Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Robinvanderwerff

6/8/2007 - De eerste update,

Hallo allemaal,

Bij deze een begin om al mijn avonturen bij te houden in Amerika.

Momentel zit ik in het plaatsje Gooyear vlak bij de stad Phoenix in de staat Arizona. Het kan hier zoms echt ongeloofelijk heet zijn. De 48 graden is al behaald en het beloofd nog veel erger te worden. 

Ik woon hier in een soort campus dat ongeveer 10 meter van het hoofdgebouw af zit. Dus het is echt wakker worden en naar de luchthaven slenteren voor een vlucht.

We hebben hier de beschikking over 2 zwembaden, volleybal en tennis velden. Ook een fitness ontbreekt niet. Elke klas heeft ook 2 auto's om gebruik van te kunnen maken. Mijn klas heeft 2 Kia Sedona's, een soort Minivan zeg maar.

Eerdaags zal ik wat meer gaan updaten en foto's etc plaatsen van de avonturen hier. Mijn 1e solo vlucht is ook gefilmd dus ook daar zal ik een link voor gaan plaatsen.

Op 04 augustus 2007 ben ik voor mijn eerste keer solo gegaan, Dit houd in dat ik dus helemaal alleen ben gaan vliegen.

Echt een geweldige ervaring en zeker een milestone voor iedere piloot in training.

Als eerste waren zowel mijn instructuur Denis Cocbeck en mijzelf een aantal starts en landingen gaan maken om te kijken of ik helemaal klaar was om alleen te mogen gaan vliegen. Hij was zeer tevereden en besloot om bij de parkeersplaats uit te stappen en mij alleen te laten gaan voor een zogenaamde Patern, Dit is als het ware 1 start, een ronde om de luchthaven en daarna weer een landing. Alles ging gelukkig volgens plan en ik heb geen problemen gehad onderweg. Een goede prestatie. Niets mooier dan een vliegtuig te mogen landen.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Welkom allemaal, Mijn naam is Robin van der Werff, Momenteel volg ik een opleiding tot verkeersvlieger. Ik doe dit via EPST te Maarssen en Oxford Aviation in Oxford en Goodyear. De zogenaamde groundschool fase is met een score van 92% afgerond en nu zit ik voor mijn basic flying in Goodyear Amerika. Als alles verloopt volgens plan dan zal ik rond november hier klaar zijn om daarna door te gaan met advanced flying in Oxford.

Recent Posts

De eerste update,

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer