Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Met zorg in de zorg

Home - Profile - Archives - Friends

Verzorgende Info Introductie

Posted on 28/8/2008 at 17:56 - 0 Comments - Post Comment - Link

 

Zorgen voor mensen is persoonlijk. Zorgen voor mensen is het geven van voorlichting en het begeleiden van de zelfstandigheid van een persoon. Op deze site wordt voor de aanstormende verzorgende informatie geplaatst, met protocollen en aanvullende informatie. Ook probeer ik hier het medisch rekenen zo simpel mogelijk uit te leggen, zodat het halen van je rekenbewijs geen eeuwige worsteling wordt.

Ook mensen die verzorgd (gaan) worden, of die door mantelzorg of misschien zelfs vrijwilligerswerk in aanraking komen met deze handelingen, kunnen hier informatie vandaan halen. Want waarom wordt iets bij iemand gedaan? Wat zorgt ervoor dat deze persoon iets heeft gekregen en wat houdt het precies in?

Via deze weg wil ik proberen om zoveel mensen op een duidelijke en overzichtelijke manier voor te lichten. Of dit nu is om uiteindelijk de handelingen zelf te leren en uit te voeren voor je opleiding, of dat je informatie zoekt naar iets wat ‘eigen’ is of dat gaat worden. Mist er iets, heb je vragen of wat dan ook, neem vooral contact met mij op en dan probeer dingen toe te voegen en vragen te beantwoorden.


Hosting door HQ ICT Systeembeheer