Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Investeerderstips | Overtuig een investeerder voor jou bedrijf!

Save And Share : Tweet This ! Share On Facebook ! Share On LinkedIn !

2/8/2011 - Investeerderstip | Zet een investeerder voorzichtig onder druk


Een investeerder besluit uit een eerste gesprek of jou bedrijf een overweging waard is en je wordt uitgenodigd voor een tweede gesprek. Zorg dat je tijdens je eerste gesprek de potentiële investeerder dan ook weet te overtuigen en laat zien wat jij hen kan bieden.


Zorg dat je serieus wordt genomen en maak duidelijke afspraken tijdens onderhandelingen. Investeerders laten vaak merken dat ze geïnteresseerd zijn, maar ondertussen kunnen ze bezig zijn met andere onderhandelingen en laten ze jou ineens zitten.


Wanneer een investeerder laat merken dat je progressie maakt, moet je hem voorzichtig onder druk zetten. Zorg dat je erachter komt wat hij wil en verhelder zijn plannen en wensen. Maar pas op dat je investeerders niet te snel onder druk zet, want dat kan zorgen voor een averechtse werking.

  • Weet wat investeerders willen: Een investeerder is goed in manipulatie. Hij kan een ondernemer vaak laten merken dat hij geïnteresseerd is, waarna hij van het een op het andere moment ermee stopt.
  • Zet investeerders na een aantal gesprekken voorzichtig onder druk: Wanneer een investeerder meerdere gesprekken wil, laat hij merken geïnteresseerd te zijn. Maar wanneer weet je zeker dat hij niet ondertussen met andere ondernemers een betere deal sluit? Zet een potentiële investeerder voorzichtig onder druk en laat zien dat je stevig in je schoenen staat en weet wat je wilt.

Vind hier meer tips voor het vinden van de juiste investeerder voor jou bedrijf!
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

28/7/2011 - Investeerders | Neem de tijd voor het vinden van de juiste investeerder


Investeerders zijn niet binnen 5 minuten overtuigt en binnengehaald. Zij nemen de tijd om zekerheid te krijgen over jou ervaring en kennis als ondernemer, de toekomstplannen binnen jou onderneming etc. Zorg dat jij ook ook de tijd neemt voordat je in zee gaat met een investeerder
.

Een investeerder switcht snel en zonder enige moeite wanneer hij een nieuw en beter aanbod krijgt. Om een tegenslag te voorkomen, moet je de tijd nemen tijdens je zoektocht naar de juiste investeerders voor jou bedrijf. Zorg dat je open staat voor andere investeerders en richt je niet alleen op de onderhandeling die dan bezig.


  • Sta open voor andere investeerders
  • Neem de tijd en leer je investeerder goed kennen
  • Bouw een goede relatie op met de potentiële investeerder en zorg voor zekerheid van beide kanten.

Meer tips over het vinden en overtuigen van de juiste investeerder.
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

27/7/2011 - Investeerderstip | Overtuig een investeerder en biedt zekerheid


Het overtuigen van de juiste investeerders is vaak niet makkelijk voor ondernemers. Een investeerder wil zekerheid dat hij bij een goed bedrijf zit en dit moet jij hem bieden.

Wanneer je een formulier van een octrooi of patent hebt, kun je een investeerder sneller overtuigen. Het laat zien dat jou product uniek is in zijn soort. Potentiële investeerders zullen hierdoor makkelijker de overweging maken om mee te gaan in jou bedrijf.

Als start-ups hebben vaak geen patent op hun product. Startende ondernemers moeten aantonen een investering waard te zijn door te laten zien dat ze kennis van de markt bezitten en ervaring hebben als een ondernemer.

Tips:

  • Ga zorgvuldig op zoek naar potentiële investeerders – Vind de juiste investeerders en zorg dat jij interessant genoeg bent voor hen om ze te kunnen overtuigen.
  • Geef investeerders de zekerheid via patent of ervaring – Een investeerder is sneller te overtuigen wanneer jij een uniek product hebt en succes kan tonen met een octrooi, patent of de juiste ervaring.
  • Zorg voor een strak businessplan en overtuig je investeerders  – Als start-up kun je een investeerder met een overtuigend verkoopplan overhalen in zee te gaan met jou bedrijf.
Met meer tips leer jij de juiste investeerder overtuigen!
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

27/7/2011 - VindEenInvesteerder.nl | Start vandaag nog je zoektocht naar de juiste investeerders

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

26/7/2011 - Welkom - Vind hier tips en trics hoe investeerders te overtuigen!


Het zoeken en overtuigen van de juiste investeerders is voor veel ondernemers tijdrovend. Maar het kan ook eenvoudiger!

VindEenInvesteerder.nl is een onderneming die innovatieve ondernemers wil helpen groeien. Het vinden van de juiste investeerders kost enorm veel tijd en daar willen wij wat aan doen! Via een stappenplan met ondersteuning van ervaren ondernemers en coaches werken wij resultaatgericht.

Wil jij ook ervaren hoe wij te werk gaan? Laat ons jou dan helpen naar het vinden van de juiste investeerder!


Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

Save And Share : Tweet This ! Share On Facebook ! Share On LinkedIn !

About Me

Het zoeken en overtuigen van de juiste investeerders is voor veel ondernemers tijdrovend. Maar het kan ook eenvoudiger! Via dagelijkse tips en trucs over het vinden en overtuigen van de juiste investeerder zal deze weblog jou helpen als innovatieve ondernemer.

«  December 2017  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer