Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
VCA Cursus, VCA Opleiding, Heftruck opleiding & Bedrijfscertificering

Home - Profile - Archives - Friends

Theorie cursus Rotterdam Apeldoorn Eindhoven en Dordrecht

Posted on 29/2/2012 at 09:43 - 0 Comments - Post Comment - Link

Wil je binnenkort je rijbewijs halen? Dan heb je een theorie certificaat nodig! Volg eentheorie cursus Rotterdam, Eindhoven Dordrecht Apeldoorn Auto motor bij TheorieVoldoende.nl en slaag met zekerheid!

Tip: Werkkleding specialist PBMWINKEL!

Posted on 29/2/2012 at 09:41 - 0 Comments - Post Comment - Link

Op zoek naar werkkleding zoals werkschoenen, werklaarzen, overalls, werkjassen enz.
Ga dan naar pbmwinkel voor de beste werkkledingen

VCA Basisveiligheid, VCA examen, VCA Opleidingen en Cursussen

Posted on 12/1/2012 at 09:09 - Link

Oba opleiding, bemiddeling en advies verzorgt wekelijksVCA Basisveiligheid cursussen voor uitvoerende medewerkers in het diverse talen, waaronder Nederlands, Turks, Pools en Hongaars. Men kan zich voor een opleiding van de desbetreffende week tot uiterlijk het woensdag voor het cursus aanmelden. De cursussen VCA Basisveiligheid Nederlands en VCA Turks basisveiligheid worden gegeven in de vorm van een tweedaagse cursus op vrijdagavond en zaterdag.

VCA Turks, VCA Hongaars en VCA Pools

Oba verzorgt wekelijks het tweedaagse VCA Turks cursus. Andere talen, zoals Hongaars en Pools worden gegeven bij voldoende vraag in de vorm van een ééndaagse cursus op een zondag, waarna direct het examen wordt afgenomen. Voor een overzicht van alle cursusdata kunt u terecht bij onze agenda-pagina. De kosten voor een complete pakket VCA Basisveiligheid opleiding inclusief examen en twee kostenloze herkansingen bedragen € 250,- excl. btw.

Heftruck Cursus met theorie en Praktijk, ook in het Turks en Engels!

Bij Oba kunt u ook terecht om een Heftruck opleiding te volgen tot heftruck chauffeur. De heftruck cursussen worden doordeweeks gegeven in kleine groepen, zodat u of uw personeel de juiste aandacht krijgt om tot een goede heftruck chauffeur opgeleid te worden. Wij kunnen tevens de heftruckcursussen verzorgen in het Turks of in het Engels. De kosten voor een Heftruck cursus inclusief theorie, praktijk & examen bedragen €250 excl. btw ongeacht het taal waarin u of uw personeel les in wilt krijgen.

bedrijfscertificering voor uw bedrijf

Oba opleiding, bemiddeling en advies verzorgt ook de bemiddeling voor uwbedrijfscertificeringen, zoals NEN-ISO 9001:2000, VCA en VCU. Neem contact op met ons via onze contactpagina voor een offerte of kom langs op ons kantoor.

neem een kijkje op www.obabv.com voor meer informatie!

 

VCA proefexamen gratis oefenen doet u bij VCAProefexamen.com!


Hosting door HQ ICT Systeembeheer