Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Geld verdienen op Internet

Description

Zelf geld verdienen op het internet.


My Links

» Home
» My Profile
» Weblog Archives
» Friends

Een internet strategie die je winst oplevert.

Het hebben van een internet strategie is vele malen belangrijker dan komen aanzetten met een paar trucjes.

Veel mensen geven hun geld uit aan een of andere methode om geld te verdienen op internet. Die mensen hebben veel geld uitgegeven aan een methode waarmee ze hopen rijk te worden. Inmiddels ben ik er wel achter dat de meeste van deze methodes niet werken.

Internet strategie

Veel beginnende internetondernemers worden afgeleid door de enorme stroom van informatie, non-informatie en andere bijzaken. Dit zorgt voor onrust en stuurloosheid. Je loopt als een kip zonder kop alles te doen en daarom komt er in al die tijd niks zinnigs uit je handen. Je maakt geen vooruitgang en uiteindelijk stop je ermee omdat je geen resultaat ziet.

Bepaal je internet strategie en concentreer  je alleen hierop.

Op internet zijn de manieren om invloed uit te oefenen op je resultaat beperkt. Bij elke onderneming op internet zijn de volgende regels van toepassing. Of je nu een “groot” bedrijf hebt of parttime bijverdient, je wilt zoveel mogelijk winst maken. In het boek maak meer winst op internet heb ik op blz 29  aangegeven waarop je internet strategie geconcentreerd moet zijn :

•    Het aantal bezoekers kan je beïnvloeden: je kan leads op internet kopen, bezoekers krijgen door adwords, advertenties, mensen opbellen, ed. Voorbeeld van een internet strategie: schrijf interessante artikelen met goede keywords.

•    De conversiegraad kan je beïnvloeden: dit ligt aan jou,de tekst van je website, hoe goed je kan verkopen, de uitstraling van je website, ed. Voorbeeld van een internet strategie: doe een onweerstaanbaar aanbod.

Beide zijn door jou te beïnvloeden en leveren het aantal klanten op dat bij je koopt.

•    De waarde per verkoop kan je beïnvloeden: hoeveel krijg je bij elke verkoop, wat reken je voor je product.

•    Het aantal verkopen per klant kan je beïnvloeden: het aantal verkopen aan dezelfde klant kan je verhogen. Ondernemen is simpel. Het gaat over handel. De makkelijkste mensen om aan te verkopen, zijn de mensen die je eerder als klant hebt gehad. Het kost 7 keer meer om een nieuwe klant te vinden dan iets anders aan een bestaande klant verkopen.

Beide zijn door jou te beïnvloeden en leveren het totaal aan omzet op.

•    De marge kan je beïnvloeden. Je kan op de kosten besparen of de prijs verhogen.

De marge is te beïnvloeden en levert je winst op.

Je werk moet erop gericht zijn om winst te maken. Laat je internet strategie bepalen welke werkzaamheden winst opleveren en welke tijdverspilling zijn.

Voor het volledige artikel over internet strategie kan je lezen op de website starten met geld verdienen op internet. Hier kan je ook gratis tips en Eboeken aanvragen. Maak Meer Winst op Internet , de complete gids van beginner tot expert .

Posted: 21:39, 25/1/2012
Comments (0) | Add Comment | Link

Is bedrijfsstrategie noodzakelijk?

Het doel waarom mensen voor zichzelf een inkomen op willen bouwen is meer dan alleen geld verdienen. Geld is slechts het middel om je doel te bereiken. Vraag jezelf af wat je wilt bereiken. Wanneer is je bedrijf voor jou succesvol? Welk doel wil je bereiken?

Deze bedrijfsstrategie, deze einddoelstelling moet duidelijk voor je zijn om succesvol te zijn.

Maar om de bedrijfsstrategie te volgen, moet je tussenstappen bepalen. Zelfs de langste reis begint met de eerste stap. Bepaal deeldoelstellingen om de stappen haalbaar te maken. Houdt hierbij de bedrijfsstrategie in je achterhoofd, maar maak de korte termijn doelen concreet.

Begin zo snel mogelijk met de bedrijfsstrategie te omschrijven. Misschien vind je de bedrijfsstrategie nog niet goed genoeg, maar begin toch. De perfecte start bestaat niet!

Maak een bedrijfsstrategie voor de periode van een jaar. En maak voor een aantal maanden weer deeldoelstellingen. Deel je doel in hapklare brokken die te halen zijn. Zo kom je stapje voor stapje dichter bij je einddoel.

Stel je voor hoe je ideale bedrijf eruit ziet. Dit moet je motiveren. Hiervan moet je voldoende energie krijgen om meteen te willen beginnen. Houd je ideale bedrijf voor ogen om jezelf te motiveren. Deze motivatie moet voldoende energie geven om ervoor te willen werken. Deze motivatie zit in je onderbewustzijn en geeft je focus.

Focus en aandacht werkt. Dit is hetzelfde als je een nieuwe auto besteld hebt. Opeens zie je overal diezelfde auto op straat rijden. Het enige verschil is je focus.

Houdt de focus op de bedrijfsstrategie vast. Elke dag weer. Elke keer als je aan je bedrijf moet/wil werken.

Een artikel over internet strategie kan je lezen op de website starten met geld verdienen op internet. Hier kan je ook gratis tips en Eboeken aanvragen. Maak Meer Winst op Internet , de complete gids van beginner tot expert.


Posted: 14:18, 30/12/2011
Comments (0) | Add Comment | Link

Verkooptechnieken en verkooptechnieken

Ik ben net terug van een reis door India. In Jodhpur zijn vele winkels en marktkraampjes die kruiden en massala’s verkopen. Toch is er een die eruit springt. Een winkel die opgebouwd is door de vader van de familie met alleen kwaliteitproducten. De vader overlijdt en de moeder en dochters nemen het bedrijf over. Dit kan niet in India. De dochters worden bedreigd en lastiggevallen. Tot aanranding toe. Maar ze blijven kwaliteit verkopen. Door de kwaliteit en het verhaal van doorzettingsvermogen neemt de winkel een aparte plaats in. De reisleiders van toeristengroepen vertellen het verhaal en brengen de toeristen naar de winkel.


Een lassi is een yoghurtdrank in India. Daar moet je ivm de hygiëne voorzichtig mee zijn anders wordt je ziek. In Jodhpur op de markt is een verkoper die weet dat de toeristen ziek worden als hij geen goede hygiëne hanteert. Alle toeristen op de markt gaan daar hun lassi kopen. Hij heeft  naam gemaakt de beste lassi te maken in heel Jodhpur.


 Aan de oevers van de Ganges in Varanasi lopen jongens van alles te verkopen. Hun verkooptechnieken zijn  een beetje agressief te noemen. De verkooptechnieken zijn verschillend maar hebben 1 ding gemeen. Jij, als klant, vertrouwd ze niet.


De verkooptechnieken die ze hanteren zijn bijvoorbeeld een uitgestrekte hand en de mededeling dat ze je vriend zijn. Als je ze de hand schut dan zit je vast aan een massage. De tweede techniek is nog vasthoudender. Kinderen hangen letterlijk aan armen van volwassen mensen om er een koordje aan vast te knopen. Als het koordje geknoopt is dan zit je eraan vast. Naar mijn mening zijn deze verkooptechnieken niet erg efficiënt.


Dat het ook anders kan bewees een  winkel met klein restaurant voor het ontbijt en  lunch. De klant kan rustig genieten van heerlijke koffie en hapjes en vooral rust. De producten die verkocht worden zijn gemaakt door gehandicapte mensen. De producten zijn geprijsd en hebben een vaste prijs zodat je niet voor verassingen komt te staan. De klant kan rustig kijken en vergelijken. De producten zijn duurder maar kwalitatief van een veel betere soort dan je elders koopt. Door deze verkooptechnieken wordt er aan de lopende band verkocht tegen hogere prijzen.


Vooral vertrouwen is op het internet belangrijk. En dan zie je dat de prijs niet bepalend is voor je product en de verkopen. 

Voor het volledige artikel over verkooptechnieken kan je lezen op de website starten met geld verdienen op internet. Hier kan je ook gratis tips en Eboeken aanvragen. Maak Meer Winst op Internet is de handleiding om een eigen bedrijf op internet op te zetten.


Posted: 12:34, 26/12/2011
Comments (0) | Add Comment | Link

Directe Concurrenten

Wat is de waarde van directe concurrenten?

De waarde van directe concurrenten vraag je jezelf af??

Ze zitten mij dwars en stelen mijn klanten. Hebben directe concurrenten dan waarde voor mij?

De reden dat wij concurrenten vervelend vinden is omdat ze ons dwingen actief en alert te zijn.

Hoe meer je af weet van je directe concurrenten hoe beter je in staat bent om uit te zoeken wat ze van plan zijn. Dit help je te onderscheiden van je directe concurrentie Jezelf onderscheiden is de grootste waarde die je kan bezitten. Je onderscheiden van je directe concurrenten zodat je opvalt bij de keuze van de klant. Dit levert je meer klanten op, meer omzet en meer winst.

Directe concurrenten dwingen je scherp te blijven.
Ze dwingen je klanten tevreden te stellen.
Ze komen met nieuwe ideeën en soms hele markten.

Maar dit levert ons juist voordeel op.
Ondernemingen worden hier sterker van en markten worden vergroot.

Direct concurrentie is een kracht waarmee rekening gehouden moet worden vanwege de macht van de consument. Door de concurrentie hebben de klanten een keuze. We weten dat de klanten hun keuze bepalen op grond hun behoeften. De klant gaat een vergelijking maken tussen de producten die aangeboden worden die bij hun behoeften passen. Ze maken een vergelijking van de voordelen die het product voor ze heeft, uiteraard afgezet tegen de prijs van het product.

Dit levert een bepaalde waarde op dat het product heeft voor de klant. Er vindt een transactie plaats, een verkoop, als de waarde van het product voor de klant hoger is dan de prijs die hij ervoor moet betalen. De keuze valt op jouw product als jij hier als meest gunstig voor de klant uitspringt. Jezelf op een positieve manier onderscheiden van je concurrentie geeft je extra waarde bij de keuze van je klant.

Herken je directe concurrenten.

Door de toegevoegde waarde van je concurrenten is het belangrijk te weten wie je directe concurrenten zijn. Door over de volgende informatie te beschikken kan je een methode vinden om te bepalen welke concurrenten een potentiële bedreiging vormen voor jouw product of onderneming.

Stel jezelf de volgende vragen:
  • Hoe bepaalt de klant zijn keuze?
  • Hoe gebruikt de klant zijn product?
  • Wat zijn de mogelijkheden van je concurrenten?
  • Wat zijn de strategieën van je concurrenten?

Dit is natuurlijk allemaal lastig te bepalen. De beste manier is om te kijken vanuit het perspectief van de klanten.

Hoe bepaalt de klant zijn keuze?

Heel kort: ze wegen de voordelen van de producten af tegen de kosten.

Is de keuze eenmaal bepaal welk product ze willen, dan gaan ze de meest geschikte leverancier erbij zoeken. Jij! Je hebt een enorme voorsprong op je directe concurrenten als de klant het eerste bij jouw winkel naar binnen loopt. Op internet betekend dit dat je gevonden moet worden door de klant. Het beste wordt je gevonden als je bovenaan de zoekresultaten in Google staat. De bovenste link in Google ontvangt 40 procent van de bezoekers. Dit levert bezoekers op. Dit levert klanten op. Dit levert winst op.

Hoe kom je bovenaan in de zoekresultaten van Google?

Door beter te zijn dan je concurrenten. Door een betere website te maken dan je concurrenten. Je kunt beter worden dan je directe concurrenten door van ze te kennen en van ze te leren. Als je weet wie je directe concurrenten zijn, hoe hun website werkt en wat hun strategie is, dan heb je de meest waardevolle kennis in bezit om je te onderscheidden va je directe concurrenten en om het beter te doen. Succes met je Directe concurrenten!


Posted: 09:11, 22/2/2011
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer