Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
club 64/65 Home | Profile | Archives | Friends

sportprestaties7/7/2015

Om alles even in te lopen:

1/8 triathlon door Ad en 1/8 Triathlon trio door Erik

1e plaats toernooi in september 2013

Coen en Theo lopen nog steeds op zondagochtend.

Ad, Rien en Erik en Pip lopen hard op zaterdagochtend tot nu toe.

Er wordt door Ad, Rien, Coen en Erik gemountainbiked. Rien heeft echter sleutelbeen gebroken in mei 2015 dus ff uit de running.

Rien en Ad hebben de Weissenssee 200 km in fbruari 2015 volbracht.

September 2014 hebben Ad, Rien en Erik de Bergracebynight gelopen.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

dagje uit 20147/7/2015

Dit was een dag georganiseerd door Pilar. Na een mooie en leerzame rondwandeling begeleidt door een boswachter over de Ginkelse heide lekker erwtensoep gegeten bij het Natuurcentrum om vervolgens te gaan eten op de Markt in Veenendaal. Al met al een geslaagde dag.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

lachsessie dagje uit september 20137/7/2015

Ja tijdje niets geschreven maar toch maar weer een update. In september vriendendag georganiseerd door Ad en Rien. We kregen een lachsessie te verwerken en dat was ff wennen.

Alles op locatie Ichthus College in Veenendaal. Daarna heerlijk eten bij Reina Be.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

hardlopen voor het goede doel op woensdag 9 mei 201213/5/2012
Op woensdag 09 mei 2012 hebben Rinie, Ad en Erik hardgelopen voor het goede doel van Alpe D'huzes. Dit gebeurde bij Techtron te Veenendaal die een mooi parcours van 4,5 km en 6,2 km hadden uitgezet in de omgeving van het Gelders Benedeneind. Na afloop een lekkere BBQ en even bijkletsen. In totaal 3500 euro opgehaald. Mede dankzij van den Bos Bouwconcultancy die onze inschrijving verzorgde. Voor Erik een aparte gewaarwording om nu op de 4,5 km als eerste binnen te komen. Een groot contrast met de Bergracebynight in april 2012 in Arnhem.
0 Comments | Post Comment | Permanent Link

hardlopen op zaterdag13/5/2012
Sinds enkele weken lopen Ad, Coen Rinie en Erik hard op zaterdag hard in Prattenburg. Ook Ad's trouwe viervoeter Pip is dan aanwezig. Om klokslag 09.00 uur worden de stramme benen weer in beweging gezet. Komende 2 weken staat het op een lager pitje door andere activiteiten en blessures maar vanaf juni 2012 gaan we er weer tegen aan. Op zondag gaan Coen en Theo al wandelend dan nog even uitlopen en de week evalueren.
0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Bergracebynight april 2012 door Rinie en Erik20/4/2012
Rinie en Erik hebben 13 april 2012 de zoveelste Bergracebynight gelopen. Erik onder zijn schuilnaam Boebe. De 7,4 km werd een hel, Park Sonsbeek en Zeypendaal alleen maar heuveltje op en heuveltje af. Hoewel af waren het er wel echt weinig. Wel weer lekker. Volgende loop in mei voor Alphduzes in Veenendaal. November weer de Bergrace in Wageningen en Rhenen. Op dit moment wordt er flink getraind door Ad, Coen, Rinie en Erik en Pip iedere zaterdagochtend om 09.00 uur richting Prattenburg. Coen gaat met Theo dan zondagochtend nog ff uitwandelen en evalueren
0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Oudjaar 201120/4/2012
0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Oudjaar 201120/4/2012
En ja hoor daar gingen ze weer. Oudjaar uitdrinken, Schaaltje bitterballen en natuurlijk altijd goede onderwerpen om over te discuzeuren. Coen, Ad, Theo, Jan-Pieter, Rinie en Erik. Dit keer was het Gelach gelukkig open en kunnen we terug kijken op een gezellige avond.
0 Comments | Post Comment | Permanent Link

JAARLIJKS DAGJE UIT20/11/2011

En ja hoor eindelijk gingen we dan op pad deze 19e november 2011. Het bracht ons in Volendam alwaar we na enige hindernissen contact konden leggen met Volendam Events. We werden verwacht in restaurant De Lunch op de Dijk. Na een kopje koffie met appeltaart werden we door onze gids kort bijgepraat over de geschiedenis van Volendam. Meteen werden we richting fotograaf gestuurd om tot een prachtige foto te komen. Veel enthousiasme bij enkele clubgenoten vooral bij Petra die niet kon wachten om zich in Volendammer-kostuum te hijsen.

Hierna volgde een verwarrende workshop Volendams waarit blijkt dat zij een alfabet hebben met maar 13 letters ofzo. Hierna weer terug naar restaurant de Lunch alwaar we afscheid namen van onze gids met een door Coen genereuze fooi van 60,00 euro. Vervolgens heerlijk gegeten en gedronken. Lekker bijgekletst en daarna door een mistig Nederland weer terug naar 't Veen. Piet en Theo pakken de organisatie voor komend jaar en wij wensen ze nu al veel succes.

 

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

foto toernooi september 201112/11/2011

 

We hadden de smaak te pakken na het toernooi bij Dovo. Ditmaal bonden Theo, Pieter en Erik de schoenen weer onder met ondersteuning van Vincent Ruben en onze helden Edgar en Omar dit alles onder de bezielende leiding van de coach Rien.

Ad had alles perfect verzorgt zeker ook na afloop met hapje en drankje tijdens de prijsuitreiking.

Enige minpuntje was dat Erik een keeper met bal en al richting PWA-park schoot. Gelukkig werd dit gezien door jurylid Ad waardoor hij terecht de sportiviteitsprijs mis liep.

 

140920113...jpg weergeven in diavoorstelling

 

1 Comments | Post Comment | Permanent Link

Jaarlijkse uitje 2011 met hindernissen11/11/2011

Het jaarlijkse uitje wordt dit jaar georganiseerd door Coen en Erik. Ze dachten rond begin juli klaar te zijn met de organisatie, mede dankzij de prettige contacten van Coen met Vanessa.

Echter door lichamelijke ongemakken van Rien hebben we het geheel moeten verplaatsen naar 19 november 2011.

Als deze happening plaats heeft gevonden komt er natuurlijk een berichtje te staan

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

G-toernooi DOVO 201111/11/2011

Pieter had enkele weten te strikken om deel te nemen aan het mixed G-toernooi op de Open Dag van Dovo op 20 augustus 2011. Pieter, Theo, Coen, Erik, Edgar, Hennie en Lappie trokken de stoute schoenen aan. Na een moeizame eerste wedstrijd waar de stramme spieren eerst nog moesten worden opgewarmd maar waar Edgar zich al als goaltjesdief presenterde door al te scoren werd de tweede wedstrijd een waar spektakelstuk voor de toeschouwers. Werd de eerste wedstrijd nog verloren met 4-1 de tweede tegenstander werd geheel over de knie gelegd met 5-2. Na het eerste doelpunt van Erik, die nog het een en ander moest rechtzetten uit de eerste wedstrijd, op aangeven van Hennie, was het Edgar die vervolgens compleet los ging en 4 maal scoorde. Een doelpunt sprong er uit qua schoonheid. Deze ging strak de kruising in. Op aangeven van Coen tikte Edgar de bal weergaloos binnen. Volgens Coen maakte het niet uit hoe de bal geraakt zou worden want op het moment dat hij subliem passte wist Coen al dat de minimaal de kruising in moest gaan. Edgar ging als" man of te match"na afloop terecht op de schouders. Al moeten we niet uit het oog verliezen dat ook Coen in deze wedstrijd, vooral tot Erik's verbazing, enkele malen gevaarlijk opstoomde richting vijandelijk doel, hierbij de vrijheid gegeven door de solide verdediging van Theo, Piet en Hennie. Het risico was echter voor de medespelers te groot om Coen ook op de schouders te nemen. Al met al een leuke middag die gezellig op het terras werd afgesloten bij Dovo.

Zou zeggen zoek de verschillen op de elftalfoto

DOVO Elftallen Open Dag - 07.jpg

SDC13014.JPG

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Zien sporten doet sporten11/11/2011

De sportprestaties van de Weissenssee hebben hun uitwerking niet gemist. Na het lopen van verschillende edities Bergracebynight door Rien, Ad en Erik heeft na een maand hard trainen Erik zijn eerste waterpolowedstrijd gespeeld met VZC H6 tegen het altijd lastige Go Swim2 een van de titelkandidaten. Toch gewonnen met 4-2. Erik had net de jongste van de tegenstander getroffen die 14 jaar jonger was. De foto geeft een kleine sfeerimpressie. Erik ligt in midden achterin met witte cap.

Ook de 2e wedstrijd op 09 april 2011 tegen De Meent 2 werd na een 1-4 achterstand omgebogen naar een 6-5 overwinning. De kans is groot dat Erik de laatste 2 competitiewedstrijden ook mee zal spelen.

Afb0057

Site1
Door het doelpunt van vorige week en de enorme publieke belangstelling speelde Erik onder een ongelovige druk zijn laatste competitiewedstrijd. Helaas verloren en ook nog een persoonlijke fout. Hierbij een laatste impressie op waterpologebied.

 

Site2

IMG_7202
IMG_7189 

 

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Oudejaarsavond 201011/11/2011

ImagesCANHTU56
Oudejaarsavond
Met de mannen van ons cluppie het jaar 2010 wezen uitdrinken.
Dankzij de goede organisatie van Ad verzamelt bij cafe het Gelag wat als enige kroeg in Veenendaal die avond gesloten was. Ons door barre weersomstandigheden verplaatst naar het aan de Markt gelegen De Plantage alwaar het zeker een gezellige avond werd.

Plantage

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Sportieve Rien en Ad11/11/2011
IMG_7065
IMG_7093

Rien en Ad gefeliciteerd met de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee afgelopen week met respectievelijk 150 en 200 km voor het goede doel.
0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Soul and Discobrothers 10 februari 201111/11/2011
Donderdag 10 februari 2011 met ons cluppie op pad geweest naar de Lampegiet in Veenendaal. Fantastisch optreden gezien van de Soul and Disco Brothers. Back in time voor ns cluppie. Coen en Erik aangewezen, vrijwillig om het volgende uitje te organiseren op waarschijnlijk 27 augustus 2011.
Images[9]
0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Wijk bij Duurstede 201011/11/2011

IMG_6884

80s – Nena – 99 luftballoons red ballons

 

 

IMG_6891

Alleen maar babbelen….
IMG_6879

IMG_6844

Creatief met Adje Patatje
IMG_6829

September met ons cluppie op pad geweest naar Wijk bij Duurstede.
Verrassingsdag georganiseerd door Ad en Rien. 's-middags lekker een workshop gedaan met schilderen. Vele verborgen talenten kwamen bovendrijven. Ook Coen kon zijn geloof in het hiernamaals volledig kwijt in zijn artistieke talenten.'S-avonds lekker gegeten in een eetcafe in Wijk.

IMG_6867

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Tossa del Mar 198211/11/2011

De lamlendigheid ten top deze vakantie. Waren met ons vieren JP, Theo, Rien en Erik.

Erik moest met de treinopde heenreis omdat hij niet eerder weg mocht van zijn werk. In Parijs nog een bommelding op het station Gare du Nord.

In Spanje ansichtkaarten verstuurd die we hadden meegenomen uit Veenendaal met de tekst Groeten uit Veenendaal.

Bij Wimpy of Wendy hamburgers eten met grote glazen bier.

In het hotel zat in de lift nog een extra metalen hekje als je deze openschoof stopte de lift. Dus als je mensen zag staan te wachten deden we het hekje tussen 2 verdiepingen in open en stopte de lift. Mensen altijd bukken en kijken wat er aan de hand was. Typische voetbalhumor.

Op de terugweg met de bus vragen of de busschauffeur een beetje harder kon rijden. Promt aangehouden door de Gendarmerie in Frankrijk en met de pet rond in de bus om met z'n allen de boete te betalen.

Ook nog op een ranch wezen barbequen met wijn drinken erbij.

Weet niet meer hoe lang we weg zijn geweest. Denk een dag of tien.

Treinkaartje Erik kostte toen 156 gulden naar Spanje. Kaartje opgehaald in Wageningen bij BBLL reizen of zoiets met de zus van JP.

Scannen0011


Scannen0009

Scannen0010

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Eerste dagje uit Ouwenhand's Dierenpark11/11/2011

Scannen0004
Scannen0005

Dit was ons alleerste uitje. Toen nog met de eerste kinderen. Deze gaan inmiddels zelf uit. Dagje Ouwenhands Dierenpark in Rhenen. Ergens rond 1992.

Scannen0006

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Eerste vakantie Noordwijkerhout 198111/11/2011

Scannen0008

Eerste vakantie Noordwijkerhout. Pa Schoeman en Nieboer brachten ons. Bungalowtent van v.d. Bos mee en puptent van Coen.

 

Scannen0007

 

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Page 1 of 2
Last Page | Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer