Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Verras je lover

Home - Profile - Archives - Friends

Verrassen doe je zo!

Posted on 27/2/2012 at 13:29 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hoi allemaal,

 

In mijn vorige post heb ik me voornamelijk geconcentreerd op wat vrouwen aan mannen kunnen geven. Nu wil ik me graag gaan concentreren op wat mannen aan vrouwen kado kunnen doen. Dat is een stuk  makkelijker! Eveneens voor mij, als vrouw zijnde, om over te schrijven ;)

 

Vrouwen zijn over het algemeen al snel tevreden. Probleem is alleen dat mannen vaak tot het laatste moment wachten met iets uitzoeken zodat het nog even spannend is of het wel gaat lukken. Of ze vragen letterlijk wat je wilt hebben omdat ze zelf niks kunnen verzinnen. Op die manier komen ze er weer verdacht makkelijk vanaf. Maar mocht je als man wel zelf origineel willen zijn, maar wel een beetje hulp kunnen gebruiken? Lees dan deze post, of kijk op de site Cadeaus voor vrouwen.

 

Vrouwen zijn eigenlijk altijd wel blij met cadeaus waar ze zichzelf mee kunnen verwennen. Crèmepjes, make-up, geurtjes, haardingen etc. Ze zijn wel een beetje standaard, maar dat maken ze niet minder leuk! Natuurlijk is het leuk om heel spontaan opeens een cadeautje te krijgen. Dan doet zo'n standaard cadeautje het ook gewoon heel erg goed!

 

Wil je toch op een speciale gelegenheid met iets goeds komen dan volgen nu de optimale tips. Stuur je vriendin naar een wellnesscentrum. Ik weet uit ervaring dat de meeste mannen het niet leuk vinden om daar naar toe te gaan, dus geef haar daarom een uitgebreid wellnesspakket. Denk aan een massage, gezichtsbehandeling, manicure of pedicure. Wil je echt scoren? Geef haar dan het Oosters Zen Arrangement bij de Zwaluwhoeve. Zit alleen wel eten bij en dat is natuurlijk niet echt leuk als ze hier alleen moet gaan. Dus ga lekker mee een dagje naar de sauna en ga baantjes trekken als je vrouw een massage krijgt. Of geef haar anders een gift for 2 sauna arrangement. Sowieso zijn alle gift for 2 dingen leuk om te geven. Ze hebben in iedere prijsklasse arrangementen voor 2 personen. Overnachtingen, dineetjes, activiteiten en dus ook wellnessarrangementen.

 

Wat ook altijd heel leuk is om een romantisch weekend weg te gaan. Even een heel weekend alleen maar elkaar zien. In Nederland is het moeilijk om een heel weekend met elkaar in te plannen. Juist die weekendjes weg samen heb je dan wel eens nodig. Doe eens origineel en huur een andere accommodatie dan gebruikelijk! Huur bijvoorbeeld een keer een kasteel! Of in ieder geval een deel van een kasteel ;) Een koninklijk weekendje weg voor jullie beiden! Sowieso is een intiem, knus vakantiehuis heel iets anders dan een hotelkamer. Bovendien kun je meteen testen of jullie bij elkaar kunnen samenwonen, mocht je nog niet samenwonen.

 

Groetjes Nikky

 

 

 


Hoe verras je je lover?

Posted on 24/2/2012 at 15:01 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hallo allemaal,

Bedankt voor je bezoek! Leuk dat je er bent!

Ben je op zoek naar een origineel kado voor je lover? Het valt inderdaad ook niet mee om altijd iets leuks te bedenken. De standaard dingetjes die kennen we natuurlijk. Kom niet meer aanzetten met een geurtje, een bosje bloemen of kaartjes voor de bios aanzetten. Dat is te standaard en dat is alleen leuk in het begin. Of eigenlijk dan ook al niet meer.

Aangezien ik een vriend heb, richt ik me nu eventjes op cadeaus voor mannen. Soms ben ik wel eens jaloers op mannen. Het is namelijk veel makkelijker om een cadeau voor een vrouw te verzinnen dan andersom. Voor mannen weet ik af en toe echt niet wat ik moet kopen. Met sieraden maak je ze namelijk niet heel erg blij, of het moet iets heel persoonlijks zijn. Over het algemeen in ieder geval niet. Ik vind sieraden zelf ook niet echt leuk bij mannen dus dat is makkelijk. Het ligt er ook ontzettend aan wat voor soort man je hebt. Sommige zijn heel erg blij met kleding. Anderen worden er niet warm van. Mijn man gelukkig wel en aangezien ik van shoppen hou, komt dat mooi van pas. Ik koop meestal via Zalando. Gratis verzenden en gratis retour. Naast kleding hebben ze hier ook schoenen. Ik heb er wel eens sneakers voor hem gekocht.

Andere leuke tips: ga iets met hem doen! Ik bedoel, als hij echt iets heel graags wil hebben, dan koopt hij het zo wel. Wat jij voor hem koopt, is dus niet perse iets wat hij echt nodig heeft of wat hij zelf niet had kunnen kopen. Als je iets met hem gaat doen, dat had hij natuurlijk nooit zelf gedaan. Ga lekker ouderwets met hem naar een pretpark! De Efteling, Walibi World of een ander leuk park! Dit is namelijk niet echt heel gebruikelijk, maar wel super leuk natuurlijk! Kaartjes zijn wel best prijzig, maar als je een keer uiteten gaat dan ben je het ook kwijt. Qua kosten is het dus nog wel prima.

Verder kun je ook een keer iets gaan doen wat je misschien normaal gesproken niet zou doen. Denk aan wandklimmen, laserschieten of karten? We hebben dat eerst ooit gedaan. Zo grappig! Mijn vriend bakte er helemaal niks van en uiteindelijk kreeg ik te horen dat dat kwam omdat hij mij niet vertrouwde als zekerpartner, zoals dat dan heet. Grote bullshit natuurlijk!

Wat ook vrij standaard, maar wel heel leuk is, is een weekendje weggaan met je partner. Een stedentripje is altijd leuk. Bevalt altijd goed en je ziet ook nog eens iets van een andere culturele stad. Anders is het ook leuk om een heel apart vakantiehuis te huren! Is net weer even iets anders dan een standaard hotel of appartement. Hoeft ook helemaal niet duur te zijn als je het een beetje goed uitzoekt.

Groetjes Nikky


Welkom bij de verras-je-lover-blog!

Posted on 24/2/2012 at 14:36 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hoi allemaal,

Mijn naam is Nikky. Ik ben 25 jaar oud en heb inmiddels 4 jaar een vriend. We kennen elkaar via het stappen en het was vrijwel meteen raak. Aangezien ik net uit een relatie kwam, was ik er in het begin nog niet zo zeker van. Toch waren we zo verliefd dat het niet lang duurde voordat we uiteindelijk een stel waren.

Na 4 jaar ken je elkaar natuurlijk door en door. Om de spanning in de relatie te houden, is het belangrijk dat je verrassend blijft voor elkaar. In het begin ga je natuurlijk heel vaak uit eten en koop je ook veel leuke dingetjes voor elkaar. Het is echt van belang om dit te blijven doen, anders bloeit de relatie dood. Ik snap wel dat het na zoveel jaren best moeilijk is om echt nog leuk uit de hoek te komen.

Hier vind je de leukste tips om je lover te verrassen!

Groetjes Nikky


Hosting door HQ ICT Systeembeheer