Me ouders zijn gescheiden en ik woon nu bij me moeder met me half broertje kay, me zus kimberly & me stief vader fred. Ik ga naar de saaiste school ever (GSG) er zitten alleen maar kakkers op en ik ben dus niet populair. Ik zit op de havo en ben dit jaar blijven zitten.... sucks.. maar gelukkig met me "vriendinnen". ik hoop dat ik een heleboel nieuwe vriendinnen ga maken en niet dat het allemaal van die braverikke zijn die nooit is wat mogen. Dus let's hope. & nu het mooiste ik heb het aller leukste vriendje van de hele wereld DAVY. Ik heb met hem sinds 20-03-2011. ik heb dus alweer een jaar en bijna 4 maanden. Hij is echt geweldig. We hebben een geweldig seks leven hoewel dit wel eeen heeeeeeeeeeeeeele tijd duurde omdat ik naatuurlijk pas 14 was toen we kregen wou ik nog geen seks. Maar toen we eenmaal bezig waren. hihaaa. dit is niet de enige rede waarom ik zo veel van hem hou. hij is lief verschrikkelijk knap, gespierd & hij doet alles voor me. 1 min punt : Ze sport Motorcross. ik haat het niet maar het is het enige waar die mee bezig is jemig wie die sport heeft bedacht. het is te gevaarlijk en hij zit elk weekend in the middelle of no where. maar gelukkig zie ik hem bijna elke woensdag, meestal slaap ik bij hem een vrijdag. ga ik zaterdag naar me werk is hij al weg (crossse) ga ik naar me werk en dan komt hij savonds naar mij of ik naar hem en dan de volgende dag blijf ik thuis of ik ga mee met hem naar de cross.

dit is het dus ongeveer.

maar nu over nu:

ik ga over 5 dagen op vakantie met me liefste vriendje & me schoonfamilie + de familie anker.ik heb er zooo veel zin in het word echt geweldig. het maakt me niet uit met wie ik ga al is davy er maar bij. dus binnenkort meer over me heeerlijke vakantie met de man van me dromen!

 

xoxox


Posted: 00:03, 12/7/2012
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer