Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Over me, my likes and my dislikes xD

24/7/2008 - vandaag

Vandaag was best wel een normale dag. Ik moest van 9 tot 6 werken (ik werk bij de gamma daar is het best relaxed) een beetje inpakken en klanten helpen niks bijzonders. Mijn baas G. is eigenlijk best wel een zijkerd. Ik kan verder best goed met hem opschieten hoor maar je kan gewoon geen lol met hem hebben. Hij zat weer eens te zijken dat we niet zolang met elkaar mochten praten (kwartier, 20 min ... das bij ons best normaal) terwijl hij zelf de hele tijd aan de telefoon zit, dan moet hij daar ook wat aan doen vind ik. maargoed, hij is nog niet zo lang bij ons en hij blijft ook maar tot december dus daar komen we wel overheen.

Mijn moeder moest vandaag mijn opa naar het ziekenhuis brengen, dinsdag hadden ze de diagnose "acuute leukemie" en hij kreeg vandaag al zijn eerste chemo. dus dat is wat minder..                                     maar dat was het ook weer zoeen beetje voor vandaag.

kus

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

23/7/2008 - Introtje xD

heey nou dit is de intro van mijn blog xD ik zal me even voorstellen. Ik ben Jelle en 16 jaar oud, mijn hobby's zijn: gitaarspelen en met vrienden leuke dingen doen. van mijn vrienden en mijn vriendin zeg ik de namen niet wegens privacy ... lijkt me wel zo netjes xD voor de mensen die geintereseerd zijn in mijn leven (niet dat het erg boeiend is) mogen mijn blogjes lezen. Anderen trouwens ook maar die hebben er waarschijnlijk weinig lol aan. en commenten mag natuurlijk ook :-) maar wel normale comments en niet van die asociale sgeld-dingen of negatieve-afkrakende-kritiekgevalletjes (opbouwende mag natuurlijk wel) nou euhm veel plezier :P en let aub niet op de spelfouten die je waarschijnlijk wel gaat tegenkomen.

kuss.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

tjah vanalles en nog wat over mij ... voor de geïntereseerde xD

«  July 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Recent Posts

• vandaag
• Introtje xD

Links

• Home
• View my profile
• Archives
• Friends
• Email Me

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer