Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Geld verdienen met internet

6/11/2013 - Wie ben ik

Ik zal me eerst even voorstellen. Ik heet Dominique, ik ben 30 jaar, ik ben getrouwd en moeder van een zoontje van 6 maanden. Op dit moment werk ik 4 dagen per week in een redelijk veeleisende baan met veel reistijd. Net als bijna iedere moeder zou ik meer tijd met mijn kindje door willen brengen, maar ik wil toch ook voor een inkomen zorgen.

Eigenlijk zou ik, net als ook veel moeders doen, geld willen verdienen met internet, zodat ik lekker thuis kan werken. Mijn hobby is handwerken en ik zou best tasjes kunnen maken en die in een webwinkeltje kunnen verkopen, maar ik heb niet het idee dat daar veel mee te verdienen valt. Ik naai niet heel snel en als je een prijs vraagt die mensen er ook voor over hebben zal ik hooguit twee euro per uur verdienen. En dan moet ik ook nog mensen naar mijn webshop zien te krijgen, dus de marketing gaat ook nog tijd kosten.

Zelf tasjes (of iets anders) ontwerpen en ze laten produceren is weer een heel ander verhaal. Hier zal best geld mee te verdienen zijn, maar alleen als je je product in grote hoeveelheden laat produceren en daar zit weer een grote investering en daarma grote financile risico's aan vast. Dat is op dit moment ook niet de bedoeling.
Ik wil geld verdienen op internet, met iets wat ik thuis kan doen, maar geen risico lopen en er geen startkapitaal in stoppen. In deze blog zal ik schrijven over mijn ideen, de uitvoering en het succes ervan.
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Ik ben een moeder, die net als vele moeders denk ik, graag meer thuis zou willen zijn, maar de inkomsten niet kan missen. Ik weet dat er vele manieren zijn om geld te verdienen met internet. Ik ga deze onderzoeken, uitproberen en mijn resultaten bijhouden in deze blog.

Recent Posts

Wie ben ik

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer