Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Vak&Werk

Description

Maatschappelijke participatie


My Links

Home
My Profile
Weblog Archives
Friends
My Photo Album

Vrijdag 17-02-06

Vanaf vandaag wordt er regelmatig informatie gegeven over de activiteiten van de Vak&Werk Groep en de voortgang van de trajecten op het gebied van sociale activering, scholing en arbeidsreintegratietrajecten.

Vak&Werk is voortgekomen uit een gesubsidieerde stichting genaamd Werk Kralingen-Crooswijk. De destijds uitgevoerde projecten voor werkgelegenheid in de deelgemeente Kralingen-Crooswijk te Rotterdam zijn opgegaan in reintegratietrajecten van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Deze trajecten worden sinds 2003 door middel van aanbesteding in de markt aangeboden aan zg. RIB's Reintegratiebureau's.

Gebleken is dat het succes dat men zich had voorgesteld nog steeds niet wordt bereikt. Aan de hand de dagelijkse gang van zaken zullen wij met voorbeelden trachten te verduidelijken dat een andere koers gewenst is om te voorkomen dat veel gemeenschapsgeld een onjuiste weg vindt via commerciele marktpartijen.

Het gaat tenslotte alleen al in Rotterdam om 40.000 bijstandsgerechtigden.

Frans van den Borre, algemeen directeur Vak&Werk Groep


Posted: 17:46, 17/2/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer