Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Waarom doen we dat niet?

Opgevoerde scooters; shredderen!

{ 11:43, 12/10/2011 } { 0 comments } { Link }

Heeft u dat ook vaker gehad? Je rijdt rustig in je auto; zit er zo'n scooter tegen je aan te plakken. Of dat er op hoge snelheid scooters door uw straat crossen. Bij voorkeur met een hoop lawaai? Staat u wel eens stil bij de vele overvallen die plaats vinden met behulp van scooters? Helaas heeft de invoering van een brommerrijbewijs niet veel geholpen. Laat staan de invoering van kentekenplaten.

De oplossing is volgens mij simpel. Pas de wet zo aan dat opgevoerde scooters en asociale scooterrijders keihard worden aangepakt. Dus geen waarschuwing. Of een boete van een paar tientjes. Nee. Scooter in beslag nemen en shredderen! Hoe simpel kan de oplossing van een grote ergernis zijn?

Tadaaaaa....een voorbeeld van de scooter meteen shredderen:

 

Scooterrijder (17) in greppel na dollemansrit

 Een 17-jarige jongeman uit Kerkrade is donderdagavond opgepakt nadat hij met zijn scooter veel te hard reed, een trimmer raakte en vervolgens een motoragent van de weg trachtte te rijden.

Kerkrade
Van onze verslaggever

Rond kwart voor acht zag een politiepatrouille in Landgraaf de Kerkradenaar op zijn scooter veel te hard rijden op de Brunssummerweg. Hij negeerde een stopteken.

De jongeman ging zigzaggend over de weg om te verhinderen dat hij werd ingehaald door de patrouillewagen. Eenmaal op de Kleikoeleweg aangekomen draaide de Kerkradenaar om, om vervolgens over het trottoir te gaan rijden waarbij hij een trimmer aan zijn rechter bovenarm greep.


Terug op de Brunssummerweg kregen de achtervolgende agenten assistentie van een collega op de motor. Deze moest vervolgens allerlei toeren uithalen om te voorkomen dat er hevige aanrijdingen plaatsvonden en hijzelf op het asfalt zou eindigen. Ook diverse automobilisten moesten in de remmen of langs de kant om erger te voorkomen.

Toen de jongeman de N299 opreed wilde hij daar een politiewagen aan de rechterkant passeren. Daarbij belandde hij in een greppel.

Bij zijn aanhouding verzette de Kerkradenaar zich hevig.
De politie is nog op zoek naar de aangereden trimmer.


Uit het Limburgs Dagblad van 14-10-2011 About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

«  May 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Links


Categories


Recent Entries

Opgevoerde scooters; shredderen!

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer