Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

verjaardagscadeau 

verjaardagscadeau

16:39, 20/12/2012  ..  0 comments  ..  Link

Over het algemeen ben ik best wel slecht in het verzinnen van een geschikt verjaardagscadeau. Voor anderen weet ik eigenlijk nooit wat ik moet halen, en loop ik vast als ze het zelf ook niet weten. Maar echt boos worden kan ik niet want ik weet het zelf ook niet, wat zou ik zelf nou nog willen in zo’n mooi welvarend leven zoals die van mij?

Het klinkt een beetje dom, maar eigenlijk heb ik alles wat ik wil al wel. Toch komt mijn verjaardag dichtbij en moet ik toch iets gaan verzinnen (als je zelf dat je niks wilt krijg je al helemaal onhandige dingen, vandaar). Bij deze zal ik een aantal tips geven wat je kan vragen. Wat wordt jouw verjaardagscadeau?

verjaardagscadeau

Verjaardagscadeau
Zelf ben ik erg netjes en ik ben ook best wel minimalistisch: wat ik niet gebruik geef of gooi ik weg, ik gebruik het nu niet en over 2 jaar ook niet, dus waarom zou ik het bewaren? Hierdoor is het extra moeilijk om een nieuw verjaardagscadeau voor mijzelf te verzinnen.

Ideeën
Ik heb een rondje door mijn huis gelopen en kwam al wat dingen tegen die wel aan vervanging toe waren. Zo zou ik graag een nieuwe theepot willen, want die van mij heeft heel veel aanslag (en ik vind het oom niet zo heel leuk meer). Ook mijn föhn is aan vervanging toe. Alvast twee dingetjes die ik graag voor mijn verjaardag zou willen hebben.

Overig
Tsja, dan houdt het bij mij eigenlijk wel op. Wel zijn er altijd dingen die ik graag gebruik. Zo ben ik gek op de producten van Sabon, Lush en The body shop. Eigenlijk gebruik ik alleen hele dure beauty producten, wel weinig, maar altijd dure. Zelfs mijn douchegel is standaard van The Body Shop. Ook vind ik thee of wat lekkers altijd leuk om te krijgen. Zie je wel, ik kom wel op een leuk idee voor cadeautjes!


 About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

verjaardagscadeau

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer