Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Me, myself and life....

Description

Het leven is zo mooi, ik ben steenrijk (niet qua geld), zie er leuk uit, ben niet dom, heb een leuke baan, vrienden en een super leuk gezinnetje maar ook al weet ik dat waarom laat ik mezelf dan niet altijd van mijn beste kant zien? Misschien door schommelende hormonen, stress op het werk, door een luie man, slechte gezondheid, genoeg maar toch altijd te weinig inkomen voor mijn lichte koopverslaving of heb ik toch een stukje negativiteit van mijn altijd pessimistische (lees altijd super sjagerijnige en onaardige) opa gerfd?


«  December 2017  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

Hippo

Voor het eerst in mijn leven heb ik te horen gekregen (van mijn lieftallige echtgenoot nota bene) dat ik op een nijlpaard lijk. Menig vrouw zou lichtelijk geïrriteerd raken, boos worden of zelfs flink uit haar slof schieten. Ik ben vrij nuchter en laat deze opmerking even bezinken terwijl ik mijn lichaam overdenk: 177 lang, 73 kilo, leuk koppie (als deze opgemaakt is tenminste) en iets te veel overtollig vet maar met een zoontje van drie en een half mag ik dat van mezelf nog op de zwangerschap gooien (er heeft hier een baby gehuisd mensen!!!) . Al met al mag ik niet ontevreden zijn.

Tot mijn grote verbazing schijnt het ook nog een mannetjes nijlpaard te zijn waar ik op lijk WHaaaH!  Ik weet nu ook hoe ik er blijkbaar uitzie als ik een sexy loopje probeer te doen. Dit was de laatste keer manlief dat ik jou op zo'n loopje getrakteerd heb ;-)

Dit is hem ...

http://youtu.be/npXeHkLBVdA


Posted: 12:15, 10/8/2011
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer