Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Zelfstandig & Zelfredzaam, comfortabel ouder worden


We worden ' ouder ' in Nederland, dat wordt door velen gezien als een ' probleem ' , het " probleem van de vergrijzing ". U doet toch niet mee aan dit doemdenken! In onze weblog gaan we in op alles wat ouder worden gemakkelijk, comfortabel en uitdagend maakt.

Home | Profile | Archives | Friends


Kent u dat verschijnsel, freezing bij Parkinson PatiŽnten?

Posted at 12:38, 23/2/2012

Heel vervelend en belastend voor degene die het betreft en zijn/haar omgeving. Met de Parkinson rollator kan de gebruiker de situatie van freezing beter beïnvloeden. Door de technische aanpassingen aan de rollator is het mogelijk middels de infraroodvoorziening de freezingsituatie te doorbreken en weer snel op gang te komen. Een innovatie die de zelfredzaamheid en zelfstandigheid vergroot en dus de kwaliteit van leven weer enigzins vergroot.


Pijn bestrijden, maar dan wel zonder medicijnen

Posted at 09:56, 22/2/2012

Tja, ouder worden brengt sosm toch wel ongemakken met zich mee. En in het medisch zorgcircuit wordt er natuurlijk van alles gedaan om u het leven te veraangenamen. Dat is immers in ons landje nog niet zo slecht geregeld. Maar soms zou je net wat sneller en net wat effectiever geholpen willen worden. Dat kan soms, maar lang niet altijd, omdat geavanceerde apparatuur op slechts een aantal plekken in Nederland beschikbaar is. Voor artrose patienten is er nu een oplossing voor thuishulp met behulp van hoogfrequentie therapie. Een aantal Duitse medici hebben de apparatuur die al volop wordt gebruikt in ziekenhuizen nu zodanig aangepast dat er ook een betaalbaar apparaat beschikbaar is voor thuishulp. De WeWoThom, is nu ook op de Nederlandse markt beschikbaar, het is uiteraard getest en voldoet aan de veiligheidsvereisten. Lees er meer over door op deze link te klikken.
Hosting door HQ ICT Systeembeheer