Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

vergeet-me-liefje

30-Aug-2009 - Lief, ik blijf jouw leven lang bij mij

Geen idee hoe ik het zou moeten uitleggen hoe ik het ervaar. En ik ben niet alleen bang om pijn te lijden, maar vooral bang de vreugde te verliezen. Ik leef een dubbelleven; waarin ik het deels vol houd voor een ander, het deels vol houd voor mezelf. Opletten dat hij goed eet, genoeg slaapt, zijn pillen inneemt, niet teveel alcohol drinkt, genoeg plezier maakt, maar geen drugs neemt bij het plezier maken, gezellig met zijn vrienden is, vaak rust neemt en vooral erg gelukkig is. En voor mezelf probeer ik te blijven wie ik altijd was, en eet waar ik van hield, slaap wanneer ik dat wil, drink hoeveel ik normaal dronk, drugs gebruik wanneer ik dat normaal zou doen, met mijn vrienden ben, gelukkig probeer te zijn, van het leven probeer te houden zoals ik normaal van het leven hield en niet depressief of pessimistisch probeer te zijn. Echt een dubbelleven, enigszins bezig met zijn gezondheid en zijn ziekte, anderzijds met blijven wie ik altijd was of zou moeten worden. Er is een grens tussen pijn en vreugde die niet altijd duidelijk is, maar vaak genoeg duidelijk wordt als ik de liefde voel, en een fractie later weet hoe eenzaam ik zal zijn zonder. Het is mijn geluk dat bedreigd wordt, maar dat voelt egoïstisch, dat mag je niet zo voelen…

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

29-Aug-2009 - Van weggeweest :)

De website was ontdekt door mijn ex-vriend, inmiddels -naar iedereens verwachting - weer vriend. Maar aangezien de interesse na bijna een jaar uitgewakkerd moet zijn geweest wil ik weer beginnen met schrijven, ik mis het om mijn gevoel kwijt te kunnen, ik voel dat ik dat gewoon nodig heb. Dus vanaf nu maar weer een update :)
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

18-Sep-2008 - Romeo & Juliet?

Mijn vriendin, net terug uit Cuba, vraagt: "Als je het kan is er niets mis mee. Maar weet je wel zeker dat je het kan?" Ik denk dat ik het kan. Ik kan seks hebben met hem zonder dat ik het gevaar loop om bij hem terug te gaan. Seks is alleen maar een logische uitkomst van twee mensen die veel om elkaar geven en intiem contact hebben met elkaar, en daarom niet verkeerd. Ik heb duidelijk en meerdere malen ondervonden dat een relatie met hem ons beide niet gelukkig zal maken. Ik zal die stap nooit meer zetten.

Maar wat is dan het verschil tussen regelmatig seks hebben en een relatie? In dit geval dat ik absoluut niets van hem verwacht nu. Hij hoeft er niet voor me te zijn als ik hem nodig heb. En ik heb alleen contact met hem als hij het nodig heeft. Je kunt dit eigenlijk niet eens een vriendschap noemen. Is de band tussen ons die ooit zo liefdevol aanvoelde en zo belangrijk voor mij was nu gereduceerd tot een ordinaire seksrelatie? Of moet ik eerlijk toegeven dat het waarschijnlijk nooit meer is geweest? Iets kunnen is één ding, maar is dit wel wat ik wil?

Comments (3) :: Post A Comment! :: Permanent Link

8-Sep-2008 - Intimiteit

Ik moet mij niet proberen schuldig te voelen over vrijdagavond. Ik wilde er voor hem zijn. Ik wilde intiem met hem zijn en hem het gevoel geven dat er iemand bij hem was. Dat hij niet alleen is hierin. En ik weet eigenlijk geen andere manier om intiem met hem te zijn. Ons lichaam is altijd ons communicatiemiddel geweest. Is dit fout?
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

5-Sep-2008 - Narcotic

Het zit altijd dieper dan je zelf toe wilt laten. Je merkt daarom eigenlijk bijna nooit hoe diep iets écht zit, tot dat de grote vriend Alcohol in grote hoeveelheden op tafel komt en hij de emoties in je ziel losweekt. Het kan bevrijdend voelen om te weten wat een bepaalde situatie met je doet. Na zo'n avond drinken kun je weer opnieuw beginnen. Maar het kan ook verstikkend werken. Soms wil je het liever gewoon niet weten. Dan maak je kennis met gevoelens die je helemaal niet wilt kennen.

De avond begon gezellig in de kroeg met mijn goede vriend: veel Palm, mooie verhalen en goede grappen. Het eindigde bij mij thuis, waar ik mijn ex naakt, dronken en hongerig naar intimiteit troostte...

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

2-Sep-2008 - Don't ever fucking question that!

Iedere keer ben ik weer flink van slag. Iedere keer heb ik weer het gevoel dat ik mezelf voor de gek heb gehouden. Door me stoer te voelen, en te denken dat ik het allemaal wel rationeel kan aanpakken. Maar steeds als ik hem zie komt het besef dat ik hem nog niet los heb gelaten en is het vertrouwen weg dat ik hem ooit zal kunnen loslaten... Ik hou van hem. En hij wordt niet meer beter. En zo lang hij ziek is, zo lang hij leeft dus, voel ik mij verbonden met hem en zal ik met hem bezig blijven. En dat is toch geen juiste positie om ooit aan een andere, mogelijke relatie te beginnen? Is het wel de juiste positie om deze 'vriendschap' met hem te forceren? Ik zou er spijt van krijgen als ik niet probeer een band met hem te houden, maar krijg ik er ook spijt van als ik het wel probeer? 

 

I love you, that's why we probably never get along...

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

1-Sep-2008 - Reason to believe

Omdat ik wil proberen een vriendin voor hem te zijn heb ik hem vandaag uitgenodigd in mijn nieuwe woning. We fietsen samen naar het complex. Ik merk dat zijn conditie slechter is dan die van mij. Is dit de jongen die een paar jaar terug nog iedere dag sportte? Is dit het gevolg van de ziekte? Zodra we binnen zijn zegt hij dat hij moe is en gaat op bed liggen. Ik weet niet of dit de ziekte is. Hij vraagt, nee, hij smeekt bijna, of ik bij hem kom liggen. Ik aarzel even maar doe het niet. Natuurlijk geeft hij niet op. Hij wil een kusje, asjeblieft. Dit is zeker niet de ziekte. Hij vindt me zo leuk, soms. Ik probeer hem uit te leggen dat hij moet stoppen met bedelen om aandacht. "Als jij aan de lijn doet, houd ik toch ook geen schaal met koekjes en chocolade onder je neus?"

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

24-Aug-2008 - Een gesprek

Ik vraag het maar gewoon. "Wat wil je nou precies van me?" Hij zegt dat hij de afgelopen weken bang was om met me af te spreken, bang om dan weer in herhaling te vallen. Dat we weer zouden zoenen, dat we het nog een keer zouden proberen, dat hij een paar maanden zijn best doen maar mij daarna weer afstoot. Ik vertel hem dat hij die kans nooit meer krijgt. "Maar wat wil je dan wel van me?" Hij wil niet dat we elkaar nooit meer zien. "Maar wat wel?" Hij weet het niet. Ik zeg hem dat ik wil proberen om een vriendin voor hem te zijn. Maar dat een vriendschap niet alleen om hem moet draaien, zoals in de relatie. Dat hij ook zijn best moet doen voor mij en iets voor mij kan betekenen. Ik zeg dat als hij mij in zijn leven wilt, dat hij daar ook iets voor moet doen en dat ik daar iets van moet zien. "Wil je dat? Kan je dat?" Hij denkt van wel...
Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

23-Aug-2008 - It's my party

Hij heeft vandaag de beste smoes om mij te bellen die er is, want ik ben jarig. Maar moet dat zo vaak? Het irriteert me eigenlijk. Ik probeer al twee weken met hem af te spreken, maar dat mislukt steeds. Dus wat wil hij ineens van me? En ineens begrijp ik het. Die keren dat hij niet op kwam dagen heb ik er niet over gezeurd. Ik heb hem niet gebeld. Ik ben niet kwaad geworden. Ik heb gewoon gedaan alsof er niets aan de hand was. Hij voelt dat hij de controle over mij verliest. En hij probeert het meteen weer terug te pakken.
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

21-Aug-2008 - Hello, goodbye

Ik heb het aan mijn klasje verteld vandaag. Het voelde goed. En warm. Ik vertelde het verhaal. Ik zei dat het moeilijk was om te bepalen wat ik voor hem kan doen. Ik zei dat ik in ieder geval nooit meer zijn vriendin wilde zijn. Dat is iets wat ik nu kan zeggen, wat ik voor het eerst echt meen, waar ik 100% achter sta.

Ik spreek hem net. Eindelijk. Het lijkt wel alsof hij kan ruiken dat ik dit zo voel. Hij vraagt of hij langs mag komen. Of er nog een plekje is hier, om te slapen. Ik wil het, maar ik wil het niet. Het voelt te slecht. Te fout. Ik zeg dat het geen goed plan is. Ik zeg nee.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

<- Last Page :: Next Page ->

About Me

Ik had eindelijk besloten een einde te maken aan die slopende relatie. Maar toen ik me na een maand liefdesverdriet stukken beter voelde, kreeg hij te horen dat hij ernstig ziek is...

«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer