Bob en Will

Van alles wat
Links

Home
Archief
Mijn Foto's
vantimo.nl
Boekengek
blog Frieda

16 juni 2012


      Een nieuwe blog
Vandaag heb ik besloten om met deze blog te stoppen.
Maar ik blijf wel een blog over ons wel en wee schrijven.
Dat betekend dus; een nieuw adres.

Kijk voortaan op:       http://willenbob.blogspot.nl/

Ik hoop jullie daar weer te ontmoeten.

Vele groeten WillPosted: 20:15, 16/6/2012
Comments (0) | Add Comment | Link

5 juni 2012


Terug in "Les Pays Bas"

We zijn al weer een paar dagen thuis.
We hebben een fijne vakantie in Frankrijk gehad. Eerst zijn we naar Hofstade gegaan en daar onze eerste nacht in de camper door gebracht.Omdat in in het oosten van Frankrijk beter weer was zijn we naar Stenay gegaan. Een aardige camperplaats aan de Maas.
De volgende camping was in Sézanne. Keurige camping, maar heel veel Nederlanders. Na een nacht weer verder, naar Courville-sur-Eure. Hier bevalt het ons beter. We staan aan de Eure, met uitzicht op twee watermolens.


Hier zijn we een paar dagen gebleven, het weer was nog steeds prima, zodat we heerlijk buiten kunnen zitten. Het fraaie oude stadje ligt aan de andere kant van de rivier. Woensdag een wandeling door het stadje en langs de rivier gemaakt. Donderdag was er markt, erg gezellig en behoorlijk groot.
De volgende dag richting Normandïe, eerst naar Mortain. Maar daar waaide het vreselijk, de deur waaide zelfs uit de camper. We stonden ook boven op de berg, met fraai uitzicht naar het zuiden. Ik wilde graag naar Regnéville-sur-Mer. Daar sta je aan de monding van de rivier en ziet de zee in de verte.
Het uitzicht is geweldig! Alleen het regende aan een stuk door. Dus heerlijk lezen en borduren en genieten van eb en vloed.Maandag zijn we naar Hambye gegaan.Hier zijn we een week gebleven. Het weer was de hele week geweldig, zo'n 22 graden. We zijn dus de hele dag buiten. Brengen Liliane en Bernard nog een bezoek.Maar maandag 28 mei gaan we richting Nederland, want we hebben zondag een feest van Annie en Wouter. De terugreis is rustig verlopen. In Forges-les-Eaux kon Bob eindelijk een krant kopen. Maar er was niet veel veranderd in Nederland.
 Nu zijn we druk in de tuin. Zaterdag planten voor de bloembakken gekocht.
Ook maar meteen de bakken gevuld. Nu nog de onderste bakken. Vandaag ook nog een komkommerplant en tomatenplanten gekocht.
Bob heeft het gras al gemaaid, de tuin ziet er dus al iets beter uit. Maar het kost ons nog wel heel wat dagen, voor de tuin weer toonbaar is.
 Posted: 15:10, 5/6/2012
Comments (0) | Add Comment | Link

4 mei 2012


Fijne weken maar ook verdrietig nieuws

We hebben afscheid moeten nemen van Aart Vliem.


Hij was vele jaren samen met onze (schoon)moeder. Hij is 89 jaar oud geworden.

De laatste twee weken zijn Liliane en Bernard bij ons. We hebben al veel leuke uitstapjes gemaakt. Kinderdijk, de Keukenhof en Amsterdam, maar ook hebben we rustig thuis gezeten.

 
Keukenhof


Amsterdam


Rustig thuis

Posted: 09:13, 4/5/2012
Comments (0) | Add Comment | Link

12 april 2012


Hagel

Eerst had ik hoop dat het weer gauw lente zou zijn, maar nu lijkt het of de herfst er weer aan komt. Er was hier een uurtje geleden een flinke hagelbui. De stenen waren behoorlijk groot.


Ook was er een kortstondige onweersbui, een paar flinke donderslagen.

 De laatste dagen is er in huis hard gewerkt. We hebben een nieuwe cv-ketel en de installatie is verder uitgebreid. Zo hebben we het weer heerlijk warm.


Ook met het toilet maken we voortgang. Timo heeft zaterdag weer een muur betegeld. Het gaat erg mooi worden. Eindelijk verlost van die gele tegels.
Zelfs nu lijkt het allemaal veel ruimer. Terwijl het nog lang niet klaar is.

 
Ook de radiator zit op de muur en doet het prima. Zaterdag gaan ze weer verder met het tegelen. Nu komen de lastige hoekjes er aan.                                                           


Posted: 20:57, 12/4/2012
Comments (0) | Add Comment | Link

28 maart 2012


Het is voorjaar

Wat zijn de laatste dagen toch heerlijk! Van alles in de tuin loopt weer uit.
Maar sommige planten hebben toch wel erg te lijden gehad van die koude weken. Wie weet komen ze toch wat bij.Ook de forsythia staat helemaal in bloei. De treurwilg is ook al flink uitgelopen. De narcissen staan volop te bloeien in de tuin.
We hebben al heerlijk buiten kunnen zitten. Zaterdag, toen ik mijn verjaardag vierde, hebben we buiten kunnen zitten. Dat heb ik nog nooit mee gemaakt.Mijn verjaardag is erg gezellig geweest. Iedereen heeft erg zijn best gedaan om een heerlijke maaltijd te bereiden. Want zelf koken is er nog niet bij.Dus iedereen hartelijk dank voor het fijne feest! Met mooie bloemen en cadeaus en een verrukkelijke maaltijd.

Ook op de dag van mijn verjaardag ben ik verwend. Trees kwam met een heerlijke maaltijd aanzetten. Waar we werkelijk van gesmuld hebben. Het was een fijne verjaardag.

Posted: 19:55, 28/3/2012
Comments (0) | Add Comment | Link

<- Last Page | Next Page ->