Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

The Safety Cops: verslag exploratieweek 1

dag 5: the finishing touch

11:11, 27/11/2007 .. 0 comments .. Link

En we zijn er eindelijk mee klaar.  We hebben deze ochtend het laatste deeltje van Frans afgewerkt. Alles is doorgestuurd en steekt netjes in de portfoliokaft. Gisterenavond is het visuele dagboek geplastificieerd en hebben we het wat opgefleurd met een kleurrijke strip.

We kunnen toch wel zeggen dat we blij zijn dat de opdracht erop zit. Maar we hebben ons geamuseerd en zeker heel wat ervaring opgedaan.

De opdracht is voor ons al geslaagd.

The Safety Copsdag 4: stressdag

16:14, 26/11/2007 .. 0 comments .. Link

Vandaag was het een productieve dag!

We hebben goed doorgewerkt want het weekend heeft ons deugd gedaan. Het interview is deze morgen afgenomen en uitgetypt, weeral een zorg minder. De 2 advertenties van Engels zijn onder handen genomen en ondertussen ook afgewerkt. GODZIJDANK!!!

Filosofie *zucht* was voor Eline een hele opdracht. Gelukkig hebben we dit vandaag ook tot een goed einde kunnen brengen.  Last but not least FRANS... Dat was pas een duivelse opdracht. We hebben ons hier serieus aan mispakt. Na een hele dag werken is het nog steeds niet af. De laatste loodjes wegen het zwaarst (dit is niet gelogen!!!).

Gelukkig was er ook nog een leuke opdracht, namelijk het moodboard en het visueel dagboek.

Het einde is in zicht en daar zijn we blij om!

The Safety Copsdag 3: eindelijk weekend!

11:56, 23/11/2007 .. 1 comments .. Link

Van die fantastische start van gisteren, viel vandaag niet veel te merken.

De opdracht van frans was moeilijker dan verwacht en dit heeft behoorlijk veel tijd ingenomen. Maar niet getreurd,  er zijn al wat vorderingen geboekt.

Ook was het een dag van goed nieuws en slecht nieuws. De mail van de communicatiedienst van het BIVV ( Belgisch Instituut Voor Verkeersveiligheid) was aangekomen. Hierin stond informatie van de verkeercampagnes van 25 jaar geleden. Het slechte nieuws was dat er geen audifoon meer beschikbaar was voor het interview van maandag. Uiteindelijk hebben we dan toch een oplossing gevonden: we gebruiken een digitaal fototoestel.

Na veel gedoe kan het weekend eindelijk beginnen, maar veel relaxen is er niet bij. Er moeten nog wat taken afgewerkt worden.

The Safety Copsdag 2: we vliegen erin!

11:01, 22/11/2007 .. 0 comments .. Link

Deze morgen hadden we eerst een kleine groepsvergadering gepland. De taakverdeling verliep vrij vlot omdat iedereen voldoende initiatief nam.

Na de vegadering zijn we er meteen ingevlogen.

Samantha: bib, afspraak interview, werken aan hoofdopdracht

Charlotte: woordenlijst Spaans, afnemen opiniepeiling

Eline: opstellen vragen opiniepeiling, bezoek infopunt Europa, afnemen opiniepeiling

Debbie: opstellen vragen opinipeiling, werken aan vakopdracht economie

Zo meteen hebben we nog een afspraak met onze mentor en kunnen we deze vermoeiende dag afsluiten.

The Safety Copsdag 1: teambuilding

11:08, 21/11/2007 .. 0 comments .. Link

Het moment van de waarheid is aangebroken, de exploratieweek is van start gegaan. We zijn begonnen met een legpuzzel die ons behoorlijk wat stress bezorgde. Na enkele tips hadden we hem opgelost en begonnen we aan onze zoektocht. Heel Antwerpen hebben we doorkruist om uiteindelijk als voorlaatste te arriveren. Maar we mogen trots zijn op onszelf, al onze oplossingen waren juist en onderweg hebben we een goede band met elkaar opgebouwd.

's Middags kregen we een spetterend optreden van onze medeleerlingen. Ook kregen we nog wat tijd om ons voorblad samen te stellen. We zijn gedoopt tot "The Safety Cops" met de kort en krachtige slogan: "Loop geen blauwtje in het verkeer!".

Nadien hadden we een korte briefing over hoe de week zal verlopen. Daar kregen we meteen te horen welke opdrachten de lectoren voor ons in petto hadden. De eerste leest u hier, namelijk de weblog!

Zo meteen gaan we onze taken verdelen en dan zit de dag erop.

The Safety Cops

 About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

dag 5: the finishing touch
dag 4: stressdag
dag 3: eindelijk weekend!
dag 2: we vliegen erin!
dag 1: teambuilding

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer