Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Dongen's Disneypark

Description

Welkom op onze DISNEY van Dongen blog!


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
*My Photo Album

Mickey Mouse

Mickey Mouse, Walt Disney's meest bekende karakter, debuteerde voor het eerst op het witte doek op 18 november 1928, als ster van de allereerste cartoon mét geluid, Steamboat Willy.Sinds zijn debuut, is Mickey Mouse een internationale bekendheid geworden, die de financiële basis legde waarmee Walt Disney zijn creatieve organisatie kon opbouwen. Naast de personificatie van alles wat met Disney te maken heeft, is Mickey Mouse één van de meest universele symbolen van de twintigste eeuw geworden.


Posted: 17:37, 13/12/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Walt Disney

Walter Elias Disney  ( Chicago , 5 december 1901 - Los Angeles , 15 december 1966 ) was een Amerikaans producent , ontwerper , schrijver en regisseur van Academy Award -winnende tekenfilms  en Hollywoodfilms , zakenman en de geestelijk vader van onder meer Mickey Mouse en Donald Duck. Hij en zijn broer Roy Disney hebben in 1923 samen een studio opgericht welke inmiddels is uitgegroeid tot een omvangrijk media conglomeraat welke sinds 1986 zijn naam draagt: The Walt Disney Company.

 


Posted: 17:19, 13/12/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer