Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Mijn Verhaal Home | Profile | Archives | Friends

Bezoek Osteopaat 18/12/2011
Van de week was het dan zover. Ik mocht voor de eerste keer naar de Osteopaat. Ik zou eindelijk voelen en merken wat deze man al die tijd bij mijn zoon heeft gedaan. Een beetje zenuwachtig ging ik er toch wel naar toe... Wat zou hij vinden? Zou er veel aan de hand zijn? Of zou er helemaal niks zijn? Nou de illusie van de laatste vraag was eigenlijk na 5 minuten al vergeten, want na alle ongelukjes van de afgelopen jaren bleek ik helemaal vast te zitten en eigenlijk van kruin tot tenen een blokkade te hebben!! Pfff dat viel even tegen!! Na behandeling van een uur, liet hij weten nog wel een uur door te kunnen gaan voordat hij het resultaat zou bereiken welke hij had verwacht. :( Nu maar een nieuwe afspraak ingepland voor de 21e. Ik ben zo benieuwd welke veranderingen ik zal merken zodra ik uitbehandeld ben!! Zou ik dan toch wat meer energie overhouden???
0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Osteopaat20/11/2011
Volgens wikipedia is een osteopaat een beoefenaar van de osteopathie. Terwijl een osteopaat in de Verenigde Staten een volwaardig arts is (D.O.) naast de andere artsen (M.D.) is een osteopaat in Europa meestal een fysiotherapeut of manueel therapeut van origine. Osteopaten in Europa hebben na een medische of paramedische opleiding nog een vijf- tot zesjarige opleiding gevolgd. Daarnaast bestaan ook full time opgeleide osteopaten. In Nederland geeft het College-Sutherland te Amsterdam de enige opleiding waarbij men na voltooing de titel D.O. mag voeren. Een osteopaat werkt volgens een manuele geneeswijze waarin niet enkel naar de genezing van de op dat moment optredende kwaal wordt gekeken, maar ook de algehele constitutie van de patiŽnt wordt betrokken in zijn beslissingen. Het doel is natuurlijk de patiŽnt van zijn of haar kwaal afhelpen maar ook een betere constitutie te verwerven zodat de kwaal zich niet opnieuw zal gaan ontwikkelen. Mijn zoon was onlangs lelijk gevallen en op advies van een vriendin ben ik bij osteopaat langsgegaan. De huisarts had namelijk geconstateerd dat er niets aan de hand was terwijl onze zoon toch wel degelijk niet zichzelf was. Na 3 behandelingen heb ik het idee dat mijn zoon weer lekker zichzelf is. Nu kamp ik mijn hele leven al met vermoeidheid en heb ik altijd al minder gekund op energielevel ten op zichten van mijn leeftijdsgenoten. Na overleg met de Osteopaat wilde hij wel even kijken hoe ik er volgens zijn geneeswijze voorsta, en ja hoor daar kwam wat uit. Volgens hem merkte hij een blokkade bij mijn lever waardoor mijn lichaam harder werkt en dus sneller moe is. Zonder verder iets gezegd te hebben liet hij ook blijken dat er een blokkade bij mijn bekken en nek/hoofd zit. Het 'grappige' hierin is dat ik inderdaad last heb van mijn bekken, niet constant maar af en toe een vervelend gevoel. Daarnaast heb ik een aantal jaar geleden een hersenkneuzing opgelopen en heb sindsdien het gevoel dat mijn hoofd en nek niet altijd even lekker aanvoelt.... Voor de sceptische mensen onder ons, waarvan ik er zelf een ben, was ik dus oprecht verbaasd en dus ook nieuwsgierig wat deze man voor mij kan betekenen. Binnenkort heb ik mijn eerste afspraak voor behandeling, zou het dan toch zomaar kunnen zijn dat ik van mijn kwaaltjes afkom? Om heel eerlijk te zijn ben ik wel een beetje zenuwachtig en probeer niet teveel hoop te hebben, maar het zou zo mooi zijn! En als deze man er iets aan kan doen, waarom is deze geneeswijze dan niet al meer ingeburgerd in onze maatschappij en word je door een huisarts niet doorverwezen als het medische traject ophoudt? Mijn man vroeg of een Osteopaat zeverig is, nou deze man gelukkig niet! Hier komen geen wierookjes en andere alternatieve geneeswijze aan te pas, er word gewoon gekeken naar de balans tussen mind en body!
0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Vast19/11/2011
Soms kom je op een punt in je leven dat je even vast zit.... Helaas ben ik nu op dit punt aangekomen en ik heb geen idee hoe weer uit te komen. Sinds een aantal weken zit ik ziek thuis en heb ik rust voorgeschreven gekregen, alleen kan ik niet slapen. De ene nacht omdat ik gewoon wakker lig en de andere nacht omdat m'n kind me wakker houdt. Als ik dan wakker lig denk ik aan alledaagse dingen, maar ook over hoe nu verder? Wanneer kan ik weer aan het werk? Wat vinden mijn collega's hiervan? Zullen ze me straks nog wel accepteren? Zijn er andere mensen die ook 's nachts gewoon wakker liggen? Ik ga binnenkort met een bedrijfs therapeut praten, waar heb je het dan over? Alleen werkgerelateerde dingen of alles? Waar zit daar het verschil in? Kan ik diegene wel echt vertrouwen of komt dit toch terug bij mijn leidinggevende? Wat heeft dit voor consequenties? 's Nachts vraag ik me altijd af waarom ik wakker lig en als ik nu alle vragen op een rijtje zet dan snap ik het opeens. Zo'n blog kan dus toch verhelderend werken!! ;-) Ik vraag me ook af hoe mensen met veranderingen in hun leven omgaan. Hoe komt het dat de een het heel makkelijk accepteert en doorgaat en dat de ander er zoveel moeite voor moet doen om alles op de rit te krijgen? Ik ben het zo beu om neerslachtig te zijn en niet ergens een pad te zien om te volgen. Het is eigenlijk niet dat ik geen pad zie, want ik zie heel veel paden die allemaal elk hun eigen kronkel en obstakel hebben, hoe kies je hier het juiste pad?
0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer