Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Vibrator Kopen Home | Profile | Archives | Friends
Vibrator kopen in de online sexshop

Vibrator kopen25/3/2012
Met behulp van een vibrator kopen in de slaapkamer kunnen sommige mannen zich bedreigd voelen, maar het hoeft niet (Ze is seks met je niet de vibrator kopen). In plaats daarvan wat jongens moeten richten op de dingen die de vibrator niet kan doen. Sommige kamers hebben haar te plagen, praten vuil aan haar en het krijgen van haar ingeschakeld. Er is geen apparaat in de wereld die kan dat effectief te doen als jij.

Sex Toy Vibrator Technieken

Er zijn een aantal tips die sexy speeltjes heter kan maken in de slaapkamer:

* De meestevibrator kopen hebben meerdere snelheden deze dagen, dus je kunt een goede tijd vermenging tussen deze snelheden tijdens het voorspel. Schakel het op de langzaamste instelling voor sommige sensuele spelen, dan verhogen de snelheid als ze nadert een orgasme te geven haar de tijd van haar leven. De sleutel is om haar te houden raden en het spelen van het spel.

* Voor paren die willen om meer te experimenteren, zet meerdere lagen stof over het hoofd van de vibrator, de seks wordt heter en heter, langzaam strippen deze lagen af. Ik meestal laat de laatste laag op (Het kan anders zijn te intens) en in plaats daarvan de snelheid te verhogen om haar een enorme orgasme te geven.

* Omdat de trillingen verspreid door je lichaam tijdens de seks, kunt u haar een sexy sensatie door de invoering van de vibrator naar verschillende delen van je lichaam tijdens de seks en voorspel. Elke plaats die u zet het op zal haar een ander gevoel geven, dus genieten van het spelen met haar. Plaats het tegen je kaak tijdens orale seks sensuele trillingen via je tong of plaats hem tegen je hand terwijl je een beroerte haar clitoris voor een unieke ervaring.

* Leer haar over alle erogene zones die nooit ze wist dat ze de vibrator gebruikt. Er zijn vele erogene zones die oplichten wanneer je de vibrator touch aan hen. Help haar het plezier van het perineum, clitoris en schaamlippen te ontdekken door het mengen van de stimulatie tussen elk van hen.

* Talk Dirty To haar hele. Vertel haar over hoe warm ze is en dat je wilt haar orgasme te zien, alle tijdens het rijden haar gek met de sex speeltje.

Sexy Fun met Sex Toys en vibrators

Zodra u de knie met behulp van deze inrichting en speelgoed een wereld van nieuwe seksuele ervaringen wacht op jullie allebei. Je zult snel beseffen dat de vibrator zelf is slechts een apparaat en de sleutel tot het hebben van grote seks met het is de manier waarop je het gebruikt
0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer