Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Hoe kan ik vet afvallen? Home | Profile | Archives | Friends
Narigheden die te doen hebben met overgewicht worden veroorzaakt door vet om de pens. Weet jij dat? Op een makkelijke en aangeboren procedure moet je het vet rond de pens kwijt raken dat is net zo belangrijk en dat moet je belangrijkste doeleinde zijn en je daar volslagen oprichten voor het vet afvallen. Je gaat je beter voelen zodra je op een gegeven gebeurtenis dat vet rond je bast kwijt bent geraakt en je hebt ook nogeens een gezonder lijf en daarbij zie je er ook nogeens gezonder uit. In je dagelijkse schema maak je wat aanpassingen en volg je daarbij de drie volgende stappen zodat je op een eenvoudige, rasse en geruste methode kan vet afvallen.

Afvallen is dat verantwoord met maaltijdvervangers 27/7/2009

Voor een paar mensen is het gemakkelijker om gewicht te verliezen dan voor anderen, zo is dat momenteel eenmaal bepaald. Maar dat is geen motivatie om alle hoop af te zeggen omdat de indicator van de weegschaal niet iedere keer de koers aangeeft die jij wil. Hieronder lees je wat advies hoe je afvallen kan met maaltijdvervangers.

Stap 1 : Als je begint met afvallen met maaltijdvervangers dan is het belangrijkste wat je constant nodig zal hebben is je motivatie. Maak voor jezelf doelstellingen, realistische doelstellingen. In een maand 9 kilo afvallen met maaltijdvervangers is in feite nagenoeg niet mogelijk vertel jezelf dit dan ook niet. Over 6 tot 8 weken kan je het afvallen van 9 kilo verspreiden en hou je zeker vast aan je doel. Een kilo per week afvallen is simpeler te doen dan ongeveer 2,5 kilo per week. Het kan best zo zijn dat je de eerste twee weken wel instaat bent om 2 kilo per week af te vallen. Maar nadien word het vreselijk zwaar en je wil niet je een motivering in de waag stellen door niet je doelstellingen te behalen.

Stap 2 : Kies voor salade. Als je aan het afvallen bent is je dieet het tweede belangrijkste onderdeel. Je verliest niet enkel maar gewicht middels gezond te consumeren, maar het kan er ook voor zorgen dat je je levendiger gaat voelen wat er wederom voor zorgt dat je smorgens gemakkelijker kan opstaan en bijvoorbeeld naar de sportschool kan gaan.

Stap 3 : Voor iedereen is het nagenoeg wel bekend, tegenwoordig met alle televisie shows en tijdschriften over hoe je moet afvallen, dat het eten van verscheidene kleinere maaltijden per dag beter is voor het beheersen van je gewicht dan dat je er per dag maar drie eet.

Stap 4 : Snack zo af en toe maar houd het immers gezond. Wanneer ze een afval programma willen volgen dan doen ze een ding frequent fout en dat is dat ze teveel calorieen weglaten in hun dieet. Een gebrek aan calorieen is niet goed maar teveel calorieen is ook niet goed voor je afval plan. Je moet een perfecte balans zien te vinden. Je lichaam gaat vet opsparen voor energie als je je calorieinname mindert en dan reduceer je ook je metabolisme.

Stap 5 : Ze zijn enorm gezond en ze smaken enorm lekker en we noemen ze ook wel fruit. Indien je meer spiermassa wil groeien dan heb je nog meer calorieen nodig omdat spieren calorieen nodig hebben. Wat je moet weglaten in je dieet is vet Nuttig meer slankere stukjes vlees, of stap over op kip (en dan niet kentucky fried chicken) of vis, hiermee laat je onnodige vetten weg uit je dieet. Suiker is nu ook je tegenstander, dus stop met het eten van snoep en andere zoetigheden tijdens de dag en drink water in plaats van fris.

Stap 6 : Je eet kleinere maaltijden door het verbruiken van noten. Indien je toch het gevoel hebt dat je teveel eet, maar je hebt het wel nodig om gewoon te kunnen functioneren, eet dan wat noten of cashew noten 30 minuten voor je maaltijd. Noten sturen een boodschap naar je hersenen dat de maag niet meer honger heeft en daardoor zal het aanvoelen of je niet voldoende ruimte hebt voor nog een portie van dat eten in je buik.

Stap 7 : In het afvallen met maaltijdvervangers is sporten een andere belangrijke speler. Dat betekend niet dat je naar de sportschool moet. Het betekend niet dat ze dan niet kunnen sporten als enkele mensen het niet prettig vinden om meerdere legitieme aanleidingen naar de sportschool te gaan. Zorg dat je hart ietwat sneller gaat slaan dan normaal en dat je gaat transpireren want het is belangrijk om zoveel mogelijk te bewegen. En daarbij is het vereist dat wat je ook kiest, je jezelf er wel moet aan vasthouden en dat je er niet met de pet naar gooit.

Stap 8 : Verminder het gewicht van je gewichten maar doe meer oefeningen. Pas je oefeningen aan om zo goed voorstelbaar gewicht te kwijtraken als je het prettig vind om naar de sportschool te gaan,wat betekend dat je niet teveel spiermassa wil aankomen, tenzij je dat natuurlijk niet erg vind. Dit betekend dat je minder zware gewichten moet heffen en dat je meer cardio oefeningen moet doen.

Stap 9 : Zweet het uit. Nadat je bent wezen sporten kan je nog naar een sauna gaan om iets meer te zweten. Maar bedenk wel dat je slechts maar water zal kwijtraken door dit te doen, maar als het helpt bij het halen van je wekelijkse streven of om je motivatie hoog te houden, probeer het dan eens.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Ik begin met veel afvallen 26/5/2009

Om die te dikke buik te verliezen zal niet zo eenvoudig worden, niettemin het is voor afvallers die veel afvallen moeten een nog veel groter probleem. Enkele kilos afvallen willen enkele mensen maar er zijn er ook genoeg die een verlangen hebben om tientallen kilos te verliezen.

Noteer wat je tracht te halen met het veel afvallen en maak een lijst met alle argumenten waarom je veel afvallen moet in je dagboek. Wil je meer zelfverzekerdheid is dat de rede dat je veel afvallen wil? Of wil je een gezonder lichaam? Of dat je die broek weer aankan? Het zal je assisteren bij het aansporen om te beginnen en je kan ook terugvallen op de tabel op het moment dat het enigzins iets geringer precies gaat door je motivaties op te noteren.

Je zal veranderingen ondergaan die een aanpassing zijn in je leefpatroon dat moet je proberen te inzien. Op korter termijn is een dieet een goede oplossing maar de gevolgen zullen slechts permanent zijn als je de manier waarop je je leven leidt bijstelt. (en eten).

Om je gewicht en afmetingen te bepalen benut je weegschalen en een meetlint. Als je beschikt over een weegschaal die ook decimalen aangeeft gebruik die dan. Hiermee signaleer je elk gewichtsverlies wat je tot nu toe hebt bereikt.

Noteer zoveel mogelijk de afmetingen zoals: de nek, je polsen, enkel, je kuiten, borstomvang, je buik en je heupen als je de afmetingen gaat opmeten. Als de weegschaal geen toename toont kan het zien van verandering je stimuleren om verder te gaan ook al kan dit een beetje overdonderend zijn in het begin. Je lichaamsvorm wijzigt maar om dit te zien moet je je per 4 weken opnieuw meten.

Als je je gewicht en afmetingen opschrijft, benut dan excel en maak een ander blad aan. Je kan in excel als je de PC hanteert de vooruitgang van je gewicht in grafieken tonen maar er zijn vast mensen die het noteren in hun dagboek omdat ze dit fijner vinden.

Bepaal je body mass index met een online calculator. Je BMI gebruik je als hulpmiddel voor het begrijpen van de status van je lichaam ? en dat betekend, of je: gezond bent, overgewicht hebt, obesitas hebt of zwaar obese bent. Met het bepalen van het zetten van je ambitie voor het veel afvallen dan helpt het als je weet wat je gezonde BMI is en ook je huidige BMI.

Documenteer je levensstijl. Enige vinden het fijn dit te doen door het bijhouden van een dagboek waarin ze noteren wat hun humeur is en wat ze zoal hebben gegeten in de afgelopen week. Om bepaalde motivaties zoals uit verveling of juist omdat je het prettig vind kan je op deze manier dus zien waarom je eet. Daarbij kan je met een dagboek nauwkeurig zien hoeveel je hebt gegeten zodat je een plan kan vinden wat je assisteert bij het halen van je ambities voor het veel afvallen.

Een plan volgen zoals Weight Watchers vinden sommige mensen net zoals ik gemakkelijker. Wanneer je dit wil gaan uitvoeren zal je zien dat je eerste paar weken eenvoudiger zijn aangezien al het voedsel voor je word vastgesteld door middel van het nuttigen van succesvolle recepten. Je moet niet zomaar je dieet volgen hou daar wel rekening mee, sluit het in je armen en tracht te snappen hoe je het dieet voor jou kan laten functioneren op een gebruikelijk en langer termijn. En dan maakt het niet uit of dit nu is dat je verschillende strategieen samenstelt voor wanneer je op vakantie gaat of voor tijdens feestjes of hoe je bijvoorbeeld moet omgaan met speciale momenten als er een chocolade reep ligt.

Neem fotos van jezelf per 4 weken. Velen van ons vinden het niet leuk om gefotografeerd te worden als we te dik zijn echter na een paar maanden zal je instaat zijn om de fysieke veranderingen te merken als uitslag van je enorme inzet.

Alleen beginnen met afvallen moet je niet doen. Je vind veel mensen die net zoals jij moeten afvallen op het internet bij talrijke forums of groepen. Erg behulpzaam vond ik de support groeps online evenals bij het vieren van de hoogtepunten niettemin ook bij het doormaken van de mindere plezierige dingen die bij deze nieuwe levensstijl thuishoren.

Wat je wil afvallen qua gewicht moet je proberen op te delen in 10 mini pogingen in plaats van dat je je helemaal richt op je streefgewicht, wat in mijn geval 50 kilo was. Ik heb mij elke keer mijn aandacht gehouden op het behalen van 5 kilo en ik ben aangevangen met 100 kilo. Bij het halen van elke mini opgave beloon jezelf dan. Dit kan zijn dat je jezelf andere kleding aanschaft, of trakteert op een verrukelijk verwendagje of bijvoorbeeld een lekker bubbelbad ? zorg ervoor dat je je lijf goed verwend.

Verwacht ook niet dat je het gewicht een twee drie kwijtraakt want het is er ook niet zo van de ene dag op de andere dag erbij gekomen hou daar wel rekening mee dus raak niet gedesillusioneerd als je niettemin een halve kilo per week afvalt. Verlies je het sneller dan zorgt dat ervoor dat je het er zo wederom bij krijgt en het is ook niet gezond.

Kies een oefening die niet aanvoelt als een oefening. Van het sporten hoef je niet achterlijk te worden. Ik heb wel manieren gevonden waarmee ik fitter werd op nieuwe en ongebruikelijke manieren: de pilates bal, een buikdans dvd (ik wist dat die buik ergens goed voor was) en aqua aerobics (het meeste vreugde die je kan beleven in een zwembad) omdat ik traditionele sportoefeningen nog steeds niet aangenaam vond.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Snel afvallen hoe kan dat?17/5/2009

Wil je voor je school reunie feestje of voor je skivakantie nog enigzins snel afvallen. Je kan op veel verscheidene manieren die kilos wegraken.

hoe snel afvallen? Je hebt dagelijks calorieen nodig schat in wat je nodig hebt. Meer bewegen en minder calorieen gebruiken dan dat je hoort te nuttigen zorgt ervoor dat je gewicht kwijtraakt. Het is belangrijk om te weten hoeveel calorieen je nuttigt per dag om dit met voorspoed te doorlopen. Schrijf alle dingen op die je op een normale dag op eet. Draag een nietig noteerboekje met je mee en schrijf elke snack, elk drankje en de grootte van elke maal op. Er zijn ook genoeg websites op het internet die je kan aanwenden voor het naleven van je calorieinname, waar je recepten kan tegenkomen en die je helpen met het halen van je bedoeling. En vergeet niet de hoeveelheid boter en de hoeveelheid suiker die je gebruikt te op te schrijven. Hou dit een weekend vol en een aantal doordeweekse dagen dat zou juist zijn maar het zou beter zijn als je het een volledige week zou doorzetten.

Hoe snel afvallen? Noteer de calorieen per product. Op het ogenblik dat je wat nuttigt van een bepaald product schrijf op het aantal calorieen per product als je hiertoe instaat bent. De aanbevolen hoeveelheid is dikwijls geringer dan de hoeveelheid die je daadwerkelijk eet hou dat in gedachte. Zoek de hoeveelheid calorieen op via het internet als die niet staan aangegeven op de verpakking of bijvoorbeeld voor, fast food, voedsel. Je wil een goed idee hebben van het aantal calorieen die je gebruikt maar je hoeft niet 100% vanzelfsprekend te zijn. Om op gewicht te blijven is er een theorie dat wanneer je je huidige gewicht met tien keer verveelvoudigt je een aantal calorieen krijgt die toereikend is voor wat je per dag moet eten. De kans is groot dat je misschien wel te weinig calorieen per dag eet of dat je teveel eet dus deze theorie is niet echt. Maak een afspraak bij je dokter of maak gebruik van een wetenschappelijke of gezondheids website waar dit nauwkeurig word toegelicht hoeveel calorieen je per dag mag nemen. Elk persoon heeft een ander type metabolisme en er is geen typerende voorschrift die precies uiteenzet hoeveel calorieen elk per dag behoort te eten. Indien je 1000 calorieen per dag minder inneemt van het aantal calorieen wat je per dag eet kan je een kilo per week afvallen.

Hoe snel afvallen? Beschouw de lijst en bepaal welk eten je niet hoeft te gebruiken en welke je gaat minderen. Het terugbrengen van calorieen is in het algemeen makkelijker dan je denkt. Bij de koffie consumeer je mogelijk wel dagelijks een bokkenpootje, met 232kcal, wat je als voorbeeld kan benutten. Doordat een kilo vet ruwweg identiek is aan 7000 calorieen kan je dus door het koekje niet te gebruiken binnen dertig dagen ruwweg een kilo afvallen. Je kan je inname van calorieen minderen op andere eenvoudige methoden door geen dressing op je salade te benutten,salade dressing is een van de hoofdzakelijke vet veroorzakers, geen frisdrank, snoep of boter te benutten. Let speciaal op de verzadigde vetten en lege calorieen, producten met heel veel suikers, als je kijkt op de labels van het eten wat je eet. Je hoeft deze producten niet perse helemaal te schrappen maar als je geringer vetrijke, hoog calorische artikelen eet dan zal je sneller afvallen. Je stelt vast welk voedsel voor je ongezond is en dan zoek je naar alternatieven. Je kan simpel de hoeveelheid frisdrank die je drinkt terugbrengen of bijvoorbeeld de mayonaise die je op je boterham doet minderen of weglaten of je mag ze ook ruilen voor meer gezondere alternatieven. Frisdrank verwissel je door water te drinken en de mayonaise verwissel je met mosterd. Tegenwoordig ga je frequenter vetarme en laag calorische varianten van het eten eten en de meeste zijn biologisch, hoewel enkele zeker met chemicalieen worden bereid, en smaken kostelijk. Bij alle maaltijden die je eet moet je proberen gezonder te gaan eten.

Hoe snel afvallen? Eet louter mager vlees. Kip en vis hebben beide niet zoveel vet, bepaalde vis zoals bijvoorbeeld zalm, sardines, en verse tonijn zijn een een prima bron voor een grote hoeveelheid antioxidanten, die ook goed voor je gezondheid zijn, dus tracht gedeeltelijk of al het rund- of varkensvlees wat je eet te verwisselen met dit voedsel voor je dieet. Bijgerechten met veel calorieen vervang je voor een gezonder alternatief. Buitengewoon veel calorieen worden door talrijke mensen gegegeten door bijgerechten zoals macaroni met kaas, of frietjes of bijvoorbeeld aardappelsalade. Voor het afvallen zijn die salades inderdaad perfect en al helemaal indien je ook nogeens dressing gebruikt waar minder calorieen inzitten of compleet geen dressing dan zijn kant en klare salades ideaal. Begin je dag goed. Kostelijke fruit smoothies van bijvoorbeeld vers fruit, veel koolhydraten, cornflakes, en joghurt kan je benutten als ontbijt in plaats van een te vet ontbijt van spek en eieren of bijvoorbeeld deegwaren. Maar voor degene die een laag koolhydraten dieet volgen is het juist weer juist om smorgens bij je ontbijt spek en eieren te nuttigen omdat beide geen koolhydraten bevatten. Let wel op dat je je ontbijt niet overslaat trap daar niet in. Door smorgens een gezond ontbijt te nuttigen krijg je minder de drang om voor de lunch te eten. Bereid je maaltijden voor. Zoek voor gezonde, smakkelijke maaltijden online of bijvoorbeeld in je kookboeken en creeer een menu voor de hele week. Bij het samenstellen van je week menu dien je er wel natuurlijk voor te zorgen dat je het aantal calorieen slinkt: door gelijke aantal calorieen te eten uitsluitend met andere producten kan je niet afvallen. Met uitzondering van een paar snacks hou je je vast aan wat je hebt genoteerd op het lijstje, die je nodig hebt om deze maaltijden klaar te maken, wanneer je in de supermarkt bent. Door je maaltijden te plannen weet je absoluut dat je een gezonde maaltijd krijgt en het zorgt er eveneens voor dat je niet geneigd bent om ergens te gaan afslaan voor fast food of dat je bijvoorbeeld een pizza besteld. Als je geen trek hebt is het simpeler om naar de supermarkt te lopen en je je te houden aan je boodschappenlijstje hou daar rekening mee. Let wel op hoeveel je eet. Het zal je niet helpen bij het afvallen als je bijvoorbeeld rijstcrackers haalt en deze opent en de hele verpakking in een keer op eet. Leg de zak weg als je bij het nuttigen van chips, noten of gedroogde vruchten wat in een kom hebt gedaan. Hierdoor eet je onbewust niet meer dan dat je in eerste instantie in gedachte had. Voor het afvallen kan je geringe veranderingen in je eetpatroon maken maar door het minderen van de hoeveelheid die je eet zorg je er absoluut voor dat je minder gebruikt.

Hoe snel afvallen? Richt je op gezonde snacks. Je gaat nu gezonder eten maar dat houd niet in dat je niet mag snacken. Snacks zoals cherry tomaatjes, baby worteltjes, fruit, rijst cakes, noten, gedroogde abrikozen kies je omdat die niet zozeer calorieen bevatten en geen vet hebben en talrijke vezels bevatten. Alle onmisbare voedingstoffen, veel smaak, overvloedige vezels, en gewoonlijk minder calorieen hebben groenten. Zetmeelrijke groenten zoals aardappelen moet je trachten te vermijden en eet groenten zonder vette sauzen en/of dressing. Eet groenten zonder vette sauzen en/of dressing en tracht zetmeelrijke groenten zoals aardappelen te ontwijken. Een kostelijk tussendoortje is fruit. Fruit bevat meer oplosbare vezels dan groenten, wat er andermaal voor zorgt dat je lijf slechter snel koolhydraten opneemt, hierdoor word energie minder snel losgelaten, hierdoor krijg je hoge suikerpieken, het minder snel opnemen van koolhydraten zorgt er voor dat je een langer voldaan gevoel hebt. Geen goede vervangers zijn fruit drankjes voor een echte maaltijd. Sapjes hebben net zoveel calorieen als frisdrank en sapjes hebben normaliter meer calorieen dan dezelfde hoeveelheid aan fruit en je hebt vezels nodig. Wees voorzichtig met gedroogde vruchten, want zonder vloeistof, ben je geneigd om meer te eten, en fruit, gedroogd, bevat enorm talrijke calorieen per gram. Het is urgent dat bij iedere vorm van droog of gedroogde voeding je er overvloedig water bij drinkt. Je moet meer vezels krijgen daar moet je voor zorgen. Er zijn heel veel fabeltjes met betrekking tot vezels, maar het is wetenschappelijk aangetoond dat vezels wel volkomen essentieel zijn bij een dieet. Vezels zorgen ervoor dat de correcte hoeveelheid water in je darmen blijft, wat er voor zorgt dat je spijsvertering efficienter en regelmatiger werkt. Eet per dag maar net voldoende vezels dit zorgt er al voor dat je je slanker voelt binnen een dag. Er is bovendien bewijs dat vezels in een dieet kunnen verhinderen dat je een hartaanval of hartproblemen krijgt, de gevolgen van diabetes kunnen verminderen, en je zijdelings gaan baten bij het afvallen. Drink talrijk water. De meeste mensen kunnen er niet genoeg van krijgen van het drinken van genoeg water en het is ook essentieel voor je gezondheid. Daarbij is het zo, dat als je chronisch minimaal vocht hebt, dan breekt het lichaam vocht af op plekken waar je dat niet wil, als je er dus voor zorgt dat je genoeg vocht binnenkrijgt kan je dus beginnen met het zichtbaar afvallen per dag. Je hebt meer water nodig als je meer sport. Door het beperken van je calorieinname en door het verhogen van het aantal calorieen die je wil gaan verbranden kan je gewicht kwijtraken. Het maakt niet uit op welke manier je wil afvallen maar een van de hierboven vermelde methodes ga je gebruiken, maar als je echt snel moet afvallen dan is het toch belangrijk dat je gaat sporten. Doe aerobic activiteiten. Je hart blijft gezond door doorsnee aerobics oefeningen te verrichten samen met joggen, wandelen, fietsen of een aerobics-machine of lessen en je verbrand ook nogeens calorieen. Zwemmen is ook goed, absoluut als je heel erg last hebt van overgewicht of bijvoorbeeld moeilijkheden hebt met je gewrichten, zwemmen is net zo correct als rennen, je verbrand ook meer calorieen, met geringer stress op je gewrichten. 4 tot 5 dagen per week moet je trachten minimaal 30-40 minuten aan aerobic oefeningen te doen.

Hoe snel afvallen? Start met krachttraining. Weerstands training, (gewicht training), gaat ervoor zorgen dat je slank blijft door spiermassa op te bouwen en je metabolisme te verhogen. De meeste mensen helpt het niet om uren en uren aerobics oefeningen te doen is duidelijk geworden voor het snel afvallen omdat het metabolisme snel terugzakt naar gebruikelijk zodra men is gestopt met de oefeningen. Je metabolisme neemt toe als je stil zit als je spieren kweekt, (dat zijn het aantal calorieen die je verbrand als je stil zit) omdat je spieren meer calorieen nodig hebben om te functioneren. Je lichaamsmetabolisme gaat met 15% opwaarts als je consistent krachttraining uitricht is duidelijk geworden uit studies. 200-300 calorien per dag verbrand een gemiddelde vrouw hierdoor meer als ze niet beweegt dan een andere vrouw. Kracht training is een gift dat maar blijft geven! Spieren wegen zwaarder dan vet hou daar toch rekening mee (kijk niet verbaasd op als je in gewicht toeneemt maar er toch slanker uit ziet.) Zorg ervoor dat je voldoende slaapt. Bij krachtraining van dezelfde spieren moet je minimaal sowieso 24-46 uur rust gebruiken. 1-2 dagen dien je geen sport te doen iedere week. Dit betekend ook dat je snachts in overvloed slaap moet nemen, aangezien slaap te kort schade doet aan jouw gelegenheid tot het afvallen. Wees realistisch. Verwacht geen wonder. Gezond gewichtverlies ga je op een redelijk snelle methode halen, echter je dient immers veel geduld te hebben. Doelstellingen die realistisch zijn moet je stellen dat is belangrijk. Het gewicht wat je probeert te halen moet een gezond gewicht voor je zijn daar moet je voor zorgen. Het helpt bij het vet afvallen als je kilos spieren aankomt hou daar rekening mee en dat je er natuurlijk ook anders uitziet ook al ben je dan niet afgevallen. Je aspiratie moet zijn dat je een gezonder lichaam wil en niet het aantal kilos dat je gaat afvallen. Er juist uitzien bij een nieuw gewicht dat doet iedereen. Een klein persoon die 60 kilo weegt ziet er correct uit maar iemand die groter is kan er al snel ongezond uitzien doordat hij of zij te mager is. Je moet jezelf houden op een gewicht waar je er juist bij uitziet en neem niet een aantal kilos in gedachte waarvan je denkt dat het goed is.

Hoe snel afvallen? Voor aanpassingen moet je zorgen. Om je gewenste gewicht te behouden als je het eenmaal hebt gehaald daarvoor kan je een geslaagde strategie voor het afvallen gebaseerd op het minderen van het aantal calorieen en het verhogen van je activiteit toepassen. Zoals vele andere dieten, is deze methode een geloofwaardige, het doel is dat je je levensstijl wijzigt. Pas langzaam je dieet en oefeningen aan door meer gewicht en calorieen toe te voegen net zoveel als jij aangenaam vind. Je wil wel dat het mager afgezwakte spieren zijn als je dan toch weer in gewicht aankomt en niet vet. Het maakt niet uit welke leeftijd je bent, krachttraining zorgt ervoor dat je spieren niet hun kracht kwijtraken en het zorgt ervoor dat osteoporose word beperkt. In plaats van dat je denkt dat je enkele kilos moet afvallen zie het liever als een gewicht wat je moet afvallen. Denk dat je in totaal 80kg wil wegen in plaatst van dat je graag 10 kg wil afvallen wanneer je bijvoorbeeld 90kg weegt. Je moet het als een langdurig doel en niet als iets voor op korter termijn aanschouwen om het er later weer aan te krijgen daar zorgt dit voor. Wees zeker van jezelf. Je moet in jezelf geloven Je weet dat je je anders behoort te gaan voelen als je wil afvallen maar dan moet je wel in jezelf hoop hebben. Tracht verlokkingen zoals bijvoorbeeld chocolade, ijs en koekjes te ontlopen. Ze kunnen misschien wel kostelijk smaken maar er zijn genoeg verschillende alternatieven die lekker smaken, zonder dat het ongezond voor je is. Om de doelstellingen die je jezelf hebt gesteld te halen moet je jezelf iedere keer aanzetten. Zo goed en eerlijk mogelijk moet je trachten je inspanningen te beoordelen. Probeer te achterhalen hoe het komt dat je bijvoorbeeld je streven van deze week niet hebt gehaald. Heb je een hardloopsessie overgeslagen komt het daar door? Of heb je junk food gegeten de afgelopen paar dagen? Nadat je hebt geevalueerd, kijk dan naar volgende week en tracht je vast te houden aan je plan voor volgende week Gedisciplineerd en consistent moet je wezen en je moet zelf motivering hebben. Om effect te zien om doelmatig gewicht te beperken moet je je met volle overtuiging aan je afvalplan houden. Wil je gaan stoppen op een bepaald moment, beeld je zelf dan in dat je met succes bent afgevallen en hoe goed je er uit zal zien.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Een reeks ideeen voor zo snel mogelijk afvallen22/4/2009

Je moet een dieet starten wat bij je hoort dat is essentieel voor het zo snel mogelijk afvallen. Er passen teveel dieten niet bij je. Het beste dieet wat voor jou nuttig is aanschouw je op basis van je zwakke en betere punten. Een uiterst moeilijke kwestie kan het afvallen zijn om te doen. Enkele van de basis morele standpunten is het publiek helemaal vergeten omdat er op dit ogenblik zoveel methodes zijn om af te vallen zoals diverse dieten, dieet pillen voor het afvallen. Je leest hieronder een aantal manieren voor het zo snel mogelijk afvallen.

Je doelstellingen moet je schatten voor het zo snel mogelijk afvallen. Het streefgewicht wat je wil behalen noteer je. Wat is voor jou het perfecte gewicht en wat zou je willen wegen? Concentreer je niet op je eind gewicht maar op de eerste 5 kilo dat is de truc. Je kan het vieren dat je weer een mijlpaal hebt bereikt en hierdoor krijg je ook meer plezier omdat je de 5 kilo gewichtsafname hebt bereikt. Overigens raak je niet zo gauw gefrustreerd als je het niet hebt behaald doordat je probeert al je gewicht in een keer te verliezen.

Een reeks tips voor het zo snel mogelijk afvallen. In je klerenkast zoek je een kledingstuk wat een of twee maten te klein voor je is. Je moet je broek bijvoorbeeld niet over je heupen krijgen of dat je je ritssluiting niet dicht krijgt en dat het dus niet goed zit bij het aanpassen. Hang je outfit in je slaapkamer ergens aan de muur op. Het zelf dragen van de outfit moet je proberen je voor te stellen elke keer als je ernaar kijkt. Dit is een bruikbaar hulpmiddel om gemotiveerd te blijven en het is niet een super kleine maat dus je behoort het te halen. Je moet kunnen behalen een of twee maten kleiner. De mogelijkheid van mislukken is minder doordat het haalbaar is. Niet zo druk is het afvallen nu gedurende deze periode op deze manier.

Als je je broek niet dichtkrijgt raak dan niet in paniek. Je moet de pantalon wegdoen of vergeven voordat je het weet omdat die broek te groot is geworden en je deze aantrekt zonder problemen.

Plak in je huis overal kleine berichtjes die je voor jezelf maakt, op de koelkast bijvoorbeeld, of op de deur van je kast of op de spiegel. Op de boodschapjes benut je je eigen woorden of motiverende woorden.Gebruik je vertrouwelijke woorden schrijf dan iets zoals: Ik ben de mooiste! Ik kan dit wel! Ik ben fit en gezond! Om verder te gaan met afvallen zullen deze kleine woorden of zinnetjes je motiveren.

Als je het kan veroorloven koop dan natuurlijke artikelen in de winkel. Toevoegingen en chemicalieen, die ervoor kunnen zorgen dat je weer aankomt of op gewicht blijft, zitten niet in biologische producten maar andere producten hebben die wel. Koop zoveel mogelijk biologische artikelen zoals eieren, vis, kip als je vlees eet en natuurlijk veel groenten in. De kans is aanzienlijk dat je teveel fruit eet op dit moment en omdat fruit erg veel natuurlijke suikers bevat is het niet bedachtzaam om jezelf op dit moment te bombarderen. Bessen, appels, noten zonder zout zijn koolhydraatrijke producten die lekker voor je zijn.

Geniet van een omelette als ontbijt. Mensen presteren beter op school, werk, en hebben smorgens niet zoveel eetlust en neiging om een koekje of een chocolade reep te nemen is uit een enquete gebleken omdat ze smorgens proteinen eten. Je moet zelf de ingredienten toevoegen die je kostelijk vind bij het klaarmaken van een omelette zoals champignons, klein beetje kaas, kruiden,spinazie, tomaten, olijven etc. Onbegrensd zijn de gelegenheden.

Je moet proteinen eten gedurende de dag. Een handje vol met noten, zaden of bijvoorbeeld een gekookt ei kunnen al een groot verschil uitmaken. Om vet te verbranden word je metabolisme aangewakkerd en je krijgt daardoor meer energie en je voelt je anders.

Zwemmen of lopen zijn een aantal sporten die je kan gaan uitvoeren het moeten wel dingen zijn die je leuk vind bij de start als je aanvangt met sporten is ook handiger voor je lijf.

Voor het zo snel mogelijk afvallen kan je ook een wii fit aanschaffen. Of ze met je mee gaan doen kan je aan de overige van de familie vragen. Je kan het mooi gezamenlijk uitvoeren en samen lachen en dat alles op het zelfde ogenblik en je word er ook nogeens gezonder van.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Ik moet 6 kilo afvallen9/4/2009
Heb je lopen gissen hoe jij ook die 6 kilo afvallen kan. Het is niet constant even eenvoudig het afvallen en als je dan ook nogeens 6 kilo afvallen wil of meer word het een heel karwei als je het zo bekijkt. Om op het rechte pad te blijven zijn er meerdere manieren en ook hoe je je streefgewicht kan bereiken. Je hebt al die tijd het gewicht met je meegedragen maar nu is het tijd om slanker te worden en je overgewicht te verliezen.

De eerste actie die je moet gaan ondernemen is dat je echt consequent meer gaat bewegen. Je kan beter een activiteit gaan verrichten die je leuk vind en ook nogeens eenvoudig is om te verrichten je kan bijvoorbeeld gaan wandelen, joggen of fietsen iets wat je dus iedere dag kan doen. Je moet het niet te overhaast doen de eerste paar weken want dat zorgt ervoor dat je jezelf uitput. Aan bewegen moet je minimaal een 30 minuten per etmaal een klein beetje doen. Verdeel dit in sessies van tien minuten per etmaal als je niet voldoende tijd hebt om een half uur per keer te gaan bewegen. Als onderdeel van je programma voor het 6 kilo afvallen moet je niet vergeten dat je ook krachttraining moet doen in die tien minuten: je krijgt niet alleen een aantrekkelijker lichaam maar je word van de krachttraining ook nogeens slanker.

Jezelf verhongeren of een strikt dieet volgen om gewicht te verminderen hoef je niet te gebruiken maar je moet wel doordacht eten. Volkoren granen, vetarm vlees, vruchten en groenten moet je met name eten want die ondersteunen je met 6 kilo afvallen.

Waar je voor moet zorgen is dat je hulp van je familie, je vriendin of bijvoorbeeld je dokter krijgt. Als je een gezelschap van mensen om je heen hebt die er voor zorgen dat er geen verleidingen zijn en je ondersteunen bij het afvallen is dat gemakkelijker voor het 6 kilo afvallen. Aanmoediging en ondersteuning van je gezin voor het eten van gezond eten daar moet je voor zorgen. Vraag aan je vrienden of ze een eindje met je willen gaan lopen in plaats van met zijn allen naar een eetgelegenheid te gaan. Met de ondersteuning van een gezelschap van mensen zal je minder snel stoppen met afvallen.

Wees nou eens oprecht. Bij het afvallen haal je geen effect als het huis nog gevuld ligt met uitnodigend voedsel die vet en veel suikers bevatten. Ga aan de slag met het opruimen. Gooi al de slechte producten weg nadat je eerst de gezondere producten hebt omgewisseld met het slechte voedsel en als je later niet een reden wilt hebben om te stoppen met 6 kilo afvallen moet je ervoor zorgen dat de artikelen aangenaam smaken.

Het is niet goed voor het afvallen als je negatief denkt blijf daarom positief. Je optimistische gedachten is je beste vriend. Optimistische gedachten zoals - ik heb langer werklust als ik meer sport - of - in gezonde voeding zitten voedingswaarden die mijn lichaam nodig heeft - moeten een hulpmiddel zijn gedurende het afvallen.

Wil je 6 kilo afvallen dan moet je vandaag nog beginnen. Onderneem nu actie om te beginnen met afvallen. Eet niet eerst nog een zak met koekjes op of dat je het uistelt tot de eerste van de volgende maand maar zeg tegen jezelf dat je nu begint met het afvallen. Als je vandaag niet begint met afvallen zal het nooit gebeuren.
0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Snel en makkelijk afvallen op een vanzelfsprekende manier.4/4/2009
Op mijn 40ste ben ik dikker geworden. Bij de controle van de dokter op een gegeven tijdstip had ik het pas door maar daarvoor eigenlijk niet. Bij de dokter woog ik op dat tijdstip 72 kg. Ik was nog nooit zo stevig geweest en op dat moment wilde ik er iets snel aan doen omdat ik 72 kilo woog. Ik wilde meer tijd aan mijzelf gaan besteden dat had ik mij voorgenomen en het moest allemaal goed voor mij zijn met datgene wat ik voor mijzelf zou gaan uitrichten. Het is niet de bedoeling op een bepaalde manier te verhongeren of bijvoorbeeld voedsel te gaan overgeven als snelle oplossing maar wel makkelijk en snel afvallen namelijk:

Van alle labels op het eten wat ik eet dat ga ik allereerst lezen voordat ik start. Ik blijf uit de buurt van artikelen waar veel fructose in zit.Dat is dus voor mij frisdrank. Ik drink bijna voor 800 calorieen per dag aan frisdrank. Suikervrije frisdranken drink ik nu ook niet meer. In de frisdranken zitten vervangers voor de suikers en van die suikers krijg je trek dus daarom gebruik ik die niet. In plaats daarvan neem ik nu bijvoorbeeld verscheidene soorten thee met vruchtjes erin of creer ik mijn bijzondere limonade. Ik voeg er wel suiker bij in de thee dat moet ik oprecht toegeven maar dat is niks in vergelijking van de suiker die in frisdrank zit.

Ik begrijp dat ik bijvoorbeeld geen gefrituurde artikelen kan eten maar ik heb mij niet voorgenomen om bepaalde producten die ik kostelijk vind te laten staan. Misschien wel weer zodra dat ik mijn streefgewicht heb gehaald. Boter en margarine consumeer ik niet daar ben ik mee gestopt. Brood met parmezaanse kaas of specifieke kruiden en specerijen ben ik gaan experimenteren om mijn brood op smaak te krijgen.

Artikelen zoals brood of noedels laat ik niet staan. Bij het eten let ik wel overdreven op de hoeveelheid. Het zou niet een goede gedachte zijn om deze producten niet te gebruiken omdat ik weet dat ik voor het makkelijk en snel afvallen overvloedige koolhydraten nodig heb.

Ik heb mijzelf niet gewogen voor 8 weken. Ik was afgevallen dat vertelde mensen mij en ik moest mijzelf echt weerhouden om mijzelf niet te wegen. Als ik te vroeg mijzelf zou wegen en het resultaat niet bevredigend zou zijn dan zou ik beteuterd zijn. Na het wachten van 8 weken was ik 15 kg afgevallen. Ik had hierdoor meer motivatie om het vol te houden.

In een maand kan je niet 15 kilo afvallen en dat snap ik heel goed. Voor het makkelijk en snel afvallen heb ik het moment nodig die ik mijzelf vandaar ook geef. Ik ben niet van plan om mijn eigen lichaam te verhongeren om die 15 kilo af te vallen ook al zou ik dat wel kunnen. Ik kom niet in de verleiding om er teveel van te eten en ook krijg ik een voldaan gevoel van het eten van gezonde welgebelanceerde maaltijden.

Bij het avondeten kan je vaak salades nuttigen. Ik benut elke type groente met wat parmezaanse kaas en vooral veel rundergehakt of garnalen. Je nuttigt gezond en je let op je calorieen een beste manier voor het makkelijk en snel afvallen.
0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Snel veel afvallen na zwangerschap.28/3/2009
Er achter komen hoe je nu het beste snel veel afvallen moet is voor vele van ons een enorme opgave en juist omdat de snelste wijzehandel tot snel veel afvallen voor elk personage weer beter is. Begrijpelijk is de meest gewone procedure een goed dieet volgen en daarbij dikwijls te sporten wat er niet puur voor zorgt dat je afvalt maar ook nogeens zorgt voor een fitter lijf. En vanzelfsprekend heb je dit reeds ongetwijfeld weleens voorheen gemerkt ? je moet het dieet normaal volhouden. Andere mensen hebben alsmede kunnen afvallen door deze gemakkelijke tips te volgen dus jij kan dat ook: Door zoals eerst 5 kilo af te vallen en vervolgens een break te nemen en dat je vervolgens weer verder kan met de volgende 5 kilo om af te vallen neem je kleine natuurgetrouwe stapjes wat beter is voor het snel veel afvallen. Als je bent aangevangen met een standaard sportoefeningsprogramma hou je daar dan aan vast. Extra kleine trainingen zoals je wagen een stuk verder op te parkeren of een stuk te gaan wandelen of de trap te nemen kan je erbij doen. Voor het snel veel afvallen is gezond voeding een essentieel element. Vegetarische pasta?s en salades zijn voedsel met beetje vet en veel koolhydraten die je moet nuttigen. Gezond eten betekend niet dat je dan direct saai moet eten. Kijk in kookboeken voor andere recepten en leer jezelf aan hoe je deze laag calorische vegetarische voedsel gezond kan bereiden. Jij eet exclusief voeding die jij verrukelijk vind. Je lichaam gaat automatisch je metabolisme ophogen zodra je kleinere maaltijd en frequenter eet. Je gaat geringer vlot te vaak nuttigen per keer als je kleinere maaltijden eet. Plan vooruit. Zorg dat de koelkast afgeladen is met gezonde producten hierdoor zal je geringer sneller geneigd zijn om naar de winkel te lopen om iets ziekelijk te halen. Hou een eetdagboek bij voor het snel veel afvallen. Op deze methode kan je voor jezelf simpel beheren waar je iets goed of fout hebt gedaan waardoor je meer resultaat haalt met het snel veel afvallen. Als je weleens weet wat je lievelinge hapje periode is zorg er dan toch voor dat je exclusief maar gezonde producten bij de hand hebt.
0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Hoe kan je vet afvallen door gezond te smikkelen?26/3/2009

Problemen die te maken hebben met overgewicht worden veroorzaakt door vet om de bast. Snap jij dat? Op een nederige en logische manier moet je het vet rond de bast kwijt raken dat is net zo belangrijk en dat moet je eerste streven zijn en je daar compleet oprichten voor het vet afvallen. Je gaat je beter voelen zodra je op een gegeven gebeurtenis dat vet rond je bast kwijt bent geraakt en je hebt ook nogeens een gezonder lichaam en daarbij zie je er ook nogeens gezonder uit. In je dagelijkse schema maak je wat wijzigingen en volg je daarbij de drie volgende stappen zodat je op een sobere, rappe en ongevaarlijke wijze kan vet afvallen.

Een bijzondere aanpassing moet je doorvoeren voor het vet afvallen in je eetpatroon wil je een juist effect halen en dat weet je. Hoe stap je over naar het gebruiken van gezonde artikelen bijvoorbeeld volkoren koren en fruit met overvloedig drinkwater voor het vet afvallen van het drinken van frisdrank en het consumeren van vet voedsel? Door elke week een of twee artikelen te ruilen kan je deze aanpassing op de beste methode bijstellen. Producten die bol zitten met vet met name gebakken of zoete producten daar begin je allereerst mee bijvoorbeeld cake.

In plaats van het overslaan van maaltijden of dat je een maaltijd voor het naar bed gaan neemt is het beter om vaker per etmaal smakelijke snacks per etmaal te eten zoals fruit voor het vet afvallen. Als je juist voor het slapen gaan eet word het eten zowat niet afgebroken en opgeslagen als vet door het lichaam en daarvan uiteraard het meeste als buikvet. Daarbij is het zo dat als je beperkte porties neemt je zin voor een maaltijd vermindert waardoor je dus simpeler kan vet afvallen. Je kunt gezonde dieet voeding zoals fruit of groenten door het hele seizoen krijgen en je kan ze als snack nuttigen voor het vet afvallen.

Voor het vet afvallen is het net zo belangrijk dat je crunches en situps doet. Je doet ze in huis gemakkelijk. Je elimineert vet wat je volkomen niet kan merken door dat je met deze oefeningen ver gelegen spieren benadert voor het vet afvallen. Je bouwt spieren op en met deze opgebouwde spieren verbrand je weer calorieen op twee wijzen met deze oefeningen. Spieren zijn van het lichaam simpeler gezegd de vetverbrandingsmachine voor het vet afvallen. Je buikspieren kan je samenstellen met goede buikoefeningen en deze spieren zetten om in vetverbrandingsmachines waarme je gemakkelijk je buikvet kan wegraken.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer