Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
credit card Home | Profile | Archives | Friends
Financieel

Credit card7/2/2011
Je kunt redelijk eenvoudig aan een credit card komen. De aanvraag kan in de regel bij je eigen bank of online worden gedaan. Voor het accepteren van jou als gebruiker van een credit card zal gekeken worden of je aan al de acceptatienormen kunt voldoen. Vanaf de eerste transactie zul je de aan jouw credit card gekoppelde punten en kortingen gaan ontvangen. Noodzakelijk dient men de door jou verstrekte informatie na te trekken, hetgeen standaard deel uit maakt van de aanvraag procedure.

Het definitief aanvragen van een credit card, dien je pas te doen op het moment dat je jouw selectie keuze hebt gedaan. Vul jouw persoonlijke gegevens in, samen met de gegevens van je identiteitsbewijs. Om een credit card aan te vragen zullen je inkomsten minimaal € 1150 moeten zijn. Nadat jouw gegevens bij het BKR worden nagetrokken, zul je snel te weten komen of de aanvraag akkoord is.

Na de ontvangst van je credit card dien je deze zo snel mogelijk te activeren, daarna kun je jouw kaart gaan gebruiken. Maandelijks worden de bestedingen overzichtelijk geboekt en soms ook nog eens gerubriceerd. Betaal het afgesproken bedrag voor de vermelde uiterste datum. Een blokkade van de kaart is het gevolg van niet op tijd betalen van de gefactureerde bedragen en zal ook een BKR codering tot gevolg kunnen hebben.
0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer