Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

slankt af 

Maandag 21 Januari 2013

21:12, 21/1/2013  ..  0 comments  ..  Link
Vandaag even heel kort. Ging goed met eten. In de pauze gelopen en vanavond ook nog twee keer. Niet gefietst vandaag, ben niet helemaal fit. Morgen maar weer. Op naar morgen.

Zondag 20 Januari 2013

19:29, 20/1/2013  ..  0 comments  ..  Link
Het was vandaag een echte zondag. Niet veel gedaan. Beetje uitgeslapen en toen na het ontbijt weer de ochtend wandeling. Vreselijk koud was het. Daarna heerlijk zitten niksen, niet goed voor de lijn maar goed moet een keertje kunnen. Net weer terug van de wandeling in de avond. Ging weer goed vandaag met mijn eet patroon. Wel moeilijker dan anders maar dat komt omdat je niks te doen hebt, dus bezig blijven is het beste, dan gaat het beter/ makkelijker. Dan straks nog even fietsen en de zondag zit er weer op. Morgen eens kijken of het dan ook goed gaat als ik er een werkdag op heb zitten. Slaap lekker voor straks en werk ze morgen.

zaterdag 19 Januari 2013

21:07, 19/1/2013  ..  0 comments  ..  Link
Zo net klaar met fietsen. Fijn dat ik de hometrainer heb. Zo kan ik toch goed in beweging blijven. Het ging weer goed. Ik denk als ik het zo vol hou dat ik dadelijk er een kwartier bij kan doen maar voor nu eerst maar een half uur. Ging goed vandaag met eten. We hebben vanmorgen boodschappen gedaan en helemaal geen lekkere dingen gekocht. Alleen eten voor aankomende week. Toen even gezellig op de markt in Valkenswaard gezeten en daar iets gegeten, verse groenten soep en een kopje groene thee. Vanmiddag weer heerlijk door de bossen gaan wandelen met Marcel en onze hond Choca. ongeveer 1 uur. Avond eten was ook lekker. Wokgroenten met kip en daarna een beetje magere yoghurt. Zoals iedere avond weer een half uur gewandeld. Nu even een paar glazen water en dan lekker niks meer. Op naar morgen.

mijn eerste dag op mijn eigen webblog

18:58, 18/1/2013  ..  0 comments  ..  Link
Nou gelukt. Super. Ik ga iedere dag laten weten hoe het met mij gaat en het afvallen. Vandaag in totaal zo'n twee uur gelopen. Dadelijk nog een half uurtje met de hond eruit en dan van acht tot half negen fietsen op de hometrainer. Dat doe ik sinds deze week iedere avond en dat voelt heel goed. Ik moet afvallen mijn BMI is veel te hoog, geeft aan dat ik in ernstig overgewicht val en dat moet ik niet hebben. Dit was het voor mijn eerste dag op mijn blog. Morgen meer nieuws. Fijne avond allemaal en morgen gezond weer op.

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Maandag 21 Januari 2013
Zondag 20 Januari 2013
zaterdag 19 Januari 2013
mijn eerste dag op mijn eigen webblog

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer