Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Geld Lenen Met BKR Home | Profile | Archives | Friends

Geld lenen met BKR27/1/2011
Door een lening aan te vragen is er meestal niet aan te ontkomen dat bij het BKR gegevens worden nagetrokken. Ongeacht welke vorm van lenen je zou willen aanvragen, zowel voor een PL als voor een DK, dienen de gegevens aangemeld te worden bij het Bureau Krediet Registratie. Wel is de verstrekking van een aantal mini kredietjes vrij van melding in het BKR.

Bij het in behandeling nemen van aanvragen voor geld lenen, met BKR verplichting tot registratie, is dit een voorwaarde waar financiele instellingen aan moeten voldoen. Personalia en informatie over de frequentie van geld lenen kan dan nagetrokken worden over de aanvrager en diens partner. Checken van door door jou doorgegeven gegevens met de bij het BKR bekendstaande gegevens, maakt deel uit van een gewone acceptatieprocedure voor geld te lenen. Al door bedragen vanaf 1000 lenen aan te vragen bekijken geldverstrekkers kritisch naar eerdere negatief geregistreerde BKR gegevens, ook is dit om bij te dragen aan het voorkomen van nieuwe coderingen in de toekomst.

Naast het natrekken van de over jou bekend staande informatie zal ook voor jouw aanvragende partner, bij geld lenen met BKR geregistreerde gegevens rekening moeten worden gehouden. Uiteraard zullen ook de lasten van een aflossingsvrije lening voor een toetsing tegen een gebruikelijk aflossingsbedrag worden meegenomen. Met leningen oversluiten zullen de gegevens van de al eerder geregistreerde kredieten worden gemuteerd op de gerealiseerde eerdere beeindigingdatum. Zelf zul je moeten zorgen dat er voorafgaande aan geld lenen, met BKR geen negatieve gegevens over jou zijn op te vragen.
0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer