Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
begleiding project HBO werkplaats

Presentatiedag HBO werkplaats

Posted on 24/3/2011 at 08:40
In de HBO werkplaats van het FC is een aantal weken is aandacht besteed aan ' hoe doe ik onder zoek'. Vandaag worden de resultaten door de cursisten van VP/VZ gepresenteerd. Voor deze gelegenheid komen ook een aantal betrokkenen bij het project kijken. Hans Doodkorte directeur van VP /VZ, Annemieke Middelkamp coordinator van de HBO doorstroom opleidingen, en Ria van het project Mploo. De studenten die les hebben gegeven in onderzoek doen hebben een schema (rubric) gemaakt met beoordelings criteria. Zij gaan de resultaten ook in tweetallen beoordelen.

Uitproberen

Posted on 3/3/2011 at 10:11
Vandaag het eerste gebruik van deze gebruiksmogelijkheid. Het is de bedoeling zaken die je meemaakt en waarneemt op deze blog te vermelden. Vragen: 1) Wat was vandaag het onderwerp? 2) welke instructie is gegeven? 3) wat is er gedaan? 4) welke ervaringen zijn opgedaan? 5) wat zijn punten van aandacht? 6) waar zitten wij nu in het proces van onderzoek doen?

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer