Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

vlaggen

• 4/10/2007 - spandoeken

Het ophangen van spandoeken zijn voor beursgebouwen een goede manier om de aandacht op uw bedrijf of product te verhogen. Wegens de aard van de meeste grote beursgebouwen, is het moeilijk om uw bedrijven te onderscheiden ten opzichte van andere bedrijven. Een banier of spandoek trekt niet alleen de aandacht naar uw beursstand op een grote afstand, maar geeft extra attentie waarde voor potentiele klanten die zich dichtbij bevinden. De meeste banieren en spandoken worden opgehangen met een duurzaam aluminiumframe dat van het plafond of muur van het beurs wordt opgehangen. Het grafische gedeelte van het spandoek wordt gewoonlijk gemaakt van een materiaal dat wordt opgespannen in het aluminiumframe. Het materiaal dat door de meeste bedrijven wordt gebruikt is duurzaam en wasbaar, zodat u zich niet druk hoeft te maken over het vuil worden van de spandoeken. De grootste uitdaging verbonden aan het hangen van banieren en spandoeken is de installatie. De plafonds van beursgebouwen kunnen wel 10 meter hoog zijn, en de meeste exposanten hebben niet de tijd of de kennis om een grote banier van het plafond van het beursgebouw behoorlijk op te hangen. De bedrijven die banieren en spandoeken verkopen bieden één of ander type van de installatiedienst aan hun klanten aan.
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 22/2/2006 - vlaggen

Reclame vlaggen Het gebruik van reclame vlaggen is een uiterst doeltreffende en relatief goedkope vorm van reclame. Want de wapperende reclame vlaggen vestigen de aandacht van voorbijgangers op zich en dus vooral ook op het logo. Reclame vlaggen maken zodoende op een zeer simpele wijze reclame, maar zeker niet minder doeltreffend dan vele andere reclamedragers. Reclame vlaggen zijn er in vele soorten, maten en kleuren. En ook ons assortiment bevat natuurlijk reclame vlaggen van verschillende afmetingen en kleuren. In de standaard masten van 6 meter hoog, horen reclame vlaggen van 150 cm bij 225 cm. Voor vlaggenstokken aan de gevel adviseren wij reclame vlaggen van 100 cm bij 150 cm. Onze reclame vlaggen worden uitsluitend vervaardigd van het hoogwaardige 3-draads glanspolyester 115 gram per meter. Natuurlijk worden al onze reclame vlaggen rondom afgezoomd. En indien de reclame vlaggen bedoeld zijn voor gebruik in een mast, worden ze aan de mastzijde voorzien van band en haken. Bij de kleinere afmetingen reclame vlaggen, voor gebruik aan gevelstokken, worden de haken in de meeste gevallen vervangen door een lus en een koord. Hierdoor kunnen deze reclame vlaggen eenvoudig aan een gevelstok vastgemaakt worden. Natuurlijk voorzien wij uw reclame vlaggen ook van het logo van uw bedrijf of vereniging. Wij leveren de reclame vlaggen dus in de door u gewenste kleur, in de door u gewenste afmetingen en professioneel bedrukt met uw logo. Hoogformaat vlaggen Behalve de gewone reclame vlaggen, hebben wij ook hoogformaat vlaggen in ons assortiment. Hoogformaat vlaggen zijn langwerpige vlaggen die wanneer ze langs de vlaggenmast hangen toch leesbaar blijven. Meestal worden deze hoogformaat vlaggen aan de bovenzijde voorzien van een open zoom voor een uithouder, welke aan de mast bevestigd zit. Hierdoor blijven deze hoogformaat vlaggen ook bij windstil weer goed leesbaar. Dat is dan ook het grote voordeel van hoogformaat vlaggen ten opzichte van de normale vlaggen. Uw reclameboodschap gaat ook op een windvrije dag aan niemand zijn neus voorbij. Bij hoogformaat vlaggen hoort een standaard maatvoering, waarbij de hoogte van de vlag gelijk is aan de halve lengte van de vlaggenmast. Zodoende hoeft u ons alleen de precieze afmetingen van de mast door te geven en wij leveren de door u gewenste hoogformaat vlaggen exact op maat. De breedte van de hoogformaat vlaggen wordt meestal bepaald door de bedrukking van de vlag. De leesbaarheid van de reclameboodschap staat hierbij natuurlijk voorop. Onze hoogformaat vlaggen worden vervaardigd van 3-draads glanspolyester 115 gram per meter. Een kwalitatief sterk materiaal met een grote duurzaamheid. Al onze hoogformaat vlaggen worden rondom afgezoomd en aan de mastzijde om de meter voorzien van band en haken. Natuurlijk voorzien wij al uw hoogformaat vlaggen op een professionele wijze van uw logo en leveren wij ze in de door u gewenste kleur en afmetingen.
Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

vlaggen spandoeken banieren reclamevlaggen reclamedoeken

Recent Posts

• spandoeken
• vlaggen

Links

• vlaggen
• vlaggen belgie
• drukkerij
• reclamedoeken
• spandoeken

Friends

Page 1 of 1
Last Page | Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer